Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)
bizde firmalar yüzünden geliyoruz..yoksa ben de sabahtan beri bir şey yapmadım..
bir de işleri düzene sokmak gerekiyor..aslında top patronda değil bizde..
sorumlu da ben olduğum için yük bende..:26: kafam kazan gibi oluyor, bildiklerimi eşit dağıtıp
ıvırı zıvırı devretmek istiyorum bendeee
O daha zor
Eski işyerim de bende öyleydim ama daha mutsuzdum diyebilirim
Şimdi belli bi işim var, o olursa yapıyorum olmazsa yapmıyorum.. Kafam daha rahat
O daha zor
Eski işyerim de bende öyleydim ama daha mutsuzdum diyebilirim
Şimdi belli bi işim var, o olursa yapıyorum olmazsa yapmıyorum.. Kafam daha rahat
burada da ben rahatım çok şükür..kafam estiği gibi çalışıyorum
amaç diğer arkadaşlara işi öğretip, iş yükünü hafta içine yaymak, onları kışkırtıp c.tesi için
eylem yapmak..emekçi bir patronum var sağolsun bu konuda bizi anlıyor aslında..
işin sonucunu soruyor, gelmişine geçmişine pek bakmıyor
burada da ben rahatım çok şükür..kafam estiği gibi çalışıyorum
amaç diğer arkadaşlara işi öğretip, iş yükünü hafta içine yaymak, onları kışkırtıp c.tesi için
eylem yapmak..emekçi bir patronum var sağolsun bu konuda bizi anlıyor aslında..
işin sonucunu soruyor, gelmişine geçmişine pek bakmıyor
hiç canım merak ettim mezuniyetin ilk zamanlarında bu türlü sıkıntıların olması normal gerçekten.
mezun olup bir şekilde rahata erenlerde var tabi ama şu gerçek, ne kadar çok sıkıntı ayakların yere o kadar sağlam basıyor..
hiç canım merak ettim mezuniyetin ilk zamanlarında bu türlü sıkıntıların olması normal gerçekten.
mezun olup bir şekilde rahata erenlerde var tabi ama şu gerçek, ne kadar çok sıkıntı ayakların yere o kadar sağlam basıyor..
herkes mezuniyetimi merak etmiş evet
biliyorum canım ya, ben biraz erken isyan ediyorum çok çalışıyorum diye .. ama buradaki işe başlarken önceliklerimi yanlış sıralandırmışım evlenince anladım ..
herkes mezuniyetimi merak etmiş evet
biliyorum canım ya, ben biraz erken isyan ediyorum çok çalışıyorum diye .. ama buradaki işe başlarken önceliklerimi yanlış sıralandırmışım evlenince anladım ..
mezuniyetimden bu yana çok hata yapmışım ama zamanla anlıyorsun bunu..2004 mezunuyum ben.
çok çok farklı olabilirdi ama şartlarda bunu gerektiriyordu biraz..ne bir tanıdık ne başka bir şey..kimsenin yardımını göremedim ben.
bir babam koşturdu adam bir tanıdık bulurum diye hep...elin varsa başını kaşı hesabı işte..yoksa ne arkadaşlarım var ooo ne pozisyonlara geldiler şimdi.
ama her biri tanıdık vasıtasıyla..onun dışında bir yere gelen varsa alnından öperim.ben motorcuda bile ön muhasebe tuttum, motor yağları arasında..
daha pek çok iş yaptım, hiç gocunmadım..bu işimi de kendim buldum.bu benim için hayatta elde ettiğim en büyük başarılardan biridir.
mezuniyetimden bu yana çok hata yapmışım ama zamanla anlıyorsun bunu..2004 mezunuyum ben.
çok çok farklı olabilirdi ama şartlarda bunu gerektiriyordu biraz..ne bir tanıdık ne başka bir şey..kimsenin yardımını göremedim ben.
bir babam koşturdu adam bir tanıdık bulurum diye hep...elin varsa başını kaşı hesabı işte..yoksa ne arkadaşlarım var ooo ne pozisyonlara geldiler şimdi.
ama her biri tanıdık vasıtasıyla..onun dışında bir yere gelen varsa alnından öperim.ben motorcuda bile ön muhasebe tuttum, motor yağları arasında..
daha pek çok iş yaptım, hiç gocunmadım..bu işimi de kendim buldum.bu benim için hayatta elde ettiğim en büyük başarılardan biridir.