2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın mahallemin en tatlı ve akıllı ve zeki gelinleri:)

Günaydın can dostlarım:)

seni seni bende sevdiğimde incecik yastıkta yatıyoruz sevmiyoruz az yüksek ola yatamayızki..ben arada yatarken kolunu yastık olarak kullanıyorum ama o benm koluma kıyamıyorböyle bişeler işte

günaydın arkadaşlar :) elifcim çok hızlısın ya, hangi ara çocukla uyudun:44:
günaydın eylül ve eysaih. ilk günaydın diyenlere özel günaydın bunlar

buldim oni

[video=dailymotion;xpdqyw]http://www.dailymotion.com/video/xpdqyw_nev-ayk-sen-nelere-kadirsin_music#.UM69XuRg-xc[/video]

günaydın hanımmlaaarrr!

ya ben atkıya başladım dün akşam ama 3.satırda ördükçe yay gibi oldu böyle şekli, söktüm tekrar başladım bu sefer yamuk yumuk oldu..
acaba cok mu sıkı örmeye çalıştım ? böyle bol bol mu örmem gerekiyodu

günaydın arkadaşlar :) elifcim çok hızlısın ya, hangi ara çocukla uyudun:44:
günaydın eylül ve eysaih. ilk günaydın diyenlere özel günaydın bunlar

günaydın herkeseeekrizcim kendisi müstakbel kocam olmakla birlikte bizim buraya gelince bizde kalıyor...Babam evde olduğu için ben utanıyorum gece bizim evdeyim ama sabah babam 7de çıkarçıkmaz uykumun geri kalanını ömrümün sahibiyle geçiriyorum tatlı tatlıannemde sağolsun 12-1 e kadar hiç dokunmaz sonra canımız istediğinde ineriz ben kahvaltı hazırlarım yapı dışarı çıkarıBöyle dataylı yazma gereği duydum nedense

bu sorunun muhatabı tabi ki elif
hoşgeldiniz arkadaşlar, yalnızlık çekilmiyor

"dünyanın bütün sabahları" na birlikte tatlı tatlı uyanasınız inşallah
ama yastık olayında ciddiyim. dün mesela tek yastıkta yattık, minicik

dünyanın bütün sabahları efkarlı bir şarkı, o sebepten mustafa ceceli'den sevgilim'i dinlemeyi tercih ediyorum ve açıyorum şimdilik. eşlik etmek isteyenlere duyurulur

kuzuonu ormal gevşeklikte örmek lazım birde şu dönerken yani 1.sıranın sonu2.sıranın başına özel bie işlemimmi var öyle olmasın diye sanki:44::44:

kızlar geçen havuçlu şehriye yaptım. sanki ekmek yapma makinesinin ekmek yaparkenki gibi bir kokusu vardı çok beğenmedim ama tabi yine de alternatif olarak bulunduracağım. benimkinde tavuk suyu yoktu, ondan da tadı etkilenmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…