- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
hoşgeldin canım..
ben de sabah gördüm candann ablam sayesinde aday gösterilmişim..
halbüküü ben kimsenin adını vermedimeskisi kadar aktif de değilim, oylamaya katılsam adil olur mu bilmem.:26:
Yaa bugün üzerimde bir ağırlık var ki sormayın..Dün kv ağırladım yoruldum galibaa..İkramlıklarımı sıralayayım size..
çikolata soslu muffin-çay
kestane
kış çayı
meyve
sonra yeteeerr dediler zatenn :))
hoşgeldin canım..
ben de sabah gördüm candann ablam sayesinde aday gösterilmişim..
halbüküü ben kimsenin adını vermedimeskisi kadar aktif de değilim, oylamaya katılsam adil olur mu bilmem.:26:
Ne oylaması canım bu?
ellerine sağlık çileğim, ne güzel şeyler hazırlamışsın..
benim müstakbel kayınvalidem de gelsin artıkkk
heves ettim sen böyle yazınca bak..şimdiden liste oluşturuyorum ben dee
bende kimsenin adını vermedim, listeye de bugün baktım, ha haa çok güldüm amaoy kullanmak için belli bir kriter mi var :26: bende aktif değilim ama kullanayım diyordum, anket usulüne çeviriyorlar sanırım şimdi .. böyle daha rahat olur
günaydın herkeseeekrizcim kendisi müstakbel kocam olmakla birlikte bizim buraya gelince bizde kalıyor...Babam evde olduğu için ben utanıyorum gece bizim evdeyim ama sabah babam 7de çıkarçıkmaz uykumun geri kalanını ömrümün sahibiyle geçiriyorum tatlı tatlı annemde sağolsun 12-1 e kadar hiç dokunmaz sonra canımız istediğinde ineriz ben kahvaltı hazırlarım yapı dışarı çıkarı Böyle dataylı yazma gereği duydum nedense
Şekercim nerelerdesin..Bugün hepimizin enerjisi aşağılarda biraz enerji yolla
Planlanmış değildi öyle doğaçlama gelişti canım o yüzden bana göre pek iyi bi menü değil ama onların hoşuna gidiyo sanırım benim pire gibi bütün gece ortalıklarda dolaşmam..Senin de bu şekilde günlerinin olmasına az kaldı az..
ellerine sağlık canım.
bugün nedense benim de enerjim çok düşüksabah eşime kahvaltı hazırlayamadım ve o ders çalışmak için istifa edecek, morali bozuk. bozma moralini diyorum dinlemiyo beni, bana da sirayet etti
geldim şekerhayatım olmuş işler güçler
Beh beh beh beh beeeeehhhgeldim şekerhayatım olmuş işler güçler
her şeyi ağız tadıyla nasip etsin canım Allah öncelikle hepimize..
gerçekten bilemiyorum ki..biz uzak olacağız ama etkisi ne kadar olur bilmiyorum..
olumsuz bir düşünceye de kapılmak istemiyorum, zira o kadar çok kv -gelin hikaye var ki.
ilkay hoşgeldin tatlım bugün geç kaldın nasılsın neler yaparsın şekerim:)krizsavar :)zaten enerji düşük bari sen gel enerji ver bize:)
Beh beh beh beh beeeeehhh
amin canikocum..inşallah iyilerine denk gelmişsindir..
Bu arada eşime bi iş teklifi geldi bulunduğumuz yerden 81 km öteye gitme ihtimalimiz var ve ben yine ne derler ne söylerler gidersek diye düşünmeden edemiyorum..Ama gitmeyi çok istiyorum..Kesin dargınlılar falan olacaktır
hoşbuldum eysaihaynı işte uğraşıyorum .. sizler neler yaptınız? bugün pek aktif değiliz sanırım burda :26:
canım siz mantıklı düşünüp bir karar vereceksiniz .. eğer gitmek daha mantıklı ve ilerisi için daha uygun olacaksa gideceksiniz .. bozulurlar ise bu onların problemi .. bir kaç ay bozuk olurlar, sonra alışırlar
Gitmek avantajlı olacaktır çünkü çok iyi bir otelden teklif geldi..Sanki onlar tepki gösterince herşey olumsuz olacak gibi geliyo bu düşünceden vazgeçemedim gitti..:18::18:
Hoşgeldin canikoşşş
elifcim hoşgeldin sen de
çilekciğim, önemli olan kim ne düşünür değil bu durumda biz nasıl mutlu oluruz?
peki senin işin ne olacak bu durumda? inşallah vardiyadan da kurtulursunuz canım yaa
Gitmek avantajlı olacaktır çünkü çok iyi bir otelden teklif geldi..Sanki onlar tepki gösterince herşey olumsuz olacak gibi geliyo bu düşünceden vazgeçemedim gitti..:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?