- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
çileğim çok alakasız olcak ama o ellerin birini senin biri tosun paşanın mı![]()
uyyhhh tam değiştirdiğim vakit yazdın yok ikisi de benim sosis ellerim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çileğim çok alakasız olcak ama o ellerin birini senin biri tosun paşanın mı![]()
kızlar 22 aralıkta kankamla "sinek kadar kocam olsun başımda dursun" oyununa 28 aralık "otel plazada bir oda" adlı oyunada kocişle gitmek için bilet aldım![]()
uyyhhh tam değiştirdiğim vakit yazdın yok ikisi de benim sosis ellerim :)
kızlar 22 aralıkta kankamla "sinek kadar kocam olsun başımda dursun" oyununa 28 aralık "otel plazada bir oda" adlı oyunada kocişle gitmek için bilet aldım![]()
şu sinek kadar..'ı gördüm,eşimle gitsem mi dedim ama nası bişey ki komedik mi
otel plazada bir oda nasıl bi oyun acaba ki eşinle buna gitmeyi tercih ettin de diğerine arkadaşınla gitmeyi tercih ettin ?
ben de istiyorum kültürlü şeyler yapmak(cümleye bak
)
benmkide değer verir değerini sözle belirtmez hareketleriyle anlatır....Yani içine kapanık bence..Biz ikimizde ikizlerizbilmem olabilir. benimki, sırf beni anlamak için her aldığım kitabı alıyordu kendine ve şu an kitaplığımızda 23 tane aynı kitaptan var! eve tv almadık birbirimizle ilgileneceğiz diye. birlikte en az üç tane evlilik kitabı okumuştuk, önemligördüğümüz yerleri söylemiştik birbirimize flört aşamasındayken. bunlarda eşimin karar payı çok yüksek. seninki de yapıyor mu böyle şeyler? karakteristik özellikleridir belki ikizlerin :44: değer veriyorlar sevdiklerine, tabi burç etkiliyse bunda :44:
şu sinek kadar..'ı gördüm,eşimle gitsem mi dedim ama nası bişey ki komedik mi
otel plazada bir oda nasıl bi oyun acaba ki eşinle buna gitmeyi tercih ettin de diğerine arkadaşınla gitmeyi tercih ettin ?
ben de istiyorum kültürlü şeyler yapmak(cümleye bak
)
İyi seyirler canım..bizim hiç vaktimiz olmuyor..
fırsat buldukça evde film izlersiniz canım sizde..
iş ve yol çok vaktimizi alıyor bu bir gerçek:26:
benim evle iş arası uzak değil ama mesailerimiz eşimle hiç uymuyor..mesela ben 5 te işten çıkıyorum o gece 1 degeceler katran karası geceler şarkısını söylemek kalıyor bana da
canım sıkkın aslında çaktırmıyorum ama durum kötü
benim evle iş arası uzak değil ama mesailerimiz eşimle hiç uymuyor..mesela ben 5 te işten çıkıyorum o gece 1 degeceler katran karası geceler şarkısını söylemek kalıyor bana da
canım sıkkın aslında çaktırmıyorum ama durum kötü
ankara devlet tiyatrosu koalacım..![]()
Nasıldır mesela… yakışıklı bir adamın karısı olmak… bir adamın ikinci karısı… bir garibanın… bir cücenin… bir internet cafe sahibinin… bir avarenin… bir kasabın… bir lüzumsuz adamın… bir demiryolcunun… bir futbolcunun… bir oyuncunun… bir bankacının… bir ayyaşın karısı olmak… Nasıl bir yaşantıdır, neler hissettirir, nasıl katlanılır, sefası nasıl sürülür, hayalleri nicedir… Kuvvetli bir gerçeklikle, ama mizahla ve sevgiyle kurulmuş “eş durumu” fantezileri… “Kadınlık durumlarındaki” ezilmişliği, yoksunlukları, ama onunla beraber direnme ve “ayakta kalma” yollarını da yansıtan bir oyun…
Not:
-2009 - 2010 X. Lions Tiyatro Ödülleri Komedi Kadın Oyuncusu - Gülçin Yaşaroğlu
KONU
Kadınlar… Erkekler…
Aşkta ne ararlar? Evlilikte ne bulurlar?
Amerikalı ünlü yazar Neil SİMON, “Otel Plaza’da Bir Oda” adlı oyununda, insan doğasının en temel duygusu “aşk” ve insana biçilmiş en doğal yasa “evlilik” konularını güldürü tarzında işliyor.
Plaza Otelin 719 numaralı odasına üç farklı zamanda üç ayrı çift konuk olur? Pekiyi, o otel odasında bu üç çiftin başına neler gelecektir? İkili ilişkilerde hepimizin başına gelen iyi kötü, olumlu olumsuz, neşeli hüzünlü, acı tatlı her şey onların da başına gelecektir ancak bir farkla!... Tiyatro farkıyla… Gizemli, düşsel, romantik ve bir o kadar da matrak olaylar yaşayacaktır oyunumuzun çiftleri…
“Otel Plaza’da Bir Oda” güldürürken düşündüren, düşündürürken hüzünlendiren, hüzünlendirirken tekrar güldüren bir oyun…
Kadın ile Erkek arasındaki “ne senli ne sensiz” durumunu vurgulayan eğlenceli bir tiyatro oyunu.
Selam cileklipasta,
Sürekli olarak mı bu şekilde çalışıyor eşin? Vardiyalı gibi mi yoksa?
Eeğr sürekli öyleyse gerçekten zor olsa gerek :18: