- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
evet yarın 1.5 lt lik sulardan alacağım
1,5 burda içsem 1 de evde içsem 2 2,5 oluyor
markette bi markanın cam su şişeleri oluyor canım sanırım 0,75 ltlik onlardan da alabilirsin şişesini uzun süreli kullanabilirsin
evet eveeetgeçen metroya gittiğimizde o cam şişelerden iki tane aldım evde kullanmak için .. dolaba onlarla su koyuyorum
aynen öyle yapacağımmm .. çok sevdim o cam şişeleri ben
herkes kaçmış herhalde dün akşamrejimin ilk gününden merhabalar kızlarr. sabah kahvaltımız hafif bir şekilde yapıldı bile
Merhaba , geçmişi okudumda rejime başlamıssınız, benimde kilo vermem lazım, evlenmeden öncede kilo hep sorun olmuştu benim için, hala da sorun( bende 1,55 boyunda 56-57 kilo arasında giden ufacık tefecik balık etli bir bayanım ömrümde bikere azmettim ve 51 kiloya kadar düşmüştüm... Ama şimdi hiç cesaretim yok malesef ( belki sizden gaz alırım bende yavaş yavaş yediklerime dikkat ederim..
senle ben aynı sayılırız o zaman. boyumla kilom arasında benim de 2 kilo falan var.1.58 boyum. 60 kilo oldugumu tahmin ediyorum belki de 61 daha tartılamadım ama rejimime başladımbu akşam da yürüyüş var kocişimle. ayy sizce akşam yemeginden önce mi sonra mı yürüyelim :26:
merhaba kızlar bende taze bir gelinciğim aranıza alırmısınız
Tabiki hoşgeldin, nekadralık taze gelinsin??
hoşbuldumm 24 günlük taze gelinim ayım dolmadı daha
Çok tazeymissin sen hakikaten, alışabildin mi yeni hayatına? Çalışıyor musun, yoksa evde misin?
24 gündür çalışmıyor olman ne kadar büyük bir nimet :) ben de demek ki senden 1 hafta önce evlenmişimmalıştım yani daha yeni oldugu için tam anlamıyla anlamış değiliz bizde :) şuan evdeyim iş aramaktayım daha önce calıstıgım bi yerden haber bekliyorum her an calısmaya baslayabılırım muhasebeciyim sen ne kadarlık evlisin ?
alıştım yani daha yeni oldugu için tam anlamıyla anlamış değiliz bizde :) şuan evdeyim iş aramaktayım daha önce calıstıgım bi yerden haber bekliyorum her an calısmaya baslayabılırım muhasebeciyim sen ne kadarlık evlisin ?
Bende 3 ay 3 hafta 3 günlük evliyim.. Çalışıyorum, ev ve işi aynı anda yürütmeye çalışıyorum, evliliğin ilk zamanlarında çalışmaman iyi olmuş, evine, mutfağına adapte olursun, kendi zevkine göre evini yerleştirirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?