2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

afiyet olsun Kadercim ve nice mutlu yaşlara inşallahh

ben de ufaktan toparlanıp çıkıyorum kendinize iyi bakın,sevgiyle aşkla kalın...

Amin inşallah, yeğenim öyle ifadedeki bebek gibi küçük filan değil.. Ablam epey büyük benden Yeğenim 17 yaşında ablası teyze değil kardeş gibiyiz :13:

Güle güle kendine iyi bak :79:

Son düzenleme:
Güzel gelin kızların hepsine aydın günler diliyorum ve Hayırlı Cumalar olsun diyorum öncelikle.

Eylülcüğüm;

Sana buradan yazayım bugün dedim. Bu vesileyle bu cici gelinlere de ve gelin olmaya çok az kalan müstakbel gelinlere de bir merhaba ve hayırlı Cumalar dilemek istedim.

Epey zaman olmuştu, şimdi alıntı yapmak için baksam bulmam çok güç olacağı için; alıntısız olarak devam ediyorum.

Beni her zaman olduğu gibi şımartmışsın yine. Ama hoşuma gitmiyor dersem de, düpedüz kocaman bir yalan olur, Allah için.
Eksik olma, sağolasın her zaman sevgin ve saygın kusursuz olduğu için çooooook ama çooooook teşekkür ediyorum.

Sevgili Koalacık ve Sevgili Kader;

Sizin de hakkımdaki güzel kanaatlerinizden ötürü hem çok mutlu oldum, hem de yine biraz mahcubiyetle ve çok sevindim.

Güzel görüşlerinizden ötürü çok ama çok teşekkür ediyorum, siz öyle düşündüğünüz içindir. Sağolun, çok naziksiniz.

Arada sizi ziyaret ederim yine. Bazen bir iki sayfa okuyordum bir hafta öncesine kadar ve bu son haftada ise hiç bakamadım yazdıklarınıza.

Aslında ne güzellikler kaçırdığımın da farkındayım, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Hepinize çok güzel bir gün ve çok güzel, gönlünüzce bir hafta sonu tatili diliyorum.

Güzel sohbetleriniz hiç eksilmesin inşallah. Sağlıcakla kalın. Hoş kalın, hoşcakalın tekrar görüşünceye kadar. Sevgimle

günaydın arkadaşlar. canndan hanıma güzel açılış için teşkkür ediyorum :) eysaih bugün açılış yapmamış nerelerde acaba :44: güne güzel başladım ama başım ağrıyor şimdi, sanırım hasta oluyorum.
sizler nasılsınız?

hayırlı cumalar bu arada. Safer ayı başlamış, korktum yine :18: bol bol dua etmek lazım :44:

Kızlar Günaydın:)

Krizsavar evet geç Kaldım canım:)ama sizlere Günaydın demeden başlamam işe:)

Candan:)hoşgelidn canım,güzel başlangıç,

Herkese Hayırlı Cumalar Gelinler Dua EDELİM:)birbrimize

günaydın kirzsavarcım, geçmiş olsun..:26:

evet annem sefer ayı biraz olaylı bir ay der ve bol bol sadaka vermek gerekir der..

Canım Geçmiş olsun,Safer Ayı ne oluyur Korkutma sabah sabah:)

günaydın kirzsavarcım, geçmiş olsun..:26:

evet annem sefer ayı biraz olaylı bir ay der ve bol bol sadaka vermek gerekir der..

Eyül sana da Günaydın canım,Safer ayı hakkında neler olyu canım anlatın korktum vallah:)

hoş geldin eysaihcim..

hayırlı cumalar herkese, güzel güne,tüm hasret çekenlere, tüm şifa arayanlara, tüm aşk isteyenlere,tüm işsizlere,tüm hatırlanmak isteyenlere..

gunaydın kızlar bır kac gun onceden sızede yazmıstım nısanlımın askerlıgı ve dugunumuz hakkında kara verdık bakaya kalacak yanı kacaga bıldırı mektubundan sonra gıdecek ,su son gunlerımızı ayrı gecırmektense bırlıkte gecırelım dedık tekrardan gnaydınlar canlarım ınsallh ıyısınızdır

Günaydın kızlar ve Candan hanım

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, bil mukabele
Hayırlı günler ve hayırlı cumalar diliyorum :79:

eysaih safer ayı dinimizde bela ayı diye geçiyor-muş (facebookta görünce hatırladım). Efendimiz bu ayda ölüm hastalığına tutulmuş. bol bol sadaka verilip hayır işlensin dualar edilsin deniliyor. bazı dini kaynaklı alıntılar yapılmış. akşam okucam evde bilgisayara kaydettim. her ayın bir hikmeti var, ben inanıyorum.
mucukss cum hakkında hayırlısı olsun.

tesekkur ederım tatlım

Eyül sana da Günaydın canım,Safer ayı hakkında neler olyu canım anlatın korktum vallah:)

korkulacak bir şey yok canım:)) annem hep belalı ay diye tabir eder..eskiler öyle derlermiş..
annem hala ananemden kalan kocakarı hesaplarını bilir.. her ay hayırlıdır elbet..ama eskiden beridir bu ayda daha çok sadaka verip
hayır işlemek gerektiği söylenirmiş..olay bu yani.

günaydın kadercim, hayırlı bir cuma olsun inşallah..

günaydın mucks, hayırlısı olsun hakkınızda..

dormeo'da çok güzel indirim var nişanlı kızlarımız bakabilir :)
artı sarar'ın eldiven bere kaşkol takımlarına bayıldım, eşime alsak mı haftasonu, indiirm varmış, çok güzel

candan ablacım günaydın..
çok güzel bir başlangıç olmuş topiğimiz adına yine iyi dileklerinle.. çok teşekkür ederiz.. ziyaretlerini sıklaştır,senden fikirlerinden faydalanalım biz de belki sana enerji olalım
hayırlı cumalar diliyorum senin nezdinde tüüm topik ahalisine

günaydın koalacım..

evet ablam her zaman ki gibi olduğu yeri güneş gibi aydınlatıyor sağolsun..

krizsavarcım, teşekkürler bu bilgilendirmelerin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…