• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

$TUPPERWARE-SUPER-SEF-MOR-yeni-rengi-ile-mukemmel__69144851_1.webp...................

ya bu süper varya.... ipini çekiyon suyu çıkmadan minik minik doğruyor.......g.gidiyorda 58 tl:52: birde kızlar bakın ben içine yarım soğan 1diş sarımsak mydonoz ve limon sıkıp hepsini çakiyorum trek seferd iras zeytinyağında çevirip hoopp sos hazır:29::29:

inşallahh canım yoksa ben alışverişten vazgeçemem sanki:53:

mecbur kalırsan vazgeçersin de, Allah öyle bir mecburiyet vermez inşallah :31: ben mecburiyetten olmasa da gerçekten alırken çok düşünerek alıyorum çünkü gereksiz yere harcadığım parayı ilerisi için kenara koyabilirdim diye pişman oluyorum :31:

mecbur kalırsan vazgeçersin de, Allah öyle bir mecburiyet vermez inşallah :31: ben mecburiyetten olmasa da gerçekten alırken çok düşünerek alıyorum çünkü gereksiz yere harcadığım parayı ilerisi için kenara koyabilirdim diye pişman oluyorum :31:

Benim için de öyle kendim için alacağım çoğu şeyden vazgeçiyorum..biz borçsuz evlendik ama yine de zorlanıyoruz..havalar soğudukça elektrik faturası artıyor çünkü

Teşekkürler Elif..
Ama bende kızlarla aynı düşüncedeyim..
Bir de benim robotum var sadece soğan içinde bu parayı vermek istemem bu ürüne..

Biz de konut kredisi ödediğimizden kemer sıkıyoruz :3:

oo hanımlar kaynatın kaynatınn:9::9:

daha yimek yemedim gene bir oturdum masaya....:6:

hemen son olaya dalayım..ilkayım güzel bişiy demiş..:31:

evlenmeden önce aklımda almam gereken ne varsa kendimle ilgili almak istiyorum..biliyorum ki düğün sonrası bahsettiği o masraflar
benim pek çok şey almamı engelleyecek..ve dün biz birikimlerden konuştuk özümle..ev almak var sonra bebiş için
bir hesap açalım diyoruz.:emir_bebek: istesem de bunları düşününce kendime almaya kıyamıcam.:29:

souvvenir hoşgeldin hesap kitap yapıyoruz :1:
düğünde aldığımız herşey ikiye bölündü bizim .. benim tarafıma düşeni ailem ödüyor şuanda .. eşimin tarafına düşeni de eşim ödüyor .. maaşım bende kalıyor ama ben yinede harcamıyorum .. daha önce demiştim ayaklarımı yerden kesecek kadar bi arabam olsun istiyorum o yüzden kenara atıyorum her ay .. ama bu ay eşim sıkışmış ona verdim neredeyse hepsini .. kıyafet falan almıyorum hiç var çünkü dolabımda, yetiyor .. araba almayacak olsaydım da biriktirirdim ev alabilmek için .. kıymetini daha iyi anladım paranın evlenince :31:

souvvenir hoşgeldin hesap kitap yapıyoruz :1:
düğünde aldığımız herşey ikiye bölündü bizim .. benim tarafıma düşeni ailem ödüyor şuanda .. eşimin tarafına düşeni de eşim ödüyor .. maaşım bende kalıyor ama ben yinede harcamıyorum .. daha önce demiştim ayaklarımı yerden kesecek kadar bi arabam olsun istiyorum o yüzden kenara atıyorum her ay .. ama bu ay eşim sıkışmış ona verdim neredeyse hepsini .. kıyafet falan almıyorum hiç var çünkü dolabımda, yetiyor .. araba almayacak olsaydım da biriktirirdim ev alabilmek için .. kıymetini daha iyi anladım paranın evlenince :31:

Hoşbuldum canım, hayırlısı olsun inşallah arabanı en kısa zamanda alabilirsin.
Benim eşimde araba almak istiyor, ilerde de ev alırız diye düşünüyoruz.
Nasib kısmet bakalım... :31:

hoşgeldin souvvenırcım..:31:

ilkaycım inşallah en kısa sürede ayaklarını yerden kesecek:10: bir araba alman dileğiyle..:31:

Back