Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzuonu ormal gevşeklikte örmek lazım birde şu dönerken yani 1.sıranın sonu2.sıranın başına özel bie işlemimmi var öyle olmasın diye sanki:44::44:
ben geldim ya işte hanımlar aşkolsun![]()
hoşgeldin canım hoş geldin...nerede bu millettt![]()
günaydın herkeseeekrizcim kendisi müstakbel kocam olmakla birlikte bizim buraya gelince bizde kalıyor...Babam evde olduğu için ben utanıyorum gece bizim evdeyim ama sabah babam 7de çıkarçıkmaz uykumun geri kalanını ömrümün sahibiyle geçiriyorum tatlı tatlı
annemde sağolsun 12-1 e kadar hiç dokunmaz sonra canımız istediğinde ineriz ben kahvaltı hazırlarım yapı dışarı çıkarı
Böyle dataylı yazma gereği duydum nedense
evet canım bir zincir çekmek potlamayı önler ama ortasımı çok sıkı oldu...Örgü hakikaten akşamları terapi gibi geliyor ama ben örecek bişey bulamadımya canım diğer sıraya geçerken bi zincir çekiyodum ama bilemedim yaa
başka bi model buldum şimdi, bakıyorum bol bol örülüyo videolarda, akşam bi daha denicem.. yapsam çok güzel kafa dağıtır insan..
bakalım.. :44:
hoşgeldin canımcım nabersin hayat nasıl gdiyor
heheh kendi nişanlılık zamanlarım geldi aklıma yaaa bizde böleydik elifcim biliomusun ah ahhep böle mutlu huzurlu kalın emi
Yaa bugün üzerimde bir ağırlık var ki sormayın..Dün kv ağırladım yoruldum galibaa..İkramlıklarımı sıralayayım size..
çikolata soslu muffin-çay
kestane
kış çayı
meyve
sonra yeteeerr dediler zatenn :))
evet canım bir zincir çekmek potlamayı önler ama ortasımı çok sıkı oldu...Örgü hakikaten akşamları terapi gibi geliyor ama ben örecek bişey bulamadım
hoşgeldin canımcım nabersin hayat nasıl gdiyor
canım iyiyim ben sizler nasılsınız ???
ayyyyÖzledim aşkımı.
Walla uzaklık çok zor allah kimsseye yaşatmasın allah hepimizin mutluluğunu daim etsin
![]()
best ya, kasımda aşk başkadır türkçe açılmıyorartı sıfır dediğimde'yi torrentte bulamadım. orda sadece yabancı filmler mi var? çakamadım sanırım bu olayı :44:
hoşgeldiniz bu arada herkes![]()
Yaa bugün üzerimde bir ağırlık var ki sormayın..Dün kv ağırladım yoruldum galibaa..İkramlıklarımı sıralayayım size..
çikolata soslu muffin-çay
kestane
kış çayı
meyve
sonra yeteeerr dediler zatenn :))
kızlaaaarrr :79:
Hayırdır canım hangi sınav için?ellerine sağlık canım.
bugün nedense benim de enerjim çok düşüksabah eşime kahvaltı hazırlayamadım ve o ders çalışmak için istifa edecek, morali bozuk. bozma moralini diyorum dinlemiyo beni, bana da sirayet etti
![]()
kızlaaaarrr :79:
Sevdiğim bir şiiri paylaşmak istedim sizlerle
Yaşamak değil bizi bu telaş öldürecek,
Bırakın Paris'te ılık rüzgârlarla
Taratmayı saçlarımızı,
Sevgilimizle doyasıya sohbet bile edemedik biz,
Gözümüz saatte söyleştik hep,
Koşuşur gibi seviştik, yarışır gibi çalıştık.
Hep yetişilecek bir yerler vardı,
Aranacak adamlar, yapılacak işler,
Bir sonraki günün telaşı,
Bir öncekinin terine bulaştı,
Başkalarının hayatı bizimkini aştı,
Kör karanlıkta çalar saat sesi,
Kuşluk vakti kızarmış ekmek kokusu,
Veya yavuklu öpücüğü ile uyanma düşlerini,
Hababam erteledik,
20 li yaşlardan 30 lara kurduk saatin alarmını.
30 lardan 40 lara, sonra 50 lere
Öyle yanlış kurgulanmış ki hayat,
Kuşlukta uyuma imkanı sunduğunda size,
Artık uyku girmez oluyor gözlerinize,
Doyasıya söyleşmek, telaşsız sevişmek
İmkânına kavuştuğunuzda,
Söyleşecek sevişecek kimse kalmıyor yanınızda
Özenle yarına sakladığınız
Bir sarı lira gibi ömrünüz,
Vakti gelip te sandıktan çıkarttığınızda,
Birde bakıyorsunuz ki
Tedavülden kalkmış...