• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Yükledim görtünüyor mu..yemeğe çıkıyorumm görüşürük
afiyeet olsun tatlım:56:
hoşbuldum ve güzel olmuşturrr ..en çokta kuruturken zorlanıyorum bu uzun saçı :26: bundan sonra saçlarımı eşimin kurutmasına karar verdim .. belki sıkılır ve kestir der :9:

canım ikisi de çok güzel görünüyorlar :16:

ii yöntem:9::9:bende eskiden nişanlım tabi o zaman sevgilimdi istemiyordu uzatmamı uzun saç çekici oluyormuş bana yakışıyormuş falan da filan ona benzer farklı bir yöntem yaptım ona aşkım sen uzat saçını çok yakışıyor çok bakma ama dedi:52::52:ikna etmiştim sende yaparsın:52::52:

koala bence ilki daha ii duruyor sıkı duruyor sanki:31:

sanki bana da daha iyi gibi geldi ilki.. hem de kolay baya.. sanırım yapabilirim gibi umarım inşallah sübhaneke dinimiz amin :1:

hoşbuldum ve güzel olmuşturrr ..en çokta kuruturken zorlanıyorum bu uzun saçı :26: bundan sonra saçlarımı eşimin kurutmasına karar verdim .. belki sıkılır ve kestir der :9:

ben de istiyorum kestirmek ama işte eş engeli :50:
sağol canım şimdi bi soru daha, bu şiş kaç numara ve alacağım ip nasıl olmalı sizce? yün ip alsam nası olur olur mu,onların da bi numarası var herhalde ?
adama atkı örcem desem bilir herhalde değil mi?

ii yöntem:9::9:bende eskiden nişanlım tabi o zaman sevgilimdi istemiyordu uzatmamı uzun saç çekici oluyormuş bana yakışıyormuş falan da filan ona benzer farklı bir yöntem yaptım ona aşkım sen uzat saçını çok yakışıyor çok bakma ama dedi:52::52:ikna etmiştim sende yaparsın:52::52:

ne yaptın da ikna oldu :26: benim de kestirmeye ikna etmem lazım .. dün o kuruttu saçlarımı, başta güzel güzel yaptı sona doğru sıkılmaya başladı .. sanırım bir kaç uygulamadan sonra istediğim sonucu alacağım :9:

sanki bana da daha iyi gibi geldi ilki.. hem de kolay baya.. sanırım yapabilirim gibi umarım inşallah sübhaneke dinimiz amin :1:

sağol canım şimdi bi soru daha, bu şiş kaç numara ve alacağım ip nasıl olmalı sizce? yün ip alsam nası olur olur mu,onların da bi numarası var herhalde ?

canım zaten ip almaya gittiğinde yardımcı oluyorlar .. videodaki tığ sanırım 3,5 yada 4 numara .. ipin üstünde kaç numarayla örmen gerektiği zaten yazıyor :31:

yaparsın hem bu örgü çabuk ilerliyor iplikçiye ben resmini çekip götürüyorum o ip çeşidini anlıyor renkleri sunuyor seçiyorum zaten ipin üzerindede kaç numara ile örüleceği yazoyor..Bizimlede paylaş olarmı?Kocan da değerini bilsin maşallah:46::46::46:

$86-141343-big.webp
ne kadan sade ve şık bir yatak örtüsü..Limitim olmadığı üçün alamıyorum:50::50::50:

biz eşimle Trt'deki leyla ile mecnun'un hastasıyız da canım, orda bu replik çok geçiyor ve ben çok gülüyorum :9: burda gözümün önüne yazdım okudukça yine gülüyorum, keyifleniyorum diyelim :9:

NE GÜZEL...BENDE BU PARÇA DENK GELDİ AÇTIM EFKAR BASTI BİRDEN..ÖZLEM HASRET KARIŞTI BEA..[video=youtube;4FK9H-B0LAg]http://www.youtube.com/watch?v=4FK9H-B0LAg[/video]

herkese günaydın ...bir uyumuşum gözlerimi açtım 8.38:53: apar topar geldim işe saat 9.30da:9: dün yaptığım lezzetli poğaçalar ve su gibi açık çayımla sizleresesleniyorum nasılsınız canlarr:3::3::3::3:

Uyu uyu canım,ye boğcaları,tatlıları tabii uyurusn:)

afiyeet olsun tatlım:56:

Valla iyi taktik ve kesin tutarr

biz eşimle Trt'deki leyla ile mecnun'un hastasıyız da canım, orda bu replik çok geçiyor ve ben çok gülüyorum :9: burda gözümün önüne yazdım okudukça yine gülüyorum, keyifleniyorum diyelim :9:

Biz de avrupa avrupa hastasıyız ordaki yeni evli çiftler gül ve can var yaa gül işte aynı benim :)):52::52:

Biz de avrupa avrupa hastasıyız ordaki yeni evli çiftler gül ve can var yaa gül işte aynı benim :)):52::52:

onu pek izlemiyoruz tatlım .. dün maç arası denk geldi izledik ama :9: trt dizilerine bayılıyorum ben .. seksenleri de izliyoruz .. yakında doksanlar çıkacakmış merakla onu bekliyoruz, bize daha çok hitap ettiği için :9:

Back