• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

elifcim hoşgeldin sen de:31:

çilekciğim, önemli olan kim ne düşünür değil bu durumda biz nasıl mutlu oluruz?
peki senin işin ne olacak bu durumda? inşallah vardiyadan da kurtulursunuz canım yaa:29:

ayyy canım ne güzel kafan rahat olur takma öylesen hayırlısını iste ii olur inşallah:52:

canım onlarında sözlerini dinlersiniz, sonra kendi fikirlerinizle birlikte değerlendirirsiniz .. bu sizin hayatınız sizin kararlarınız, eğer giderek hata yapmış olursanız da, "bizim tercihimizdi" dersiniz :31:

elifcim hoşgeldin :3:

İnşallah canlarr yaaa..Ben gitmek istiyorum sanırımmm..E gidince benim de ordan iş bakmam gerekecek mecburen..Yeni ev fln filan biraz zorluklar olacak ama kafamızda rahatlayacak bir yandan

iyi olur ya takılma sen işide bulursun rızkı veren allah açar sanada güzel bir kapı herşey çok ii olur bence her iki taraftanda uzak olmak en iisi:21::21:
İLKAY kuzum hoşbulduk ne örüyon:9::9::9:

bende kimsenin adını vermedim, listeye de bugün baktım, ha haa çok güldüm ama :9: oy kullanmak için belli bir kriter mi var :26: bende aktif değilim ama kullanayım diyordum, anket usulüne çeviriyorlar sanırım şimdi .. böyle daha rahat olur :31:

yooo kriter yok kuzucan, ben de yine en ilginç nickiye aday gösterilmişim ama 2 yıl üst üste en olamam sanırım, 2011 en ilginç nickli üye bendim :1:

her şeyi ağız tadıyla nasip etsin canım Allah öncelikle hepimize..:31:
gerçekten bilemiyorum ki..biz uzak olacağız ama etkisi ne kadar olur bilmiyorum..
olumsuz bir düşünceye de kapılmak istemiyorum, zira o kadar çok kv -gelin hikaye var ki.:52:

uzak olmak iyidir, çok iyidir bence.. hatta bazen şey düşünüyorum, hem anneden hem kv'den ayrı olan çiftler belki de birbirlerine daha çok tutunuyolardır diye düşünüyorum..
annen yakın olsa iyidir, düşünceli oluyo kız anneleri ama kv uzak olması iyidir..

Beh beh beh beh beeeeehhh :32::32::32:

amin canikocum..inşallah iyilerine denk gelmişsindir..
Bu arada eşime bi iş teklifi geldi bulunduğumuz yerden 81 km öteye gitme ihtimalimiz var ve ben yine ne derler ne söylerler gidersek diye düşünmeden edemiyorum..Ama gitmeyi çok istiyorum..Kesin dargınlılar falan olacaktır

canıım, en önce hakkınızda hayırlısı diyorum.. eşine çok iyi bi otelden teklif geldi diyorsun, bence kaçırılmaması gereken bi fırsat olabilir.. değerlendirmekte fayda var, ne söyleyeceklerini değil kızların da dediği gibi sizin oradaki kazancınızı,oranın size getireceği faydaları düşünmelisiniz.. dargınlık olursa olsun, oğlunun iyiliğini düşünüp de "git evladım,kariyerine faydası olsun" demek yerine dizimin dibinde dur demek tercihiyse hiiç "ben oğlumu çok seviorum" muhabbeti etmesin bence..:25: nası sevgi bu.. hem darılırsa darılır, ne söylerlerse söylesinler, kararınızı bunları düşünmeden vermelisiniz bence..

İnşallah canlarr yaaa..Ben gitmek istiyorum sanırımmm..E gidince benim de ordan iş bakmam gerekecek mecburen..Yeni ev fln filan biraz zorluklar olacak ama kafamızda rahatlayacak bir yandan
Çilek hayırlı olsun canım,senin için en iyi ne ise Allah onu nasip etsin,rızkı veren Allahtrı,eşin çalşsında sağlıklı olsun da,

Kızlar bizi topiğin enleri:)
en çalışkanı::)
en Romantiiğ:)
en çok koçişi düşünen:)
en çok mutfakta duran:)
en çok hamur işi seven:)

en iyi giyinen:)
en bakımlı gelinimiz:)

en zor Gelin:)
enleri çoğlatalım bakalım

krizoş:),elif:)ilkay:) koala:)best:)eylül:)seçiyoruz bakalım:)

Çok sağolun ben de eğer kesinleşirse hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum..gerçekten de biraz uzakta olmak insanı kıymete bindiriyor bu doğru birşey bakalım sonuç netleşince neler olacak..

hmm en hamaratı
en sıcakkanlısı
en arkadaş canlısı
en yardımseveri ...

Çilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nereye gidiosunuz

Son düzenleme:
Canım gene izmir sınırları içinde olucaz ama annelerle aramızda 80 km kadar olacak eğer netleşirse tabii

herkes her ene müsait bu topikte kuzu bence bu topik enlerin topiğği:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hmm en hamaratı
en sıcakkanlısı
en arkadaş canlısı
en yardımseveri ...

Ayyy çok saol canım benim:)bence sen en tatlsısın:)iyi ki burdasın

seçimi yaptım en Romantiği krizsavar:)ve Elif:)

En çalışkanı çilek:)ilkay:)

en çok uykucu olan Eylülcüğüm:)

en çok çalışan koala:)

en hamaratlı Kader:)

en bakımlısı Hepiz:)

Ayyy çok saol canım benim:)bence sen en tatlsısın:)iyi ki burdasın

seçimi yaptım en Romantiği krizsavar:)ve Elif:)

En çalışkanı çilek:)ilkay:)

en çok uykucu olan Eylülcüğüm:)

en çok çalışan koala:)

en hamaratlı Kader:)

en bakımlısı Hepiz:)

uykucu muuu:64::64::64: en az belkide ben uyuyorum aranızda yahuu:21:

sabah 05.45 de uyanırım akşam 23.30 yattığım saat genelde:52:

kızlar yılbaşına özel bir çekiliş yapalım katılmak isteyenler bana özelden mesaj yazsınlar olurmu...Minik bir hediyeleşme olsun..Sonra buradan paylaşırız ömrümüz boyunca bize kalacak minnak bir anı olsun:23::23::23::23::23::23::23::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

nereye ne yazdın kuzum, nasıl olcak?
ahali de yokç..anlat bi hele:29:

kuzum eskiden yapardık ya isimlerimizi yazar hani sonrada kura çeker birbirimize aynen öyle herkes katılmak istemeyebilir diye bende katılmak isteyenlkerden özelden bana yazıyor benide al listeye diye şu an liste çıkartıyorum..Cuma öğlene kadar bekleyeceğim öğlen kimlerden oluşacağınıda yazarım...Minnak bi anı hediyeleşme postalaşıp sonra burada paylaşcez katılmayanlar kıskansın diye demi çilekim:27::33::33::33::33:
ben olsam bana özelden yazrdım:35::35::35::35:

Back