Bende arada yapıyorum onu...
günaydın canım, hoşgeldin..
Arada gezmek güzeldir
Katılıyorum canım...
Haftanın yorgunluğundan mıdır nedir, bir miskinlik var üzerimde.
Bi de bu sabah çok soğuktu dondum vallahi... :106:
kocişim dün izmire gitmişti hava alanından birini almaya .. onu beklerken izmirde biraz vakit geçirdi .. gelirken bana çizme almış bebişimooyy yirim onu ben yirimmmm
güle güle, aşık aşık kullan canım
kocişim dün izmire gitmişti hava alanından birini almaya .. onu beklerken izmirde biraz vakit geçirdi .. gelirken bana çizme almış bebişimooyy yirim onu ben yirimmmm
teşekkürler tatlımben yanında yokken bana bişey almazdı, o yüzden bu kadar sevindim
güle güle kullan canımm
insan ne mutlu oluyor değil mi ufacık şey bile görse..
evet iyi cesaret etmiş, genelde erkekler yanlarında hatun olmadan bir şey almamayı tercih ediyorlar, beğenmeme olasılığımız yüksek olduğundanbir de giyim eşyalarında olmama ihtimali olunca nerdeyse hiç yanaşmıyorlar. benim eşim genelde hediyelik eşya ve takı alır bu tip durumlarda, risk az olduğundan. eşini tebrik ediyorum, tabi seni de. demek ki "ne alırsan al beğenirim" mesajını verebilmişsin, adam korkmuyor
sağol tatlım, hemde nasıl mutlu oldumgece annemlerden eve geldik, ben telefonumu arabada unutmuşum diye tekrar indi, meğer saklamış arabada
pek benim tarzım değil ama olsun, beni çok şaşırtan bu davranışonun için giyerim mutlaka bende tebrik ediyorum eşimi
Kızlar size birşey soracağım..
Yarın malum görümcemin nişanı var..
Düğün salonunda olacağından eşim abiye giymemi istiyo, kendi de takım giyip elbisemle aynı renk kravat takacakmış
Bende tereddüt ediyorum, daha sade bişey düşünüyorum nişan diye abartı olmak istemediğimden ?
Düğün salonunda olacağından eşim abiye giymemi istiyo, kendi de takım giyip elbisemle aynı renk kravat takacakmış
Bende tereddüt ediyorum, daha sade bişey düşünüyorum nişan diye abartı olmak istemediğimden ?
güle güle giy ilkay
teşekkürler :13:
siyah bi abiye giysen :44: peki görümcen ne giyecek? tarlatanlı bi abiye mi giyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?