• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ilkaycım bu konuyu çok önemsediğini belli edip karşına alıp ciddi ciddi konuşsan, rahatsızlığını ifade etsen, kestirmeyi çok istediğini söylesen :44: bu konu için çok mu ağır kaçar:26: bence kabul eder, kıyamaz :31:

abartıyorsun diyor yaa konuşunca :31: neyse bende o kadar rahatsız değilim saçlarımdan ama kestirsem biraz rahatlarım, migrenim de rahatlar, kurutması kolay olur diye düşünüyorum .. bakalım ilerleyen günlerde ikna olur belki, olmazsa da canı sağolsun çokta önemli değil böyle beğeniyorsa :31:

eylül, hoşgeldin :)
saç kestirmeye çalışıyoruz canım, uzun saça meraklı erkekleri ikna etme yolları üzerinde çalışıyoruz :44:

abartıyorsun diyor yaa konuşunca :31: neyse bende o kadar rahatsız değilim saçlarımdan ama kestirsem biraz rahatlarım, migrenim de rahatlar, kurutması kolay olur diye düşünüyorum .. bakalım ilerleyen günlerde ikna olur belki, olmazsa da canı sağolsun çokta önemli değil böyle beğeniyorsa :31:

tamam canım, canına tak edince tekrar açılır konu zaten. şimdilik böyle devam edelim :31:

saç kestirmeye çalışıyoruz canım, uzun saça meraklı erkekleri ikna etme yolları üzerinde çalışıyoruz :44:
uzun saçtan ne anlıyorlasa bunlar canım:)sadece onlar kendilerini düşümürler,
başka birşey düşünemzler:)

ben de henüz o sıfata nasil olamadım ama başka yerde nasıl olur bilmem..:17:
burada güzel sohbetlerimiz yaaa:8:

ne kestiriyoruz yahuu uzak kaldım konuya ben:9:

Ben çok döküldüğü için saçlarımı epey kestirdim de ordan açıldı konu tatlışımm..yerler poarkeler hep saç dolu ya hepimiz müzdaribiz malesef

uzun saçı ben de seviyorum.:31: ama maalesef sağlık şartları şu bu derken saçlarımı ben de kısacık
kestirdim..düğüne kadar uzar, çabuk da uzuyor ama cansız saçlarım maalesef..benim de epey dökülen ve sık yağlanan
saçlarım var..:26:

uzun saçtan ne anlıyorlasa bunlar canım:)sadece onlar kendilerini düşümürler,
başka birşey düşünemzler:)

canım kişiden kişiye değişiyor işte. benimki uyurken rahatsız oluyormuş, o sebepten kestirme kararımı desteklemişti :44: ama yazık öyle deme, sadece kendilerini düşünmüyorlar, kuzucuk sabah poşete mandalinamı koydu mesela. bu kendini düşünen insan figürü mü :16: bence eşlerimiz kıymetimizi biliyor, anlatılanlar kadarıyla vardığım sonuç :31:

uzun saçı ben de seviyorum.:31: ama maalesef sağlık şartları şu bu derken saçlarımı ben de kısacık
kestirdim..düğüne kadar uzar, çabuk da uzuyor ama cansız saçlarım maalesef..benim de epey dökülen ve sık yağlanan

Boşver şekerim uzamazsa da bikaç çıtçıt saçla halledersin..

ben de henüz o sıfata nasil olamadım ama başka yerde nasıl olur bilmem..:17:
burada güzel sohbetlerimiz yaaa:8:

evet buranın samimiyetini başka yerde bulamıyorum ben..Ama başka yerlerde dolaşan ark.larımız var tabe baş harfi" kaderrr":10: BEN ARADA onun peşine takılıyorum başım dönüyo geri dönüyom buraya:9::9:
ne kestiriyoruz yahuu uzak kaldım konuya ben:9:

ama morhipo güvenilir mi kiiii:19:
oww tabisi bebeğim..Morhipo trendyol markafoni limango vipdükkan benden sorulur her birinde sayfalarca siparişlerim var:32::32::32:

geldim kuzum geldimm ancak geldim iş güç koşturmaca üçgenindeee:8:

napıyorsunuz bakalım, hafta sonlarınız nasıldı?

you are welcome..Walla kuzum ben hastayım:2: grip var azıcık onunlayız şu aralr..Haftasonu gittim hisardan aldığım cicişlerin parasını ödedim normalde 3150 iki ay taksitti bende peşin ödedim ve ii pazarlık yaptım 2950e almış oldum :9::9: pazarda annemin daveti vardı bir döktürdüm sorma:27:herkes ayy bu güzelmiş nasıl yaptın dedikçe annem elif yaptı diyo millet owww yapıyor:9::9:bir şekerpare yaptım tıpkı hazır gibi oldu ya çok beğendim bende:31::31: sabah işe geç kaldım şu an yoğun ama soft bir kar yağışı ve kral pop dinleyerek sana yazıyorum kuzucuk:21::21:Bu kadar kendi reklamımdan sonra sen neler yaptın haftasonu :9::9::9::9:

