- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
koalacım bak bunu ilmek sayısını daha uzun tutarak yani bir atkı genişliğinde olarak farklı renkte veya akıllı iple örebilirsin tatlım![]()
canım anlamadığım kısım buna nasıl başlamışş :44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koalacım bak bunu ilmek sayısını daha uzun tutarak yani bir atkı genişliğinde olarak farklı renkte veya akıllı iple örebilirsin tatlım![]()
eylülll nirdesin kanks sensiz sabahlara alışkın değilim buralardaÇilekim bu rada ev mevzunu okudum hakkından hayırlısı olsun ama bence en doğru kararı vermişsin red ile...K.valideler nasıl bişeyse bir samimiyet buldumu sürekli aynı şeyi bekler oluyorlar ve artık sen araya mesafe koymak istesende olmuyo sen mesafe koyunca bu sefer sen kötü oluıyon:44::44:
allah bak sen...nasıl muzipçeymiş bakimmseninki muzipçe bir merak, benimki uslu bir merak![]()
canım anlamadığım kısım buna nasıl başlamışş :44::44:
allah bak sen...nasıl muzipçeymiş bakimm![]()
Bu arada kızlarr uuuppuuuzuuunn saçlarıma kıyıp haftasonu işte böyle kestirdimmm
Eki Görüntüle 578982
Bu arada kızlarr uuuppuuuzuuunn saçlarıma kıyıp haftasonu işte böyle kestirdimmm
Eki Görüntüle 578982
Eki Görüntüle 578982
nasıl olduğunu anlatmaya gerek yok şekerim, mimikler konuşuyorçapkın atışlar atmaya başladın :18:
sağol canım evde yerler saç doluyordu çok döküldüğü için kestirdim biraz da ..nitekim dün akşam yıkadım 1 tane bile dökülmedi..
Uzun saçın bakımı da zor oluyor ama ben kıyamıyorumbi de daha küçük gösteriyorum kısa kestirince
Ama yakışmıştır bu kesim çilekcim güle güle kullan
hayırlı olsun canımbende kestirmek istiyorum ama eşim istemiyor :26: ikna edemedim
![]()
Eki Görüntüle 578982
sağol canım evde yerler saç doluyordu çok döküldüğü için kestirdim biraz da ..nitekim dün akşam yıkadım 1 tane bile dökülmedi..
Benimde çok dökülüyor ya :18: ama ben boyadan sanıyordum :44:
Ara ara uçlardan kestiriyorum , o kadar..
çok iyi yapıyorsun canım, saç uçlarının incelmesini engellemiş olursun. ben de bu yoldan giderek uzatcam inşallah![]()