- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Selammm sevgili dostlar nasılsınız bugün ?
merhaba canım, iyiyiz sen nasılsın bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım..eşin başak burcu mu ?? Dün gece mesaisi 1 de bitmişti tamam mı o geldiğinde ben uyuyordum sonra baktım şangır şungur sesler geliyo mutfaktan kalktım baktım sabah için kahvaltı sofrasını hazırlıyo..böyle düşünceli olması çok hoşuma gidiyor![]()
merhaba canım, iyiyiz sen nasılsın bakalım![]()
hoşgeldin canım. "posta kutusundaki mızıka" yı okumanı öneririm "sevgili dost"![]()
koala sen 28 eylülde mi evlendin aramızda 1 gün var sanırım
kızlar oturup şöyle 2 saat kpds çalıştım nevrim döndü..Gözümün önünde modals prepositions uçuyo![]()
hoşgeldin canım. "posta kutusundaki mızıka" yı okumanı öneririm "sevgili dost"![]()
kitap mıdır bu canımcım
hmm çok severim o kitabı.. başucu kitabımdı bi aralar![]()
bizim kocalar birbirine benziyorbenimki de kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği birlikte hazırlar birlikte kaldırırız, bulaşığa da yardım eder. öğlen çorbamızı o yapmış mesela
zaten ennegram testimiz de aynı çıkmıştı
![]()
merak ettim hangi tip çıktınız![]()
Amin kuzumcıh, o biir ikizleeer, ama annesi başak ve annesine benzeyen yönleri var, titiz başaklar gibigaribim benim ya, hem geç yat hem erken kalkıp kahvaltı hazırla, ne güzel ne güzel
Allah sonsuz eylesin canım
![]()
Matematiğim bana oyun oynadı :) sen söyleyince fark ettim :) allahım beynime mukayet ol.
yok canım 30 eylülde
maşallah yaaben de mi çalışsam napsam
çok üşeniorum ama yaa...
hmm çok severim o kitabı.. başucu kitabımdı bi aralar![]()
Barışçı idi :)merak ettim hangi tip çıktınız![]()
barışçıl çıkmıştık galiba
eliiifff, linens nevresim alana battaniye veriyormuş.
cıh, o biir ikizleeer, ama annesi başak ve annesine benzeyen yönleri var, titiz başaklar gibigaribim benim ya, hem geç yat hem erken kalkıp kahvaltı hazırla, ne güzel ne güzel
Allah sonsuz eylesin canım
![]()
tip 9 yanibende tip 9 um
![]()
tip 9 yanibende tip 9 um
![]()
annem benmkide ikizler böle şeyler yaparmı acep![]()
bilmem olabilir. benimki, sırf beni anlamak için her aldığım kitabı alıyordu kendine ve şu an kitaplığımızda 23 tane aynı kitaptan var! eve tv almadık birbirimizle ilgileneceğiz diye. birlikte en az üç tane evlilik kitabı okumuştuk, önemligördüğümüz yerleri söylemiştik birbirimize flört aşamasındayken. bunlarda eşimin karar payı çok yüksek. seninki de yapıyor mu böyle şeyler? karakteristik özellikleridir belki ikizlerin :44: değer veriyorlar sevdiklerine, tabi burç etkiliyse bunda :44:annem benmkide ikizler böle şeyler yaparmı acep![]()
Okuduğumda dedim ki beni özetleyen bir anlatım daha yok gerçekten çok iyi tespit yapan bir test o.