- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar.
bircan hala gelmemiş![]()
Bircanın her bir yanında kelebekler uçuşuyordur şimdi..![]()
günaydın arkadaşlar.
bircan hala gelmemiş![]()
Bu çok ince bence tatlım sen daha kalın bir iple düşün bu modeli bence..bu soğuktan korumaz gibi
cık bence bu değil..Kanka hemen senn için araştırmaya başlıyprum dönecem sana![]()
ne demek kuzu benm annem temizliği cesurluğu ve anne babasına saygı hürmeti konusunda çok övülür..Anneme ben lisadeyken öyle bir nazar değdiki kadın hafızasını kaybetti gitmediğimiz doktor kalmadı ya..Anne babasının yüzünü görmek istemiyordu temizlik yapmama asla izin vermezdi bizi bile tanımıyorduLisedeki o halimde çok yıprandım o dönemler çok ii eski bir hocaya okuttuk nazar deyince şok olmuştuk..Bu nasıl bir gözdü ki evimiz darma duman olmuştu..Çok şükür cevşenlerle muskalarla okuyarak geçti şimdi sadece çok eskiyi hatırlamıyor
Ama çok şükür o günden sonra nazarın ne kadar gerçek olduğunu ii bilirim
![]()
çileklipasta ev konusunda karara vardın mı ?
Bircanın her bir yanında kelebekler uçuşuyordur şimdi..![]()
günayyyydınnnevet bende bakındım ama uzun bir balayına çıktılar sanırsam
![]()
Kararımızın olumsuz olduğunu açıklamasını söyledim eşime o konuştu ben hiç karışmak istemedim canım..
Niyee kızzzz??o kelebekleri ben de görmek istiyorum, kaç zamandır bekliyorum, yazık bana![]()
hakkınızda hayırlısı olsun canım![]()
İyi yapmışsın Çilekcim![]()
Teşekkür ederim kızçeler..iç sesimi dinledim ilk kezz
herkes gibi beni de en cok sıkan eşimin düğünden dolayı gerçekleşen borçları(((((((
Niyee kızzzz??
herkes gibi beni de en cok sıkan eşimin düğünden dolayı gerçekleşen borçları(((((((
meyak ediyorum neler olmuş gelinlik nasılmış ruh durumu nasılmış evlilik nasılmış![]()
bnde çok meraklardayım![]()