Ve karşınızda kader pazarlamavalla güzelmiş

Robot iyice suyunu çıkarıyo diye soğanda kullanmıyoruz ama kendimiz doğrayınca da gözlerimiz epey yanıyo
Bunu alsam iki basarız elle , çok suyunu çıkarmayız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve karşınızda kader pazarlamavalla güzelmiş
Eki Görüntüle 575846
Chopper ile artık evinizdeki sebze meyve kuruyemiş ve doğranabilen her türlü gıda ile bu ürün sayesinde harikalar yaratacaksınız.Chopper un bıçaklarının değiştirilmesine asla gerek yoktur.Sebze meyve fındık vb bir çok gıdaların inceltilmesi için kullanılır.Her vuruşta gıdanın farklı bir noktasını keser.Sarımsak gibi sebzelerin kabuğunu kolaylıkla ayırabilir.Temizliği çok kolaydır Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Bundan mı hediye etsemgözlerimiz yanmaz en azından
![]()
ya bunu bende gördümde gerçeken işe yarar mı öyle bir akadaş haznesi küçük defalarca minnak minnak koyman lazım diyo 1 tanesini doğramak için...Bu arada ÇİLEKİM site çok ilginç ama fiyatları pahalı tecrübelerime ayanarak söylüyorum![]()
Kaderim sağol canım bilmiyordum düzelttim
Robot iyice suyunu çıkarıyo diye soğanda kullanmıyoruz ama kendimiz doğrayınca da gözlerimiz epey yanıyo
Bunu alsam iki basarız elle , çok suyunu çıkarmayız
kader sana tavsiyem şu tupperwave in şefi müthiş bir şey bir sağonı soyup ortadan ikiye böl at içine ipi ne kadar çok çekersen o kadar çok küçülüyor az çekersen iri iri bırakıyor müthiş bişey![]()
kader sana tavsiyem şu tupperwave in şefi müthiş bir şey bir sağonı soyup ortadan ikiye böl at içine ipi ne kadar çok çekersen o kadar çok küçülüyor az çekersen iri iri bırakıyor müthiş bişey![]()
bakıyorum 1 saniye tatlım
Hiç bilmiyorum
Şimdi burdan bakılmazda ( engelli her bişey )
Resim var mı ?
ooyy şimdi sitesinden baktım da 85 lira diyor değil mi ben mi yanlış okuyorum![]()
bakıyorum 1 saniye tatlım
canım ben alışından alıyorum alış fiyatından çevrenizde satan varsa ben 60a aldım ama çokk süper![]()
valla güzel olurda canım şu dönemde nasıl olur inan bilmiyorum..:26:
işteki sorumluluğum epey artmış durumda şu son yaşadıklarımla. bir tek pazarları kalıyor
onda da spontane gelişiyor her şey, özümün durumuna göre....
şu işler bir yoluna girsin hele..sen çalışıyor muydun?
Günaydın sabah şekerlerimsize bugün çok ama çok mutlu uyandım, belki bazılarınız görmüştür vaji sayfasında ,çok büyük gelişme kaydettim ben mutluluktan ağladım hatta sanırım ben bu ay bitmeden gelinim
![]()
sen yazınca diğer topikteki yazını okudum tatlım tebrik ederimlisteniz varmış sanırım ve bir hayli yükselmişsin
çok çok az kaldı o zamaaaann
![]()
evet canım hırs yapmak amacı ile düznelendi liste hemde herkes ne aşamada olduğunu görüyor ,bugüne kadar ben pek ilgilenmiodum hatta egzersizi bile aksatıodum ama dün akşam bişi oldu bi azim geldi sonuç bu çook mutluyum darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah![]()
bir listenin olması gerçekten iyi olmuş canımayy çok sevindim, devamı gelir muhakkak harika ilerlemişsin çünkü
![]()
hızlandırcam inşallah bırakmıcam artık daha bi umutlandım valasizler nasılsınız bakalım ?
ben iyiyim canım aynı herşey, akşam annemlere gideceğiz![]()
Günaydın sabah şekerlerimsize bugün çok ama çok mutlu uyandım, belki bazılarınız görmüştür vaji sayfasında ,çok büyük gelişme kaydettim ben mutluluktan ağladım hatta sanırım ben bu ay bitmeden gelinim
![]()
videosunu bile koymuşlar ve güzel, işlevsel görünüyor .. evlenmeden önce olsa o parayı verirdim ama şimdi 10 kere düşünüyorum yeaa![]()