2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

senden habersiz:)senden izin almadan hiçbir alışverişi yapamıyacam:)sende fikirlerin esirgeme canım:)yoksa ağlarım:)

eylülcüm başınız sağolsun
eysaihcim, kocişler derneğinde sekreter değilim. sadece sezar'ın hakkı sezar'a mesela seni neyi sıkıyor eşinin? hangi davranışı, huyu veya özelliği?

gün aşırı yıkasam da küçük hüso gibi o saçlar yapışıyıı krizcim
vicıdımın komplike oynadığı bir oyun aslında

eylülcüm başınız sağolsun
eysaihcim, kocişler derneğinde sekreter değilim. sadece sezar'ın hakkı sezar'a mesela seni neyi sıkıyor eşinin? hangi davranışı, huyu veya özelliği?

ya Canım benimki de Allah razı olsun çok iyi,bana sabır edebiliyor,çok sinirli biri birde acayip kıskanç
arada daraltyo ama yinede iyi,haklısn sezerin hakkı sezere

ya Canım benimki de Allah razı olsun çok iyi,bana sabır edebiliyor,çok sinirli biri birde acayip kıskanç
arada daraltyo ama yinede iyi,haklısn sezerin hakkı sezere

hım kıskançlığı geçtim de sinirli olması iyi değilmiş, neyse gülü seven dikenine katlanır bugün deyimlerden gidiyoruz

e ne zaman bitiyor bu banlanma olayı, kaç gün sürüyor :44: çok ilginç ya

hiç bilmiyorum canım..belli bir ceza puanına göre sistem otomatik hesaplıyormuş Mune hanımın dediğine göre.yanlış bir bilgi vermek istemem ama öyle okumuştum ben
geçen Kazen in konusunda.

Kaderdi nişana giden gitmş güzel geçti dedi sabah.. eve gelince gözlerinden yaş gelmiş nazar değmiş eşi dua okumuşta rahatlamış canım..

gerçekten mi esneme olayını biliyordum da bunu yeni öğrendim. dua okuyup gitmek lazım cemiyetlere eşimin orda cemiyet diyorlar düğüne, çok komiğime gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…