Ben aşık olduğum için (bir çok evlenen arkadaşımız gibi) olumsuz yönlerini ve bir çok olumlu yönünü de göremedim.
Elbette dediğin bir noktada doğru, olumsuz durumları ve oluşabilecek problemleri baştan berteraf etmekte fayda var.
Veya bazı huylarını gördüğünde tepki göstermen gerekiyorsa ilerisi açısından önemli...
Annem hep derdi ki "şimdiye bakma, evlenince herşey çok daha farklı olacak göreceksin" ve ben buna inanmazdım.
3,5 sene birlikte geçirdik, her günümüz, her şeyimiz ortaktı... Çok özel anlarımızda oldu.
Daha ne olabilir, daha ne kadar tanıyabilirim dediğim dönemlerde oldu.
Hiç tanıyamadığım anlarda...
Fakat evlilik dedikleri kadar farklıymış... Belki sadece ben böyle düşünüyorum, bilemiyorum.
Ama en güzel yanı her akşam yastığa başımı koyunca, en sinirli zamanlarımda bile, onun varlığına şükrediyorum.
Evlenmeden önceki zamanlardan, şimdi onu daha çok sevdiğimi fark ediyorum.
hımmm iimiş kuzu geçen haftada babam bana sürpriz yapıp ikinci el bir araba almışbenim alacağım araba o listede yoktur bebeğim, ikinci el alacağım çünkü
elif sen kullandın mı onu, var mı deneyimin? bir de bana özelden link atsan
ben tüketimi seven bir insan değilim. sadece bir şeyi istersem parasına acımam. kılık kıyafete hiç para vermiyorum nerdeyse. bu haftasonu alışveriş yapmaya karar verdik. ikimiz de paspal geziyoruz, aramız yok alışverişle :26:
Ne kadarlık evlisin bilemiyorum ama 1 aydan fazla süre geçtiğine göre
Bence gitmelisin
Böyle alıştırma eşini daha şimdiden
4 saat çok uzak bi mesafe değil, en azından ayda bir gitmeyi alışkanlık edinmelisiniz 'şahsi fikrim'
Onlarda özlüyorlardır kızlarını
bu söylediklerinde mutlaka haklılık payı çok yüksek canım.
ben bile yeni yeni anlşıyorum çünkü.hani her istediğim zaman görmenin verdiği keyif bile o kadar farklı geliyor ki..
o kadar çok uzun zaman beklemişim ki..şimdiden merak ediyorum evlilik çok farklı olacak.
bu söylediklerini bildiğim için olumlu yönlerini gözümde büyütmeden olumsuz yönlerinden de değiştirebileceği bir şey var ise
bu yönde konuşarak ya da kabul ederek devam etmem gerektiğini düşünüyorum..yıllarca çıkıp da ayy bu adam neden böyle
odun, neden çiçek almaz neden sessiz neden gezmeyi bilmez, hiç bir şeye para kıyamaz ya da çok savurgan diyenler de var..:26:
bunların farkına varmak istiyorum o yüzden..o yüzden sizden feyz aldığım çok şey var..:13:
eşimle konuşup yarın alıyorum inşallah o aleti. çook sağolun arkadaşlar
ben çıkıyorum arkadaşlar, sağlıcakla kalın
ama şimdi onun ailesi uzakta, onlara nasıl gideceğiz :44: yılbaşından sonra için planlıyorum. benim eşim hiç öyle alışıp gitmeyelim diyecek birisi değil zaten. tanıyorum onu. fazla gerçekçi, düşünceli ve duyarlı.
Ben aşık olduğum için (bir çok evlenen arkadaşımız gibi) olumsuz yönlerini ve bir çok olumlu yönünü de göremedim.
Elbette dediğin bir noktada doğru, olumsuz durumları ve oluşabilecek problemleri baştan berteraf etmekte fayda var.
Veya bazı huylarını gördüğünde tepki göstermen gerekiyorsa ilerisi açısından önemli...
Annem hep derdi ki "şimdiye bakma, evlenince herşey çok daha farklı olacak göreceksin" ve ben buna inanmazdım.
3,5 sene birlikte geçirdik, her günümüz, her şeyimiz ortaktı... Çok özel anlarımızda oldu.
Daha ne olabilir, daha ne kadar tanıyabilirim dediğim dönemlerde oldu.
Hiç tanıyamadığım anlarda...
Fakat evlilik dedikleri kadar farklıymış... Belki sadece ben böyle düşünüyorum, bilemiyorum.
Ama en güzel yanı her akşam yastığa başımı koyunca, en sinirli zamanlarımda bile, onun varlığına şükrediyorum.
Evlenmeden önceki zamanlardan, şimdi onu daha çok sevdiğimi fark ediyorum.
hımmm iimiş kuzu geçen haftada babam bana sürpriz yapıp ikinci el bir araba almışama burası buz yerler henüz buzda kullanmadım daha kardan önce 2 kez kullandım hala ehliyetimi bankaya para yatırıp ta almadım ya
Kızlar bana da müsade, ufaktan toparlanıp çıkayım artık.
Görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...
Bu akşam ablama davetliyiz, neler döktürmüştür yine kimbilir
Yeğenimin doğumgünü var da
Bu akşam ablama davetliyiz, neler döktürmüştür yine kimbilir
Yeğenimin doğumgünü var da
ziyafet var yani afiyet olsun doğum günü kutlu olsun yeğeninin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?