bence saç kestirmek saç sağlığı için önemli, yenilenmesi ve ölü saç uçlarını atması bakımından. sağ yağlanması da çok sık saç yıkayanlarda oluyor diyorlar, bilmiyorum. benim kabarık, geç yağlanan, yatışmaz, kalın bir saç yapım var:19: belki kalınlığından dolayı eşim uyumakta zorlanıyordur. ilkayın saçları inceyse tabi eşi rahatsız olmaz, doğal olarak da kesmesini desteklemez :31: bunu şimdi farkettim, garibim koca bey :9:

ama elif morhipo benim çeyiz zamanımda vasatın altındaydı. siparişleri geç gönderiyordu. hiç güvenmiyordum onlara. demek ki değişmiş :31:

anadım anadım yaavv:52:

geç gelmekten ben de hiç hoşlanmıyorum , okulda bile geç kalmayan bir tiptim yani..:51:

ama dışarıda işler beni bekliyordu ancak gelebildim..:32:

:9::9::9:bende tam tersi ne geç ne erken hiç gitmeyen tiptim...Ya herkes sen nasıl mezun oldun diyordu:9::9:ben derse girmez not tutmaz bir elemandım ya allah beni ii ıslah etsin:23::23:

bence saç kestirmek saç sağlığı için önemli, yenilenmesi ve ölü saç uçlarını atması bakımından. sağ yağlanması da çok sık saç yıkayanlarda oluyor diyorlar, bilmiyorum. benim kabarık, geç yağlanan, yatışmaz, kalın bir saç yapım var:19: belki kalınlığından dolayı eşim uyumakta zorlanıyordur. ilkayın saçları inceyse tabi eşi rahatsız olmaz, doğal olarak da kesmesini desteklemez :31: bunu şimdi farkettim, garibim koca bey :9:

Krizsavar doğru söyle Koçişler derneğinin sekreterimisin:)onlaraı savununy:)doğru onlar olmadan olmuyr ama bazen sıkıyo işite:)))

benimki ince canım, uyurken rahatsız olmuyordur da her yerinden saç tellerim çıkınca şakayla karışık bir şeyler söylüyor her defasında :9: ama rahatsız olsaydı söylerdi ve kestir derdi, umurunda değil belli ki, rahat adamdır zaten :9:

canım kişiden kişiye değişiyor işte. benimki uyurken rahatsız oluyormuş, o sebepten kestirme kararımı desteklemişti :44: ama yazık öyle deme, sadece kendilerini düşünmüyorlar, kuzucuk sabah poşete mandalinamı koydu mesela. bu kendini düşünen insan figürü mü :16: bence eşlerimiz kıymetimizi biliyor, anlatılanlar kadarıyla vardığım sonuç :31:

:nazar::nazar::nazar: maşallah diyorum her seferinde kuzularım sizin için, hepinize :54:

Boşver şekerim uzamazsa da bikaç çıtçıt saçla halledersin..

hayat çok tuhaf çileğim..şuan güle oynaya size yazarken çok sevdiğim birinin yani patronumun annesinin vefatına üzülüyoruz..koşturmacam birazda o
yüzden..iş güç halloluyor da asıl bize kalan zamanın kıymetini bilmek..ben bu saç ve homonlarımın bana diğer getirilerinden aslında o kadar müzdaribim ki..
ama takacak olsam ciddi hasta olurum..ne gerek var diyorum..:31: ölümlü dünya, olduğu kadar..dediğin gibi yaparım artık..:21:

oww tabisi bebeğim..Morhipo trendyol markafoni limango vipdükkan benden sorulur her birinde sayfalarca siparişlerim var:32::32::32:
you are welcome..Walla kuzum ben hastayım:2: grip var azıcık onunlayız şu aralr..Haftasonu gittim hisardan aldığım cicişlerin parasını ödedim normalde 3150 iki ay taksitti bende peşin ödedim ve ii pazarlık yaptım 2950e almış oldum :9::9: pazarda annemin daveti vardı bir döktürdüm sorma:27:herkes ayy bu güzelmiş nasıl yaptın dedikçe annem elif yaptı diyo millet owww yapıyor:9::9:bir şekerpare yaptım tıpkı hazır gibi oldu ya çok beğendim bende:31::31: sabah işe geç kaldım şu an yoğun ama soft bir kar yağışı ve kral pop dinleyerek sana yazıyorum kuzucuk:21::21:Bu kadar kendi reklamımdan sonra sen neler yaptın haftasonu :9::9::9::9:

ovvvv baby:1::1: süper geçmiş anlaşılan..c.tesi eve kendimi zor attım da pazar güzel bir kahvaltının ardından
paşamla buluşup bahsettiğim filme gittik, hobitlere..:29: epey uzundu ama güzeldi.sonra yine bir şeyler yapıp eve geçtim.
çok atkraksiyon olmadan atlattık haftayı çok şükür..:31:

Back