2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

aynen canım bu konusa katılıyorum kendime göre herşeyı yerleştırıyorum daha rahat oluyo senin işin daha zor ama olsun önemli olan zoru kolaylaştırmak

Evet zor ama alıştık, düzenimi artık işime göre ayarlamaya çalışıyorum...İlk başlar çok zorlandım ama artık daha rahatım.. Benim evimde hala dokunmadığım yerler var:)) çekmecelerimi bikaç ay sonra yerleştirmiştim ben..

burda beraber veririz sen merak etme tatlım

merhaba kızlar bende taze bir gelinciğim aranıza alırmısınız

hoşgeldin canım

merhaba hatunlar ofise yeni geldim kayınvalideyi uğurladık hacca, sağsağlim gelir inşallah

şakaaa! öyle satıyorlar mı yoksa ayrı ayrı mı aldın canım?

ben ayrı ayrı aldım canım, poşet çay gibi de yapmışlar ama onun içine olması gereken miktarda koyup koymadıklarını bilmiyorum sonuçta :26:

12 tl tuttu .. buradaki topikte alan kızlara göre fiyat az geldi bana ama sanırım gr olarak az .. 15 gün yeter dedi aktardaki kız .. otların resimlerini de internettekilerle karşılaştırdım aynıydı .. inşallah zayıflarım

bakalım becerebilecek miyiz bu işi dün eşime pasta yapmıştım 1. ayımızı kutlamak için. hem de son defa yerim dedim. dolapta unuttum gitti yiyemedik. eşim akşam yer de ben yiyemem

bakalım becerebilecek miyiz bu işi dün eşime pasta yapmıştım 1. ayımızı kutlamak için. hem de son defa yerim dedim. dolapta unuttum gitti yiyemedik. eşim akşam yer de ben yiyemem

bence akşam saat 6 dan önce yiyebilirsin, işyerine az biraz götür, içinde kalmasın bi yerlerin şişmesin

kızlar lavabolarımdan koku geliyor

banyodaki ve tuvalettekine naftalin koydum ama mutfaktakine ne yapabilirim :26: ona da naftalin koysam bişey olur mu

kayınvalidemin süprizi varmış dediğinden beri hati günlerdir yok naptı kıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…