- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Gönlünün güzelliğine değindim kız ben ordaa realistik seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönlünün güzelliğine değindim kız ben ordaa realistik seni![]()
ya bu süper varya.... ipini çekiyon suyu çıkmadan minik minik doğruyor.......g.gidiyorda 58 tlbirde kızlar bakın ben içine yarım soğan 1diş sarımsak mydonoz ve limon sıkıp hepsini çakiyorum trek seferd iras zeytinyağında çevirip hoopp sos hazır
![]()
bak fıat aralık indirimine gitmiş kuzum kaç paralık bişe istiyon liste koymuşlar masamaen güzeli olmasa da olur, dört tekerleği olsun yeter, gören "araba" desin yeter![]()
marka tutkum yoktur
![]()
hımm canım bnm afaki bir gelirim yok ama ben fena alışveriş tutukunuyum şuan 4bin civarı bir borcum var ama yinede 4-5 elbise aldım dayanamıyorum ne yapayım..Sanırım bnm nişanlımın rahatlığıda etkiliyor beni yaa bizde daha tık yok hazırlık olarak yani...hallederiz hayatım diyor bana hep
hee anladım canım..hatlarım karıştı
sağolasın canım..evet ben de aynı düşüncedeyim.annem hep der ki gençken yapılıyor her şey.
o yüzden bizde elimizden ne gelirse yapalım diye düşünüyoruz..ben açıkçası huzur olsun da diyorum
ne lüks eşya ne lüks gelinlik istiyorum..normalde de sevmem caf cafları şeyleri..hevesim olan şeyler elbet var ama
mütevaziyet ölçüsünde olsun isterim.hani etimiz ne budumuz ne hesabı..
elifcim al tabi içinde kalmasın kuzum
benim işim gereği çok büyük bir kazancım yok açıkçası.o yüzden kanaat etme dönemimdeyim, çok şükür
Rabbim başka sıkıntılar vermesin de üstesinden gelemediğim şey olmadı şimdiye kadar..
souvvenırcım, o güzel düşüncelerin hep bana yol gösterici oluyor..
ben de alıcam kozmetik ne varsasonra kocişlere çok afaki masraf gibi geliyor..gerçi bizimki
bakımlı ol vs der hep ama olsun anacım..![]()
bu hangi alet elif? ben de istiyorum :26:
Biz de herşeyimizi kendimiz yaptık
Ailelerin pek bi katkısı olmadı
Kayınvalidem evini baştan aşağı tadilata soktu, mobilyalarını değişti..
Bu yüzden iş başa düştü
Beni de o binaya götürmek istediler
Ben nişanlımla konuştum kabul etmeyceğimi , kiranın da sonu olmadığını, gerekirse borç toplayıp düğünden sonrada ödemek kaydıyla kredili bi ev almamızı söyledim
Öyle de oldu çok şükür
Şimdi gelip giderler, en iyisini yaptınız bura ne rahat bizim bina da anneanne dır dır ediyor vs. derler..
Helal sanaa![]()
Canım benim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.
Sana vereceğim en güzel tavsiye cilt bakımına önem vermen.
Teyzem zamanında derdi ki "ooo oranda buranda sivilce çıkmış, adamın umru bile olmaz, gözü görmez ki"...
Fakat öyle değilmiş, evlenince insan birşeyleri daha çok anlıyor.
Mesela ben cilt bakımı, hijyenik bakım, vs. çok dikkat ederim.
Biraz yapım gereği, birazda utanırım eşimden, herhangi bir olumsuz koku, görüntü ondan çok beni rahatsız eder. :26:
Ama eşim de çok dikkat ediyormuş meğersem böyle şeylere, insan zamanla öğreniyor.
O yüzden diyorum ya iyiki almışım herşeyi diye.
Makyaj malzemesinden ziyade diğer kozmetik ürünlerine yatırmışım parayı.
Fakat eşim anlayışlı ve her ihtiyacımı karşılama konusunda aşırı bir çaba sarf ediyor.
Ben söylemeden kendisi sorar "o lazım mı, bu lazım mı? sen alma ben alıcam şampuanını, ben alırım o kremi sen masraf etme şimdi" kurduğu cümlelerden bazıları.
