2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

dormeo'da çok güzel indirim var nişanlı kızlarımız bakabilir :)
artı sarar'ın eldiven bere kaşkol takımlarına bayıldım, eşime alsak mı haftasonu, indiirm varmış, çok güzel

bu nasıl bir marka? ilk kez duyuyorum ben?

ayrı ben nişanlı değilim kiii :26:

Merhaba, çooooookkkk teşekkürler. Şımarıyorum şimdi tabi ben bir yandan da, görseniz klavyenin başında aynen bu.

Estağfurullah, belki ne demek... Kesinlikleeeee. Sizdeki o güzel enerji bana uzaklardayken bile ulaştığına göre, artık bir de buraya takılırsam neler olur var orayı da sen düşün.

bu nasıl bir marka? ilk kez duyuyorum ben?

ayrı ben nişanlı değilim kiii :26:

evlilik düşünen demek istedim canım iyi sanırım. ben bir ara düşünüyordum, italyan markasıydı galiba. ama sonra çeyizlikler sağlolsun bu tip yorganlardan yastıklardan uzak kalmak zorunda kaldım.

evlilik düşünen demek istedim canım iyi sanırım. ben bir ara düşünüyordum, italyan markasıydı galiba. ama sonra çeyizlikler sağlolsun bu tip yorganlardan yastıklardan uzak kalmak zorunda kaldım.

anladım canım anladım sağolasınn, bakıyorum şimdi..epey indirim var evet..

Ben sekreterime söyledim benim adımla aradı. Merak etme, senden nişanlılık cüzdanı istemeyecekler, söz verdiler yani. Rahat olabilirsin.

sağolasın ablamm

Kızlar safer ayı ile ilgili bir hadis buldum:

“Hastalığın kendiliğinden sirâyeti yoktur; uğursuzluk ve baykuş ötüşünün olumsuz etkisi yoktur; Safer ayının hayır ve şerle bir alâkası yoktur; bunlar cahiliye hurafeleridir. Cüzzamlıdan, aslandan kaçtığınız gibi kaçınız!”

yani ki aslında safer ayına bela ayı demek,cahiliye zamanlarından gelme birşey ancak yine de bu ayın ilk ve son çarşambası için yapılacak bir dua ve namaz var..

Safer ayının ilk ve son çarşamba gününün gecesinde, yani salı gecesi kılınacak namazdır;
(İSLÂM'da gece günden önce gelir. Yani Cuma günü, Perşembe Günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 17 Kevser Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 5 İhlâs Sûresi
3 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Felâk Sûresi
4 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Nâs Sûresi

Safer ayının ilk ve son çarşamba günü, öğlen ve ikindi namazı arasında kılınacak namazdır;
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 11 İhlâs Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 11 İhlâs Sûresi
Bu namazdan sonra100 kere "Yâ dâfia'l-belâyâ, idfâ anna'l-belâyâ, fallâhü hayrun hâfizan ve hüve Erhâmü'r-Râhimin, inneke alâ külli şey'in kadir" okunmalı ve dua edilmelidir.

Bu duanın manası:
Ey belaları def 'eden Allah'ım! Belaları bizden uzaklaştır
Allah muhafaza edicilerin en hayırlısıdır ve O merhamet edicilerin en merhametlisidir
Muhakkak ki senin Kudretin her şeye yeter (Amin)

bana kalırsa bu kadarr sıkıntıların, nerden geleceğini bilemediğimiz belaların olduğu zamanımızda yalnızca safer ayında değil de heran,hergün bu duayı okumakta fayda var....

günaydın ilkaycımmm

evet koalacım, tamamen hurafe bana göre..her ayın kendince bir güzelliği var bu bir gerçek..

....ve kolay gelsin sanaaa

Günaydın kızlar, kolay gelsin herkese işlerinde.

Koala'cım sana eğitimde başarılar diliyorum, inşallah can sıkıntısız geçer.
Eğitimler beni hep sıkmıştır

ilkaycım, alş benden de o kadar..henüz sabah rehavetini atamadım üzerimden sanırım.

kadercim, evet görüyorum nasıl turladığını senin..

kk nın 2012 en aktif üyesi için seçeceğim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…