2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

memurlardaki iş tanımı sorunları canımı sıkıyor canım! ha sen ha o mantığı... bu sebepten işte insanlar niye memur olmak için bu kadar çabalıyor ve istiyor anlamıyorum. yine de hamd olsun...

Kızlar burayada gelen bi üye vardı
Anket mevzusunda hile yapmış
Birden çok üyelik alıp kendi kendine oy verdiği tespit edilmiş
Buraya da gelip link atmıştı bana oy verin diye, o davranışı bile hoşuma gitmemişti
Şimdi tamamen hile yaptığını öğrenince şaşırdım
Çünkü kendini kandırıyor sadece

oh my God, anketin ödülü mü vardı? insanlar nelerle uğraşıyor yahu :44:

ama vajinismus başlığındakilere yardımı dokunuyordu galiba. o açıdan kötü olmuş :44:

memurlardaki iş tanımı sorunları canımı sıkıyor canım! ha sen ha o mantığı... bu sebepten işte insanlar niye memur olmak için bu kadar çabalıyor ve istiyor anlamıyorum. yine de hamd olsun...

biliyorum canım babam da memur olduğu için seni çok iyi anlıyorum.. yine de şükretmek lazım tabiki...

Şaka gibi ya ne gerek varki böyle bir şey yapmış insanlara bazen anlam veremiyorum yaa şimdi iyi mi oldu sanki..

özel sektör ayrı dert devlet ayrı dert. evimizin kadını olsak keşke sosyal faaliyetlere falan katılsak, çocuğumuza baksak

krizsavar noldu sana :44:

hiç, bugün kendi işim olmayan ama işime benzetildiği için ve kendisi izinli olduğu için, izine çıkacağını bile bile hazırlaması gerektiğini bildiği evrakları hazırlamadan gittiği için onun görevi bana kalan iş arkadaşına kızgınım psikoloji ve sosyal hizmetler mezunu insanların ayrımı yok yapılanmada

Olabilir ama hak etmiş

hayda o kimmiş yaaa:26:
yaa ne gereği varmış anlamadım gitti..anketlere doğru düzgün katılanlar olduğunu bile düşünmüyorum ben.
genelde bdv de gördüklerimiz vardı, ya da geyik topiclerindekiler.şahsen ben kişi ismi vermedim.oylamaya da
adil olmak adına hakkında bilgi sahibi olduklarıma verdim..

ilginç gerçekten..

bircancım sana da eşinle birlikte ve tüm sevdiklerinle güzel bir yeni yıl diliyorum..bu tatil sizin için çok güzel olur umarım

bitmedi kadar birtmedi saatlerdir aralıksız çalışıyorum yok bitmedi..

beste ile konuştuk, son randevulaşmayı da yaptık..

cumartesi burdayım, pazartesi burdayım, salı da burdayım :113::113::113::113::113::113::113:

bende amway kullanıyorum görümcem satış temsilcisi zaten ben çok memnunum özellikle ahşap temizleyicisini çok sevdim kullandığım yer bi hafta tozlanmıyor aynalarada kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…