Biraz sanırım karşılıklı önem vermek ile alakalı.
Biz de herşeyimizi kendimiz yaptık
Ailelerin pek bi katkısı olmadı
Kayınvalidem evini baştan aşağı tadilata soktu, mobilyalarını değişti..
Bu yüzden iş başa düştü
Beni de o binaya götürmek istediler
Ben nişanlımla konuştum kabul etmeyceğimi , kiranın da sonu olmadığını, gerekirse borç toplayıp düğünden sonrada ödemek kaydıyla kredili bi ev almamızı söyledim
Öyle de oldu çok şükür
Şimdi gelip giderler, en iyisini yaptınız bura ne rahat bizim bina da anneanne dır dır ediyor vs. derler..
ne diyorlardı Kadercim ,Allah yuva yapanın yanında mıdır? , anladın sen..
ben dahil Allah m tüm evlenme niyetinde olup yuva kurmak isteyenlere kolaylık nasip etsin..
evlenenlere güzel geçimler, huzurlar versin.![]()
sağolasın canım benim..
haklısın gerçekten , aynı evde yaşamaya başladık da aa bunun da böyle huyumu varmış dediğimiz pek çok olay yaşayacağız gerçekten..
ben de başak olduğum için biraz kıl tüyümdürdediğin gibi boyadan ziyade asıl para zaten cilt bakımına gidiyor..
şu ara yine kampanyalar var 1+1 ler falan onlara bakacağım ama önümde çok belirli gün ve hafta var şimdi mühimleri toparlıyım diyorum.
ve ne bulursam alayım derdine düşmüşüm farkında olmadan..:26:
bak fıat aralık indirimine gitmiş kuzum kaç paralık bişe istiyon liste koymuşlar masama:
bir de elifle eylüle bir tavsiyede bulunmak istiyorum, dün eşimle bu konuda ortak fikirde olduğumuzu anladım. keşke tek yastık yaptırsaydım çeyize dedim. iki tane ayrı küstüm yastığı hiç olmuyor. birbirine sarıldığında birbirinize yanaşıyorsunuz ve kafa iki yastığın ortasına düşüyor, sinir oluyoruzen azından bir tane bütün uzun yastığınız olsun sevgi dolu uykular için... ona göre de bir nevresim takımı. süper
![]()
O zamanlar daha safrtiktim aslında
Kadınlar kulübünü de bilmiyordum
Şimdi düşünüyorumda eğer onların dediği gibi olsaydı yani ayni bina da olsaydım neler olabiliyormuş
Verilmiş sadakam varmış
Ben ön yargıdan veya eşimin akrabaları olduğu için değil, sakin bir hayatı sevdiğim için herkese ( kendi aileme bile ) uzak işime daha yakın bi yer tercih ettim sadece..
Ama farkında olmadan da olası birçok olumsuzluk engellenmiş böylece![]()
Benim var öyle bir yastığım, annem yaptırdı sağolsun...
Annanem özellikle teşvik etti, muhakkak olmalı dedi.
Evliliğimizin ilk 3-4 haftası o yastıkta yattık.
Sonra eşim biraz yastıktan rahatsız oldu gibi, kaldırdım yastığı.
Ama dediğin gibi, şimdi bazen şakayla karışık diyor "2. yastığı boşa almışız biz hayatım, bak ben senin yastığınla da idare ediyorum, tek yastık yetermiş bize"
O bütün yastığın yeri başka ya... Bence de herkes çeyizinde bulundurmalı...![]()
![]()
Bence de canım, hem verilmiş sadakan varmış hem de eşinden yana şanslıymışsın ikna edebilmişsin.
Bende eşimden yana bir çok noktada çok çok şanslıyım, neler okuyorum burada da halime bin şükür ediyorum...
Fakat bu ev konusunda neler çektiğimi bir ben bilirim bir Allah, birazda ucundan sen...
İnşallah kendi evimizi aldığımızda tercihlerim çok daha farklı, inadım daha bir sağlam olacak...![]()