birazdan gideceksiniz tek tek.. bense en erken 5 e kadar burdayım
geçen pazartesi geç çıktım canım ben de epeyce..23.00 dü eve gittiğimde ve hala atamadığım yorgunluğu..bu aylar artık bizim için de yoğun geçecek:26:
Allah yardımcımız olsun.
Bende Cumartesi çalışmaktan memnun değilim ama dillendirmeyi sevmiyorum
Söyledikçe daha sıkıntı basıyor sanki
Olsun diyorum en azından eskisi gibi 19:30 çıkmıyorum:103:
Olsun diyorum evde olsam geç kalkar daha mahmur dolanırdım
Olsun diyorum erken kalkan yol alır
Olsun diyorum kalktım bugün çok güzel bi kahvaltıya katıldık eşimle
Olsun diyorum çıkışta anneme gideceğim
Kısaca benim züğürt tesellilerim bitmez
en azından yukarıdaki cümleyi kurabileydim iyiydi .. bugün 5 te çıkacağım, zaten hafta içi 6 da çıkıyorum .. ne anladım bu işten
en azından yukarıdaki cümleyi kurabileydim iyiydi .. bugün 5 te çıkacağım, zaten hafta içi 6 da çıkıyorum .. ne anladım bu işten
Senin de somurtuk halin çekilmiyormuş İlkay
Olsun , 19:30 da çıkmıyorsun mesela ( Ben haftanın 6 günü 19:30 - 20:00 çalışıyordum )
Allah'ım Polyanna mıyım neyim
5 çıkar trafiğe kalmazsın en azından diyeceğim ama İstanbul gibi berbat bi tarfiğiniz yoktur zaten sizin
Annene gidemiyorsun madem eşine söyle, sıkıldım biraz dolaşalım bu akşam desen :44:
hemen bir trafik bilgisi..5 te de çıksan 7 de de ataşehirde bir trafik var kozyatağına kadar..
Senin de somurtuk halin çekilmiyormuş İlkay
Olsun , 19:30 da çıkmıyorsun mesela ( Ben haftanın 6 günü 19:30 - 20:00 çalışıyordum )
Allah'ım Polyanna mıyım neyim
5 çıkar trafiğe kalmazsın en azından diyeceğim ama İstanbul gibi berbat bi tarfiğiniz yoktur zaten sizin
Annene gidemiyorsun madem eşine söyle, sıkıldım biraz dolaşalım bu akşam desen :44:
Ben daha erken çıkacağım ki
Hem de başka istikamet
aman iki somurtalım dedim hemen isyan ettin yeaahep mi güleceğiz kardeşim, psikologum ben sökeklerim oluyor arada napalım ben dikemiyorum siz dikiverin aaaa
akşam kız arkadaşlarımla buluşacağım, akşamlarımda bir sıkıntım yok zaten olabildiğince keyifli geçirmeye çalışıyorum .. ama haftanın bir gününün benim olmasını istiyorum sadece
ben de metrobüse binmiyom hıh
aman iki somurtalım dedik hemen isyan ettin yeaahep mi güleceğiz kardeşim, psikologum ben söküklerim oluyor arada napalım ben dikemiyorum siz dikiverin aaaa
akşam kız arkadaşlarımla buluşacağım, akşamlarımda bir sıkıntım yok zaten olabildiğince keyifli geçirmeye çalışıyorum .. ama haftanın bir gününün benim olmasını istiyorum sadece
Alışık değiliz napalım
Kız kıza toplanmakta ayrı güzel oluyor.. Ben liseden 3 dostumla hala buluşurum ara ara
Haklısın ama o konuda yapacak birşeyimiz yok maalesef , gıcık patronlar sağ olsun
olacak canım o günleri de göreceğiz inşallahhhhh
benim hala umudum varrrr
anlayışsız patronlar
anlayışsız patronlar
benimde var bebişim yaa inşallah bir gün memur olacağım
Hayır bir de kahvaltı dışında bir iş yapsam gam yemeyeceğim
bende arkadaşları ateşliyorum sürekli..kaç kişiyiz şu cumartesileri gelmeyelim diye.
inşallah olcak bir gün..özümde beni skıştırıp duruyor bu konuda
bende arkadaşları ateşliyorum sürekli..kaç kişiyiz şu cumartesileri gelmeyelim diye.
inşallah olcak bir gün..özümde beni skıştırıp duruyor bu konuda
en gıcık tarafı da o zaten .. iş olmasa da gel otur burada, sekreterim sanki ben görevim telefon bakmak sanki neyi bekliyorsam, randevulu iş yapıyoruz burada
Çok fenasın
Bizimde ihracat vs. gelmiyor
Biz muhasebeciler , pazarmalacılar ve sekreter geliyor
Müdür gelmezse bende gelmem mesela, Müdür 2 tane de yardımcısı bir de ben ortak çalışıyoruz çünkü..
Bazı cumartesi fabrikadan iş gelir, bazı gelmez
İsteseler arayıp sorabilirler Cuma'dan ama 2 hesap kitabı erkene almamak için Cumartesi kendileri gelip beni de gelmeye mecbur ediyorlar
ol tabi memur ol, pek anlamazdım memur olmanın ne avantajı var derdim, evlendikten sonra anladım ya, geç oldu ama napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?