2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Yükledim görtünüyor mu..yemeğe çıkıyorumm görüşürük
afiyeet olsun tatlım

ii yöntembende eskiden nişanlım tabi o zaman sevgilimdi istemiyordu uzatmamı uzun saç çekici oluyormuş bana yakışıyormuş falan da filan ona benzer farklı bir yöntem yaptım ona aşkım sen uzat saçını çok yakışıyor çok bakma ama dediikna etmiştim sende yaparsın

koala bence ilki daha ii duruyor sıkı duruyor sanki

sanki bana da daha iyi gibi geldi ilki.. hem de kolay baya.. sanırım yapabilirim gibi umarım inşallah sübhaneke dinimiz amin

ben de istiyorum kestirmek ama işte eş engeli
sağol canım şimdi bi soru daha, bu şiş kaç numara ve alacağım ip nasıl olmalı sizce? yün ip alsam nası olur olur mu,onların da bi numarası var herhalde ?
adama atkı örcem desem bilir herhalde değil mi?

ne yaptın da ikna oldu :26: benim de kestirmeye ikna etmem lazım .. dün o kuruttu saçlarımı, başta güzel güzel yaptı sona doğru sıkılmaya başladı .. sanırım bir kaç uygulamadan sonra istediğim sonucu alacağım

canım zaten ip almaya gittiğinde yardımcı oluyorlar .. videodaki tığ sanırım 3,5 yada 4 numara .. ipin üstünde kaç numarayla örmen gerektiği zaten yazıyor

yaparsın hem bu örgü çabuk ilerliyor iplikçiye ben resmini çekip götürüyorum o ip çeşidini anlıyor renkleri sunuyor seçiyorum zaten ipin üzerindede kaç numara ile örüleceği yazoyor..Bizimlede paylaş olarmı?Kocan da değerini bilsin maşallah

biz eşimle Trt'deki leyla ile mecnun'un hastasıyız da canım, orda bu replik çok geçiyor ve ben çok gülüyorum burda gözümün önüne yazdım okudukça yine gülüyorum, keyifleniyorum diyelim

NE GÜZEL...BENDE BU PARÇA DENK GELDİ AÇTIM EFKAR BASTI BİRDEN..ÖZLEM HASRET KARIŞTI BEA..[video=youtube;4FK9H-B0LAg]http://www.youtube.com/watch?v=4FK9H-B0LAg[/video]

herkese günaydın ...bir uyumuşum gözlerimi açtım 8.38 apar topar geldim işe saat 9.30da dün yaptığım lezzetli poğaçalar ve su gibi açık çayımla sizleresesleniyorum nasılsınız canlarr

Uyu uyu canım,ye boğcaları,tatlıları tabii uyurusn:)

Valla iyi taktik ve kesin tutarr

biz eşimle Trt'deki leyla ile mecnun'un hastasıyız da canım, orda bu replik çok geçiyor ve ben çok gülüyorum burda gözümün önüne yazdım okudukça yine gülüyorum, keyifleniyorum diyelim

Biz de avrupa avrupa hastasıyız ordaki yeni evli çiftler gül ve can var yaa gül işte aynı benim :))

Biz de avrupa avrupa hastasıyız ordaki yeni evli çiftler gül ve can var yaa gül işte aynı benim :))

onu pek izlemiyoruz tatlım .. dün maç arası denk geldi izledik ama trt dizilerine bayılıyorum ben .. seksenleri de izliyoruz .. yakında doksanlar çıkacakmış merakla onu bekliyoruz, bize daha çok hitap ettiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…