• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın elifcim, geçmiş olsun.atlatamadın mı henüz..:26:

Allah nur içinde yatırsın, yeni , güzel şeylşer için hayırlı kapılar açmaya devam etsin her birimiz için..:16:

manolyacım günaydın..:31:

Kadercim o nasıl bir alet olaki..:52:

Zımba teli olmadan zımbalayan bi alet buldum :53:
o nasıl bişe yaa:44::44:

Geçmiş olsun
Muhaha :1: eşime öğle yemeğinde anlatayım , o kurtlar vadisinden dolayı Polat hastası :1: rol değil sanki sadece o :27:

eşini bilmem de bizim stajyerler yasta resmen çocuk aklı:55::55: 12.12.2012 de düğün yapmış adam:9:

$FB,17418,12,zimbasiz-zimba-tasarim-urunleri.webp$FK,17419,12,zimbasiz-zimba-tasarim-urunleri.webp

Teli olmayan zımbayı değil düşünmek,hayal etmesi bile zor olsa gerek…
Zımbasız zımba hiçbir malzeme kullanmadan kağıtları birarada tutmayı başarıyor bu sayede hem tasarruf yapılmış oluyor hemde doğa korunuyor.
Mucize zımbanın sırrı ise şu : üzerine basıldığında deldiği parçayı kağıt üzerindeki başka bir deliğe sıkıştırarak kağıtların birarada kalmasını sağlıyor.

Bizim müdüre göstersem mi ne , tasarruf diye sevebilir bu fikri :27:

Kader cidden güzelmiş bakacağım ona..elimi de delmekten kurtulurum:52:

çilekcim güzel bir siteye benziyor geniş vakitte bakacağım zira merak ettim..:29:

ben şimdilik aranızdan uçayım kızlar, işler birikmeden..:10:

hepinize kolay gelsin..:16:

Eki Görüntüle 575839 Eki Görüntüle 575840

Zımbasız zımba hiçbir malzeme kullanmadan kağıtları birarada tutmayı başarıyor bu sayede hem tasarruf yapılmış oluyor hemde doğa korunuyor.
Mucize zımbanın sırrı ise şu : üzerine basıldığında deldiği parçayı kağıt üzerindeki başka bir deliğe sıkıştırarak kağıtların birarada kalmasını sağlıyor.

vaavv sevdim bunu
günaydın çilekimm naber:9::9:

iyi bebekim sen nasılsın..üşüyorum bugünn..bak paylaştığım siteye göz at tam senlik şeyler var

Eki Görüntüle 575839 Eki Görüntüle 575840

ilginç bir aletmiş:31:

günaydın elifcim, geçmiş olsun.atlatamadın mı henüz..:26:

Allah nur içinde yatırsın, yeni , güzel şeylşer için hayırlı kapılar açmaya devam etsin her birimiz için..:16:

manolyacım günaydın..:31:

Kadercim o nasıl bir alet olaki..:52:

sağol kuzum allah razı olsun:29:....Eylül aralıkta bitti az kaldı sankim dimi:27:

Ben yavaş yavaş bi hediye sepeti yapsam iyi olacak sankim :31:
14 Şubat geliyo
Son dakikaya kalırsa beceremem, unutadabilirim

$soğansarımsak.webp

Chopper ile artık evinizdeki sebze meyve kuruyemiş ve doğranabilen her türlü gıda ile bu ürün sayesinde harikalar yaratacaksınız.Chopper un bıçaklarının değiştirilmesine asla gerek yoktur.Sebze meyve fındık vb bir çok gıdaların inceltilmesi için kullanılır.Her vuruşta gıdanın farklı bir noktasını keser.Sarımsak gibi sebzelerin kabuğunu kolaylıkla ayırabilir.Temizliği çok kolaydır Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Bundan mı hediye etsem :1: gözlerimiz yanmaz en azından :55:

Eki Görüntüle 575846

Chopper ile artık evinizdeki sebze meyve kuruyemiş ve doğranabilen her türlü gıda ile bu ürün sayesinde harikalar yaratacaksınız.Chopper un bıçaklarının değiştirilmesine asla gerek yoktur.Sebze meyve fındık vb bir çok gıdaların inceltilmesi için kullanılır.Her vuruşta gıdanın farklı bir noktasını keser.Sarımsak gibi sebzelerin kabuğunu kolaylıkla ayırabilir.Temizliği çok kolaydır Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Bundan mı hediye etsem :1: gözlerimiz yanmaz en azından :55:

Ve karşınızda kader pazarlama :9::9::9::9::9::9: valla güzelmiş

Back