• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

afiyet olsun canım anlıyorum seni..:31:
sabahtan beri o kadar çok işe koşturdum ki..yemek yemeğe zaman kalmadı.
etiform atıştırıyorum ben de,akşama özümleyiz o beni doyurur tek tesellim..:9:

kolay gelsin canım :31: oooww özünü görünce açlığı unutursun :9:

napayım bebişim, eğer fırında bişey yapıyorsam dakikasını ona göre ayarlayıp sonrada onunla ilişkimi kesmeliyim :9: o sırada başka işlerime bakmalıyım :9:

biz meşgul insanlarız :1: :29:
:9:

milföy hamurunu sevmiyoruz canım, çok yağlı :50: ben su böreği gibi kalın olsun yumuşak olsun istiyorum. baklavalık yufka yumuşak oluyor mu? deneyeyim ona göre :44:

yok canım baklavalık yufka yumuşak olmaz,daha çok kat kat olur böyle çıtır çıtır ..

100 kilo canım eşim..Tosun dedim bir kez adı öyle kaldı şişkoşun..aşırı kilolu durmuyor ama etine dolgun diyelim..:122::122:

100 mü :53: boyu var demekki :nazar: iyidir iyidir sen kilo alsan da çok göze batmaz :9:

biz meşgul insanlarız :1: :29:
:9:

yok canım baklavalık yufka yumuşak olmaz,daha çok kat kat olur böyle çıtır çıtır ..

100 mü :53: boyu var demekki :nazar: iyidir iyidir sen kilo alsan da çok göze batmaz :9:

evet o gerçekten bir avantaj..hiç durmuyo ağzı yaa gece uyanıp uyanıp atıştırıyo gıcık oluyorum bazen

sarev pamuk saten nevresim takımları ne kadar ucuzlamış :53: ama ben satenle ranforce arasında bir fark göremedim şimdilik :44:
annemm hani nerede ucuzlamış.....
ben nesfit yedimde ne oldu sanki, açlıktan ölebilirim :52:
bende bende:8: bir avuç yedim sütsüz 2si birarada ile ama kurt gibi açımmm:56:
100 kilo canım eşim..Tosun dedim bir kez adı öyle kaldı şişkoşun..aşırı kilolu durmuyor ama etine dolgun diyelim..:122::122:
:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah kuzuk..eniştennde ellerine sağlık benmki bişeyler yapar ama börek yapar mı bilmem:9: ama bence kadın cilvesini kullanarak erkeğine bırak hazır yufkayı su böreği bile açtırır :23:

afiyet olsun canım anlıyorum seni..:31:
sabahtan beri o kadar çok işe koşturdum ki..yemek yemeğe zaman kalmadı.
etiform atıştırıyorum ben de,akşama özümleyiz o beni doyurur tek tesellim..:9:

owwwwwwww bu ne iddalı bir laftı:23: benide anacım doyurur şimdilik akşama ne yapalım:31::31:

elifcim sarar'ın kendi sitesinde 120 ye düşmüş galiba. normalde 170 ten başlıyordu onlar.

annemm hani nerede ucuzlamış.....

bende bende:8: bir avuç yedim sütsüz 2si birarada ile ama kurt gibi açımmm:56:

:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah kuzuk..eniştennde ellerine sağlık benmki bişeyler yapar ama börek yapar mı bilmem:9: ama bence kadın cilvesini kullanarak erkeğine bırak hazır yufkayı su böreği bile açtırır :23:

owwwwwwww bu ne iddalı bir laftı:23: benide anacım doyurur şimdilik akşama ne yapalım:31::31:

Öyle valla şekertoş benimki hemen yelkenleri suya indiriveriyo :16::16::16: ama yanlış olmasın ben bu durumu kullanmam çokk fazla.. o gönüllüce yapar çoğu şeyi günahını almayayım şimdi

Öyle valla şekertoş benimki hemen yelkenleri suya indiriveriyo :16::16::16: ama yanlış olmasın ben bu durumu kullanmam çokk fazla.. o gönüllüce yapar çoğu şeyi günahını almayayım şimdi

bizim kocalar birbirine benziyor :16: benimki de kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği birlikte hazırlar birlikte kaldırırız, bulaşığa da yardım eder. öğlen çorbamızı o yapmış mesela :16: zaten ennegram testimiz de aynı çıkmıştı :53:

bizim kocalar birbirine benziyor :16: benimki de kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği birlikte hazırlar birlikte kaldırırız, bulaşığa da yardım eder. öğlen çorbamızı o yapmış mesela :16: zaten ennegram testimiz de aynı çıkmıştı :53:

evet canım..eşin başak burcu mu ?? Dün gece mesaisi 1 de bitmişti tamam mı o geldiğinde ben uyuyordum sonra baktım şangır şungur sesler geliyo mutfaktan kalktım baktım sabah için kahvaltı sofrasını hazırlıyo..böyle düşünceli olması çok hoşuma gidiyor:16::16::nazar::nazar:

Back