- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
elifcim hoşgeldin sen de
çilekciğim, önemli olan kim ne düşünür değil bu durumda biz nasıl mutlu oluruz?
peki senin işin ne olacak bu durumda? inşallah vardiyadan da kurtulursunuz canım yaa
ayyy canım ne güzel kafan rahat olur takma öylesen hayırlısını iste ii olur inşallah
canım onlarında sözlerini dinlersiniz, sonra kendi fikirlerinizle birlikte değerlendirirsiniz .. bu sizin hayatınız sizin kararlarınız, eğer giderek hata yapmış olursanız da, "bizim tercihimizdi" dersiniz
elifcim hoşgeldin
bende kimsenin adını vermedim, listeye de bugün baktım, ha haa çok güldüm amaoy kullanmak için belli bir kriter mi var :26: bende aktif değilim ama kullanayım diyordum, anket usulüne çeviriyorlar sanırım şimdi .. böyle daha rahat olur
her şeyi ağız tadıyla nasip etsin canım Allah öncelikle hepimize..
gerçekten bilemiyorum ki..biz uzak olacağız ama etkisi ne kadar olur bilmiyorum..
olumsuz bir düşünceye de kapılmak istemiyorum, zira o kadar çok kv -gelin hikaye var ki.
Beh beh beh beh beeeeehhh
amin canikocum..inşallah iyilerine denk gelmişsindir..
Bu arada eşime bi iş teklifi geldi bulunduğumuz yerden 81 km öteye gitme ihtimalimiz var ve ben yine ne derler ne söylerler gidersek diye düşünmeden edemiyorum..Ama gitmeyi çok istiyorum..Kesin dargınlılar falan olacaktır
Çilek hayırlı olsun canım,senin için en iyi ne ise Allah onu nasip etsin,rızkı veren Allahtrı,eşin çalşsında sağlıklı olsun da,İnşallah canlarr yaaa..Ben gitmek istiyorum sanırımmm..E gidince benim de ordan iş bakmam gerekecek mecburen..Yeni ev fln filan biraz zorluklar olacak ama kafamızda rahatlayacak bir yandan
bu sözler ne kadar samimice ve güzel ,nereden anımsıyorum derken Orhan Üstad olduğunu fark ettim...ellerine
sağlık, ne güzel etmişsin de eklemişsin..
Gitmek avantajlı olacaktır çünkü çok iyi bir otelden teklif geldi..Sanki onlar tepki gösterince herşey olumsuz olacak gibi geliyo bu düşünceden vazgeçemedim gitti..:18::18:
Kızlar bizi topiğin enleri:)
en çalışkanı::)
en Romantiiğ:)
en çok koçişi düşünen:)
en çok mutfakta duran:)
en çok hamur işi seven:)
en iyi giyinen:)
en bakımlı gelinimiz:)
en zor Gelin:)
enleri çoğlatalım bakalım
krizoş:),elif:)ilkay:) koala:)best:)eylül:)seçiyoruz bakalım:)
herkes her ene müsait bu topikte kuzu bence bu topik enlerin topiğğiKızlar bizi topiğin enleri:)
en çalışkanı::)
en Romantiiğ:)
en çok koçişi düşünen:)
en çok mutfakta duran:)
en çok hamur işi seven:)
en iyi giyinen:)
en bakımlı gelinimiz:)
en zor Gelin:)
enleri çoğlatalım bakalım
krizoş:),elif:)ilkay:) koala:)best:)eylül:)seçiyoruz bakalım:)
hmm en hamaratı
en sıcakkanlısı
en arkadaş canlısı
en yardımseveri ...
kızlar yılbaşı çekilişi yapak mı
Ayyy çok saol canım benim:)bence sen en tatlsısın:)iyi ki burdasın
seçimi yaptım en Romantiği krizsavar:)ve Elif:)
En çalışkanı çilek:)ilkay:)
en çok uykucu olan Eylülcüğüm:)
en çok çalışan koala:)
en hamaratlı Kader:)
en bakımlısı Hepiz:)
huu huuuuuu...ilk elemanı yazdım hayde hayde cuma günü öğlen listeyi paylaşırım canımlar
nereye ne yazdın kuzum, nasıl olcak?
ahali de yokç..anlat bi hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?