Ben aşık olduğum için (bir çok evlenen arkadaşımız gibi) olumsuz yönlerini ve bir çok olumlu yönünü de göremedim.
Elbette dediğin bir noktada doğru, olumsuz durumları ve oluşabilecek problemleri baştan berteraf etmekte fayda var.
Veya bazı huylarını gördüğünde tepki göstermen gerekiyorsa ilerisi açısından önemli...
Annem hep derdi ki "şimdiye bakma, evlenince herşey çok daha farklı olacak göreceksin" ve ben buna inanmazdım.
3,5 sene birlikte geçirdik, her günümüz, her şeyimiz ortaktı... Çok özel anlarımızda oldu.
Daha ne olabilir, daha ne kadar tanıyabilirim dediğim dönemlerde oldu.
Hiç tanıyamadığım anlarda...
Fakat evlilik dedikleri kadar farklıymış... Belki sadece ben böyle düşünüyorum, bilemiyorum.
Ama en güzel yanı her akşam yastığa başımı koyunca, en sinirli zamanlarımda bile, onun varlığına şükrediyorum.
Evlenmeden önceki zamanlardan, şimdi onu daha çok sevdiğimi fark ediyorum.
bu söylediklerinde mutlaka haklılık payı çok yüksek canım.
ben bile yeni yeni anlşıyorum çünkü.hani her istediğim zaman görmenin verdiği keyif bile o kadar farklı geliyor ki..
o kadar çok uzun zaman beklemişim ki..şimdiden merak ediyorum evlilik çok farklı olacak.

bu söylediklerini bildiğim için olumlu yönlerini gözümde büyütmeden olumsuz yönlerinden de değiştirebileceği bir şey var ise
bu yönde konuşarak ya da kabul ederek devam etmem gerektiğini düşünüyorum..yıllarca çıkıp da ayy bu adam neden böyle
odun, neden çiçek almaz neden sessiz neden gezmeyi bilmez, hiç bir şeye para kıyamaz ya da çok savurgan diyenler de var..:26:
bunların farkına varmak istiyorum o yüzden..o yüzden sizden feyz aldığım çok şey var..:13: