• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet canım..eşin başak burcu mu ?? Dün gece mesaisi 1 de bitmişti tamam mı o geldiğinde ben uyuyordum sonra baktım şangır şungur sesler geliyo mutfaktan kalktım baktım sabah için kahvaltı sofrasını hazırlıyo..böyle düşünceli olması çok hoşuma gidiyor:16::16::nazar::nazar:

cıh, o biir ikizleeer, ama annesi başak ve annesine benzeyen yönleri var, titiz başaklar gibi :9: garibim benim ya, hem geç yat hem erken kalkıp kahvaltı hazırla, ne güzel ne güzel :16: Allah sonsuz eylesin canım :31:

merhaba canım, iyiyiz sen nasılsın bakalım :31:

yorgunum kızlar dersim vardı bugün 5 saat baya yoruldum , yeni zor attım eve kendimi birazdanda pazara gidip yemek falan yapcam zor geçer bugün zor :1:

yorgunum kızlar dersim vardı bugün 5 saat baya yoruldum , yeni zor attım eve kendimi birazdanda pazara gidip yemek falan yapcam zor geçer bugün zor :1:

koala sen 28 eylülde mi evlendin aramızda 1 gün var sanırım

yok canım 30 eylülde :34:

kızlar oturup şöyle 2 saat kpds çalıştım nevrim döndü..Gözümün önünde modals prepositions uçuyo:53::53:

maşallah yaa :nazar: ben de mi çalışsam napsam :emir_bebek:
çok üşeniorum ama yaa...

hoşgeldin canım. "posta kutusundaki mızıka" yı okumanı öneririm "sevgili dost" :34:

hmm çok severim o kitabı.. başucu kitabımdı bi aralar :1:

kitap mıdır bu canımcım

evet canım, içinde bir sürü "sevgili dost" la başlayan cümleler barındıran, hediye edilesi muhteşem bir kitaptır :31:

Sevgili Dost
Beraber karları süpürmeye ne dersin? Ne dersin süpürdüğümüz karlardan kardan adam yapmaya...Çileklerden gözleri burnu ve dudakları olan bir kardan adam; elinde süpürgemiz.
‘ Elimden geleni yaparım.’ diyorsun demek. ‘İnsan ancak elinden geleni yapar ama elinden gelenin ne olduğunu bilmek gerek.’

Sevgili Dost;

“Kalbimi alıp uzaklara gitmek istiyorum” Çünkü aklım hep kurcalanacak.

“Kalbimi alıp”; çünkü kalbim değişen kanı karşılayacak. “Uzaklara”; çünkü gazeteler mürekkep, radyolar ses, televizyonlar renk yapmak istiyorlar onu. “Gitmek istiyorum”; çünkü gitmek kalmaktan daha pullu : bir gece kıyafeti gibi ışıl ışıl parlıyor tenimiz. Bir gece, kıyafeti gibi soyuyor gurbetini.

:16::16::16:

bizim kocalar birbirine benziyor :16: benimki de kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği birlikte hazırlar birlikte kaldırırız, bulaşığa da yardım eder. öğlen çorbamızı o yapmış mesela :16: zaten ennegram testimiz de aynı çıkmıştı :53:

merak ettim hangi tip çıktınız :31:

cıh, o biir ikizleeer, ama annesi başak ve annesine benzeyen yönleri var, titiz başaklar gibi :9: garibim benim ya, hem geç yat hem erken kalkıp kahvaltı hazırla, ne güzel ne güzel :16: Allah sonsuz eylesin canım :31:
Amin kuzum

yok canım 30 eylülde :34:

maşallah yaa :nazar: ben de mi çalışsam napsam :emir_bebek:
çok üşeniorum ama yaa...

hmm çok severim o kitabı.. başucu kitabımdı bi aralar :1:
Matematiğim bana oyun oynadı :) sen söyleyince fark ettim :) allahım beynime mukayet ol.
merak ettim hangi tip çıktınız :31:
Barışçı idi :)

Son düzenleme:
kızlar 22 aralıkta kankamla "sinek kadar kocam olsun başımda dursun" oyununa 28 aralık "otel plazada bir oda" adlı oyunada kocişle gitmek için bilet aldım:16::16::16::16:

annem benmkide ikizler böle şeyler yaparmı acep:34::34::34:
bilmem olabilir. benimki, sırf beni anlamak için her aldığım kitabı alıyordu kendine ve şu an kitaplığımızda 23 tane aynı kitaptan var! eve tv almadık birbirimizle ilgileneceğiz diye. birlikte en az üç tane evlilik kitabı okumuştuk, önemligördüğümüz yerleri söylemiştik birbirimize flört aşamasındayken. bunlarda eşimin karar payı çok yüksek. seninki de yapıyor mu böyle şeyler? karakteristik özellikleridir belki ikizlerin :44: değer veriyorlar sevdiklerine, tabi burç etkiliyse bunda :44:

Back