- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
ilkaycım bu konuyu çok önemsediğini belli edip karşına alıp ciddi ciddi konuşsan, rahatsızlığını ifade etsen, kestirmeyi çok istediğini söylesen :44: bu konu için çok mu ağır kaçar:26: bence kabul eder, kıyamaz
Eysaih morhipoya bak kuzu ben az önce orada denk geldim sankim:44::44:
tünaydınnnn nerelerdesin
abartıyorsun diyor yaa konuşuncaneyse bende o kadar rahatsız değilim saçlarımdan ama kestirsem biraz rahatlarım, migrenim de rahatlar, kurutması kolay olur diye düşünüyorum .. bakalım ilerleyen günlerde ikna olur belki, olmazsa da canı sağolsun çokta önemli değil böyle beğeniyorsa
ben de henüz o sıfata nasil olamadım ama başka yerde nasıl olur bilmem..
burada güzel sohbetlerimiz yaaa
ne kestiriyoruz yahuu uzak kaldım konuya ben
uzun saçtan ne anlıyorlasa bunlar canım:)sadece onlar kendilerini düşümürler,eylül, hoşgeldin :)
saç kestirmeye çalışıyoruz canım, uzun saça meraklı erkekleri ikna etme yolları üzerinde çalışıyoruz :44:
sen öyle geç gelirsen ne kesildiğini anlamazsın tabisaç kesimi datlum
eylül, hoşgeldin :)
saç kestirmeye çalışıyoruz canım, uzun saça meraklı erkekleri ikna etme yolları üzerinde çalışıyoruz :44:
uzun saçtan ne anlıyorlasa bunlar canım:)sadece onlar kendilerini düşümürler,
başka birşey düşünemzler:)
uzun saçı ben de seviyorum.ama maalesef sağlık şartları şu bu derken saçlarımı ben de kısacık
kestirdim..düğüne kadar uzar, çabuk da uzuyor ama cansız saçlarım maalesef..benim de epey dökülen ve sık yağlanan
saçlarım var..:26:
evet buranın samimiyetini başka yerde bulamıyorum ben..Ama başka yerlerde dolaşan ark.larımız var tabe baş harfi" kaderrr"BEN ARADA onun peşine takılıyorum başım dönüyo geri dönüyom buraya
oww tabisi bebeğim..Morhipo trendyol markafoni limango vipdükkan benden sorulur her birinde sayfalarca siparişlerim varama morhipo güvenilir mi kiiii
geldim kuzum geldimm ancak geldim iş güç koşturmaca üçgenindeee
napıyorsunuz bakalım, hafta sonlarınız nasıldı?
sen öyle geç gelirsen ne kesildiğini anlamazsın tabisaç kesimi datlum
uzun saçı ben de seviyorum.ama maalesef sağlık şartları şu bu derken saçlarımı ben de kısacık
kestirdim..düğüne kadar uzar, çabuk da uzuyor ama cansız saçlarım maalesef..benim de epey dökülen ve sık yağlanan
saçlarım var..:26:
anadım anadım yaavv
geç gelmekten ben de hiç hoşlanmıyorum , okulda bile geç kalmayan bir tiptim yani..
ama dışarıda işler beni bekliyordu ancak gelebildim..
bence saç kestirmek saç sağlığı için önemli, yenilenmesi ve ölü saç uçlarını atması bakımından. sağ yağlanması da çok sık saç yıkayanlarda oluyor diyorlar, bilmiyorum. benim kabarık, geç yağlanan, yatışmaz, kalın bir saç yapım varbelki kalınlığından dolayı eşim uyumakta zorlanıyordur. ilkayın saçları inceyse tabi eşi rahatsız olmaz, doğal olarak da kesmesini desteklemez bunu şimdi farkettim, garibim koca bey
bence saç kestirmek saç sağlığı için önemli, yenilenmesi ve ölü saç uçlarını atması bakımından. sağ yağlanması da çok sık saç yıkayanlarda oluyor diyorlar, bilmiyorum. benim kabarık, geç yağlanan, yatışmaz, kalın bir saç yapım varbelki kalınlığından dolayı eşim uyumakta zorlanıyordur. ilkayın saçları inceyse tabi eşi rahatsız olmaz, doğal olarak da kesmesini desteklemez bunu şimdi farkettim, garibim koca bey
canım kişiden kişiye değişiyor işte. benimki uyurken rahatsız oluyormuş, o sebepten kestirme kararımı desteklemişti :44: ama yazık öyle deme, sadece kendilerini düşünmüyorlar, kuzucuk sabah poşete mandalinamı koydu mesela. bu kendini düşünen insan figürü mübence eşlerimiz kıymetimizi biliyor, anlatılanlar kadarıyla vardığım sonuç
Boşver şekerim uzamazsa da bikaç çıtçıt saçla halledersin..
oww tabisi bebeğim..Morhipo trendyol markafoni limango vipdükkan benden sorulur her birinde sayfalarca siparişlerim var
you are welcome..Walla kuzum ben hastayım:2: grip var azıcık onunlayız şu aralr..Haftasonu gittim hisardan aldığım cicişlerin parasını ödedim normalde 3150 iki ay taksitti bende peşin ödedim ve ii pazarlık yaptım 2950e almış oldumpazarda annemin daveti vardı bir döktürdüm sorma herkes ayy bu güzelmiş nasıl yaptın dedikçe annem elif yaptı diyo millet owww yapıyor bir şekerpare yaptım tıpkı hazır gibi oldu ya çok beğendim bende sabah işe geç kaldım şu an yoğun ama soft bir kar yağışı ve kral pop dinleyerek sana yazıyorum kuzucuk Bu kadar kendi reklamımdan sonra sen neler yaptın haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?