- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
Ah bebeğim bebeğim hoşgeldin ve de ben de ikna edene kadar göbeğimden çatladım diyebilirimm..İyi oldu ama yaa modern oldu sankimm..
diğeri de bu..
afiyeet olsun tatlımYükledim görtünüyor mu..yemeğe çıkıyorumm görüşürük
hoşbuldum ve güzel olmuşturrr ..en çokta kuruturken zorlanıyorum bu uzun saçı :26: bundan sonra saçlarımı eşimin kurutmasına karar verdim .. belki sıkılır ve kestir der
canım ikisi de çok güzel görünüyorlar
koala bence ilki daha ii duruyor sıkı duruyor sanki
hoşbuldum ve güzel olmuşturrr ..en çokta kuruturken zorlanıyorum bu uzun saçı :26: bundan sonra saçlarımı eşimin kurutmasına karar verdim .. belki sıkılır ve kestir der
ii yöntembende eskiden nişanlım tabi o zaman sevgilimdi istemiyordu uzatmamı uzun saç çekici oluyormuş bana yakışıyormuş falan da filan ona benzer farklı bir yöntem yaptım ona aşkım sen uzat saçını çok yakışıyor çok bakma ama dedi ikna etmiştim sende yaparsın
sanki bana da daha iyi gibi geldi ilki.. hem de kolay baya.. sanırım yapabilirim gibi umarım inşallah sübhaneke dinimiz amin
ben de istiyorum kestirmek ama işte eş engeli
sağol canım şimdi bi soru daha, bu şiş kaç numara ve alacağım ip nasıl olmalı sizce? yün ip alsam nası olur olur mu,onların da bi numarası var herhalde ?
adama atkı örcem desem bilir herhalde değil mi?
sanki bana da daha iyi gibi geldi ilki.. hem de kolay baya.. sanırım yapabilirim gibi umarım inşallah sübhaneke dinimiz amin
ben de istiyorum kestirmek ama işte eş engeli
sağol canım şimdi bi soru daha, bu şiş kaç numara ve alacağım ip nasıl olmalı sizce? yün ip alsam nası olur olur mu,onların da bi numarası var herhalde ?
adama atkı örcem desem bilir herhalde değil mi?
canım zaten ip almaya gittiğinde yardımcı oluyorlar .. videodaki tığ sanırım 3,5 yada 4 numara .. ipin üstünde kaç numarayla örmen gerektiği zaten yazıyor
hmm tamamdır o zaman, öğlen arası bana yol göründü
renkli tığ al
tamam bulabilirsem inşallah
eşim dalga da geçti seneye kışın kullanırım herhalde diye..
ona gününü göstermek istiyorm
olsun daha sonra alırsın canım, üzülmee
birde dalga geçti ha, o zaman çalışmaları hızlandır tatlım, görsün gününü ve atkısını
inşallhsen hangi oyuno bozuyon kanks
biz eşimle Trt'deki leyla ile mecnun'un hastasıyız da canım, orda bu replik çok geçiyor ve ben çok gülüyorumburda gözümün önüne yazdım okudukça yine gülüyorum, keyifleniyorum diyelim
NE GÜZEL...BENDE BU PARÇA DENK GELDİ AÇTIM EFKAR BASTI BİRDEN..ÖZLEM HASRET KARIŞTI BEA
herkese günaydın ...bir uyumuşum gözlerimi açtım 8.38apar topar geldim işe saat 9.30da dün yaptığım lezzetli poğaçalar ve su gibi açık çayımla sizleresesleniyorum nasılsınız canlarr
afiyeet olsun tatlım
ii yöntembende eskiden nişanlım tabi o zaman sevgilimdi istemiyordu uzatmamı uzun saç çekici oluyormuş bana yakışıyormuş falan da filan ona benzer farklı bir yöntem yaptım ona aşkım sen uzat saçını çok yakışıyor çok bakma ama dedi ikna etmiştim sende yaparsın
biz eşimle Trt'deki leyla ile mecnun'un hastasıyız da canım, orda bu replik çok geçiyor ve ben çok gülüyorumburda gözümün önüne yazdım okudukça yine gülüyorum, keyifleniyorum diyelim
Valla iyi taktik ve kesin tutarr
Biz de avrupa avrupa hastasıyız ordaki yeni evli çiftler gül ve can var yaa gül işte aynı benim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?