2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

geçen pazartesi geç çıktım canım ben de epeyce..23.00 dü eve gittiğimde ve hala atamadığım yorgunluğu..bu aylar artık bizim için de yoğun geçecek:26:
Allah yardımcımız olsun.

biliyorum sizin bu ay çok yoğun geçiyor dimi :26: hem aralık ayının işleri var hem de yıl bitiyor bütün yılın işleri eşim bir hatadır çok yorgun geliyor, gelir gelmez de uyuyor 2 saat kadar .. yine de kendine gelemiyor bebişim

Bende Cumartesi çalışmaktan memnun değilim ama dillendirmeyi sevmiyorum
Söyledikçe daha sıkıntı basıyor sanki

Olsun diyorum en azından eskisi gibi 19:30 çıkmıyorum:103:
Olsun diyorum evde olsam geç kalkar daha mahmur dolanırdım
Olsun diyorum erken kalkan yol alır
Olsun diyorum kalktım bugün çok güzel bi kahvaltıya katıldık eşimle
Olsun diyorum çıkışta anneme gideceğim

Kısaca benim züğürt tesellilerim bitmez

en azından yukarıdaki cümleyi kurabileydim iyiydi .. bugün 5 te çıkacağım, zaten hafta içi 6 da çıkıyorum .. ne anladım bu işten

en azından yukarıdaki cümleyi kurabileydim iyiydi .. bugün 5 te çıkacağım, zaten hafta içi 6 da çıkıyorum .. ne anladım bu işten

bu konu çok sıkıntılı canım ne yazık ki..seni çok iyi anlıyorum, kaç yıl oldu
çalışırım hiç değişmedi çalışma şartım bu açıdan..8 yıl olmuş bu arada..
her kötünün bir iyisi vardır mantığıyla bakıyorum..aksi taktirde işin içinden çıkılmıyor.

Senin de somurtuk halin çekilmiyormuş İlkay

Olsun , 19:30 da çıkmıyorsun mesela ( Ben haftanın 6 günü 19:30 - 20:00 çalışıyordum )
Allah'ım Polyanna mıyım neyim
5 çıkar trafiğe kalmazsın en azından diyeceğim ama İstanbul gibi berbat bi tarfiğiniz yoktur zaten sizin

Annene gidemiyorsun madem eşine söyle, sıkıldım biraz dolaşalım bu akşam desen :44:

hemen bir trafik bilgisi..5 te de çıksan 7 de de ataşehirde bir trafik var kozyatağına kadar..

aman iki somurtalım dedik hemen isyan ettin yeaa hep mi güleceğiz kardeşim, psikologum ben söküklerim oluyor arada napalım ben dikemiyorum siz dikiverin aaaa

akşam kız arkadaşlarımla buluşacağım, akşamlarımda bir sıkıntım yok zaten olabildiğince keyifli geçirmeye çalışıyorum .. ama haftanın bir gününün benim olmasını istiyorum sadece

Son düzenleyen: Moderatör:

Alışık değiliz napalım

Kız kıza toplanmakta ayrı güzel oluyor.. Ben liseden 3 dostumla hala buluşurum ara ara
Haklısın ama o konuda yapacak birşeyimiz yok maalesef , gıcık patronlar sağ olsun

ben de metrobüse binmiyom hıh

Ben biniyorum napim hemde bugün ondan inince bi deminibüse binicem annemlerin evinin yoluna koyulacağım

olacak canım o günleri de göreceğiz inşallahhhhh
benim hala umudum varrrr

anlayışsız patronlar

olacak canım o günleri de göreceğiz inşallahhhhh
benim hala umudum varrrr

benimde var bebişim yaa inşallah bir gün memur olacağım

bende arkadaşları ateşliyorum sürekli..kaç kişiyiz şu cumartesileri gelmeyelim diye.
inşallah olcak bir gün..özümde beni skıştırıp duruyor bu konuda

ol tabi memur ol, pek anlamazdım memur olmanın ne avantajı var derdim, evlendikten sonra anladım ya, geç oldu ama napalım

bende arkadaşları ateşliyorum sürekli..kaç kişiyiz şu cumartesileri gelmeyelim diye.
inşallah olcak bir gün..özümde beni skıştırıp duruyor bu konuda

Çok fenasın

en gıcık tarafı da o zaten .. iş olmasa da gel otur burada, sekreterim sanki ben görevim telefon bakmak sanki neyi bekliyorsam, randevulu iş yapıyoruz burada

Bizimde ihracat vs. gelmiyor
Biz muhasebeciler , pazarmalacılar ve sekreter geliyor
Müdür gelmezse bende gelmem mesela, Müdür 2 tane de yardımcısı bir de ben ortak çalışıyoruz çünkü..
Bazı cumartesi fabrikadan iş gelir, bazı gelmez
İsteseler arayıp sorabilirler Cuma'dan ama 2 hesap kitabı erkene almamak için Cumartesi kendileri gelip beni de gelmeye mecbur ediyorlar

bizde firmalar yüzünden geliyoruz..yoksa ben de sabahtan beri bir şey yapmadım..
bir de işleri düzene sokmak gerekiyor..aslında top patronda değil bizde..

sorumlu da ben olduğum için yük bende..:26: kafam kazan gibi oluyor, bildiklerimi eşit dağıtıp
ıvırı zıvırı devretmek istiyorum bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…