• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

oww tabisi bebeğim..Morhipo trendyol markafoni limango vipdükkan benden sorulur her birinde sayfalarca siparişlerim var:32::32::32:

you are welcome..Walla kuzum ben hastayım:2: grip var azıcık onunlayız şu aralr..Haftasonu gittim hisardan aldığım cicişlerin parasını ödedim normalde 3150 iki ay taksitti bende peşin ödedim ve ii pazarlık yaptım 2950e almış oldum :9::9: pazarda annemin daveti vardı bir döktürdüm sorma:27:herkes ayy bu güzelmiş nasıl yaptın dedikçe annem elif yaptı diyo millet owww yapıyor:9::9:bir şekerpare yaptım tıpkı hazır gibi oldu ya çok beğendim bende:31::31: sabah işe geç kaldım şu an yoğun ama soft bir kar yağışı ve kral pop dinleyerek sana yazıyorum kuzucuk:21::21:Bu kadar kendi reklamımdan sonra sen neler yaptın haftasonu :9::9::9::9:

senden habersiz:)senden izin almadan hiçbir alışverişi yapamıyacam:)sende fikirlerin esirgeme canım:)yoksa ağlarım:)

eylülcüm başınız sağolsun :50:
eysaihcim, kocişler derneğinde sekreter değilim. sadece sezar'ın hakkı sezar'a :31: mesela seni neyi sıkıyor eşinin? hangi davranışı, huyu veya özelliği?

bence saç kestirmek saç sağlığı için önemli, yenilenmesi ve ölü saç uçlarını atması bakımından. sağ yağlanması da çok sık saç yıkayanlarda oluyor diyorlar, bilmiyorum. benim kabarık, geç yağlanan, yatışmaz, kalın bir saç yapım var:19: belki kalınlığından dolayı eşim uyumakta zorlanıyordur. ilkayın saçları inceyse tabi eşi rahatsız olmaz, doğal olarak da kesmesini desteklemez :31: bunu şimdi farkettim, garibim koca bey :9:

gün aşırı yıkasam da küçük hüso gibi o saçlar yapışıyıı krizcim:9:
vicıdımın komplike oynadığı bir oyun aslında:6:

eylülcüm başınız sağolsun :50:
eysaihcim, kocişler derneğinde sekreter değilim. sadece sezar'ın hakkı sezar'a :31: mesela seni neyi sıkıyor eşinin? hangi davranışı, huyu veya özelliği?

ya Canım benimki de Allah razı olsun çok iyi,bana sabır edebiliyor,çok sinirli biri birde acayip kıskanç
arada daraltyo ama yinede iyi,haklısn sezerin hakkı sezere

ya Canım benimki de Allah razı olsun çok iyi,bana sabır edebiliyor,çok sinirli biri birde acayip kıskanç
arada daraltyo ama yinede iyi,haklısn sezerin hakkı sezere

hım kıskançlığı geçtim de sinirli olması iyi değilmiş, neyse gülü seven dikenine katlanır :31: bugün deyimlerden gidiyoruz :9:

Kaderdi nişana giden gitmş güzel geçti dedi sabah.. eve gelince gözlerinden yaş gelmiş nazar değmiş eşi dua okumuşta rahatlamış canım..

gerçekten mi :53: esneme olayını biliyordum da bunu yeni öğrendim. dua okuyup gitmek lazım cemiyetlere :1: eşimin orda cemiyet diyorlar düğüne, çok komiğime gidiyor :1:

Back