• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bu çok ince bence tatlım sen daha kalın bir iple düşün bu modeli bence..bu soğuktan korumaz gibi

evet inceymiş ben de farkettim şimdi, yaz için diyo :53: kalını da nası olur bilemedim..

cık bence bu değil..Kanka hemen senn için araştırmaya başlıyprum dönecem sana:29::29:

elif bekliyorum lütfen bişey bulun bana, böyle tığ ile olsun şiş beceremem.. bekliyorum canım..

ne demek kuzu benm annem temizliği cesurluğu ve anne babasına saygı hürmeti konusunda çok övülür..Anneme ben lisadeyken öyle bir nazar değdiki kadın hafızasını kaybetti gitmediğimiz doktor kalmadı ya..Anne babasının yüzünü görmek istemiyordu temizlik yapmama asla izin vermezdi bizi bile tanımıyordu:14::14:Lisedeki o halimde çok yıprandım o dönemler çok ii eski bir hocaya okuttuk nazar deyince şok olmuştuk..Bu nasıl bir gözdü ki evimiz darma duman olmuştu..Çok şükür cevşenlerle muskalarla okuyarak geçti şimdi sadece çok eskiyi hatırlamıyor:43::43:Ama çok şükür o günden sonra nazarın ne kadar gerçek olduğunu ii bilirim:50::50:
:53::53: çok geçmiş olsuun, çok şaşırdım yaa.. Allah kem gözden uzak etsin..

[video=youtube;ypi6XPvvPQo]http://www.youtube.com/watch?v=ypi6XPvvPQo[/video]
koalacım bak bunu ilmek sayısını daha uzun tutarak yani bir atkı genişliğinde olarak farklı renkte veya akıllı iple örebilirsin tatlım:16:

eylülll nirdesin kanks sensiz sabahlara alışkın değilim buralarda:29::29::29: Çilekim bu rada ev mevzunu okudum hakkından hayırlısı olsun ama bence en doğru kararı vermişsin red ile...K.valideler nasıl bişeyse bir samimiyet buldumu sürekli aynı şeyi bekler oluyorlar ve artık sen araya mesafe koymak istesende olmuyo sen mesafe koyunca bu sefer sen kötü oluıyon:44::44:

Back