2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Katılıyorum canım...

Haftanın yorgunluğundan mıdır nedir, bir miskinlik var üzerimde.
Bi de bu sabah çok soğuktu dondum vallahi... :106:

Evet çok soğuk ya :18:
Allah kimseyi dışarda bırakmasın

Ben 11 e kadar turlamadan bişey yapmam ( kahvaltı dışında )
Ancak ayılıyorum

kocişim dün izmire gitmişti hava alanından birini almaya .. onu beklerken izmirde biraz vakit geçirdi .. gelirken bana çizme almış bebişim ooyy yirim onu ben yirimmmm

teşekkürler tatlım ben yanında yokken bana bişey almazdı, o yüzden bu kadar sevindim

evet iyi cesaret etmiş, genelde erkekler yanlarında hatun olmadan bir şey almamayı tercih ediyorlar, beğenmeme olasılığımız yüksek olduğundan bir de giyim eşyalarında olmama ihtimali olunca nerdeyse hiç yanaşmıyorlar. benim eşim genelde hediyelik eşya ve takı alır bu tip durumlarda, risk az olduğundan. eşini tebrik ediyorum, tabi seni de. demek ki "ne alırsan al beğenirim" mesajını verebilmişsin, adam korkmuyor

güle güle kullan canımm
insan ne mutlu oluyor değil mi ufacık şey bile görse..

sağol tatlım, hemde nasıl mutlu oldum gece annemlerden eve geldik, ben telefonumu arabada unutmuşum diye tekrar indi, meğer saklamış arabada

pek benim tarzım değil ama olsun, beni çok şaşırtan bu davranış onun için giyerim mutlaka bende tebrik ediyorum eşimi

Kızlar gezinirken Havuç Reçeli gördüm.
Bunu mutlaka yapacağım hoşuma gitti, sizinle de paylaşayım:

Malzemeler

• 4 su bardağı rendelenmiş havuç
  • 1 elma rendesi
  • 1 orta boy portakal
  • 3 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • Çeyrek limon suyu
Üzeri için;

• Antep fıstığı ezmesi
  • Tarçın
Yapılışı

• Rendelenmiş havuç üzerine pudra şekeri serpilip , buzdolabında yarım saat bekletilir.Bu aşamada pudra şekeri eriyip içinde sulanıyor. Havuçlarda tatlanıyor.
  • Çelik tencere içerisine pudra şekerli havuç, elma rendesi, ince kıyılmış portakal kabuğu ve portakalın suyu eklenip kısık ateşte üzeri kapatılarak pişmeye bırakılır.
  • Ara sıra karıştırılıp 5-10 dk sonra toz şeker eklenir. Üzeri kapatılarak pişirilmeye devam edilir. Eğer meyveler fazla su saldı ise tencerenin kapağını açıp 10-15 dk kadar üzeri açık olarak pişirmeye devam edin. Yeteri kadar koyulaştığında altı kapatılır.İndirmeden önce limon suyu sıkılır. Ölçüyü az hazırladığım için kavonoza koymadım.Fazla hazırlayanlar için yada kısa sürede tüketemeyenler için tavsiyem cam kavanoza koyup kapatıktan sonra ters çevirmeleri.. Arzu ederseniz çay kaşığının ucu ile bir miktar tarçın ilave edebilirsiniz.
    Üzerine tereyağı sürülmüş taze ekmek ve fıstık ezmesi ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.

Kızlar size birşey soracağım..
Yarın malum görümcemin nişanı var..
Düğün salonunda olacağından eşim abiye giymemi istiyo, kendi de takım giyip elbisemle aynı renk kravat takacakmış
Bende tereddüt ediyorum, daha sade bişey düşünüyorum nişan diye abartı olmak istemediğimden ?

Maşallah canım ya...
Çok sevindim senin adına, ne güzel bir davranış.
Eşini taktir ettim...

Hmm, tam abiye olmayan elbiseler var, o tarz birşey giysen olmaz mı?
Aslında görümcen, eşinin kardeşi, abiye giymen abes kaçmaz.
Fakat sen kendini rahat hissetmeyeceksen, tam abiye olmasa da, abiyeyi aratmayacak elbise giyebilirsin.
Eşinde o elbisene uygun gravat takabilir...

sade bir abiye giyersin sen de :44:

aaa di mii nişan var sizin yarınn..

yani eğer çok abartı değilse canım abiyenin nişanda da güzel durduğunu söylemeyliyim.sonuçta düğün kadar olmasa da
ona yakın sayılır bir merasim ve sen de en yakınlarındansın erkek kardeşin eşi olarak.. gayet de güzel düşünce.

güle güle giy ilkay

teşekkürler :13:

siyah bi abiye giysen :44: peki görümcen ne giyecek? tarlatanlı bi abiye mi giyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…