• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ilkaycım bence pes etmez, beğendiği saçları kurutuyor sonuçta. sen en iyisi yatakta saçlarını yüzüne dağıtıp dur, o daha etkili olur :9:
elifcim o yatak örtüsü bana hiç sade gelmedi :44:

Kızlar Çaydanlık takımı almayı düşünoyurm,öneriniz nedir,bildiğniz bir kampanya varmı

Kızlar beni unutyunuz muhabbete daliyonuz kendi aranızda:)

Kızlar bu uzun saça bende taraf değilim,kışın kurutması çok zor olur:)bende ikna edersem kısaltacam:)ama zor ikna olur

çilek göremedik canım saçını:)
Valla sorun verdi yüklenmedi ben de anlayamadım canım
onu pek izlemiyoruz tatlım .. dün maç arası denk geldi izledik ama :9: trt dizilerine bayılıyorum ben .. seksenleri de izliyoruz .. yakında doksanlar çıkacakmış merakla onu bekliyoruz, bize daha çok hitap ettiği için :9:

Seksenler çoooğğ önemlii yaawww :)) izliyoruz bizde müptelasıyız..zengin kız fakir oğlan da öylee..

ilkaycım bence pes etmez, beğendiği saçları kurutuyor sonuçta. sen en iyisi yatakta saçlarını yüzüne dağıtıp dur, o daha etkili olur :9:

krizsavar :)kankaların elifve ilkoş untunmyun neden beni de unutma canım:)yanlzıken en çok moral veren bendim sana:)

Kızlar Çaydanlık takımı almayı düşünoyurm,öneriniz nedir,bildiğniz bir kampanya varmı

Kızlar beni unutyunuz muhabbete daliyonuz kendi aranızda:)

ben de çeyiz setinin parçasını kullanıyorum, o da iyi işte, öyle bayıldığım bir şey değil, iş görüyor işte. bir çaydanlıktan neler istersin canım? benimki emsan olivin.

yok dün çok sıkıldı kuruturken :9: saçım dökülüyor ve onun kıyafetlerinin içinden bile çıkıyor :9: söylenip duruyor da, hiç kestir saçlarını dediği yok :31:

Taze Gelinler Bizim cemaatin hepsi bugüb burda :)tebrikler sizlere:)

Kızlar bişey söylecem başka topiğe yazsam sanki kovacaklar beni:)

ilkaycım bu konuyu çok önemsediğini belli edip karşına alıp ciddi ciddi konuşsan, rahatsızlığını ifade etsen, kestirmeyi çok istediğini söylesen :44: bu konu için çok mu ağır kaçar:26: bence kabul eder, kıyamaz :31:

Taze Gelinler Bizim cemaatin hepsi bugüb burda :)tebrikler sizlere:)

Kızlar bişey söylecem başka topiğe yazsam sanki kovacaklar beni:)

ben de henüz o sıfata nasil olamadım ama başka yerde nasıl olur bilmem..:17:
burada güzel sohbetlerimiz yaaa:8:

ilkaycım bu konuyu çok önemsediğini belli edip karşına alıp ciddi ciddi konuşsan, rahatsızlığını ifade etsen, kestirmeyi çok istediğini söylesen :44: bu konu için çok mu ağır kaçar:26: bence kabul eder, kıyamaz :31:

ne kestiriyoruz yahuu uzak kaldım konuya ben:9:

Back