- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
tamamdır akşama futuraflarım..
ama ben de börek ve reçel futurafı isterim![]()
inşallah yaparsam yarın sabah karşınızda olacaklar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dün eşime dedim yufka al da börek yap..sen git bizimki baklavalık yufka al..önce biraz söylendim ama inanılmaz güzel yapmış harika olmuştu tavsiye ederim..
Ben de dün eşime dedim yufka al da börek yap..sen git bizimki baklavalık yufka al..önce biraz söylendim ama inanılmaz güzel yapmış harika olmuştu tavsiye ederim..
"yufka al da börek yap.." ne güzel cümledir.
baklavalık yufkanın böreği daha güzel olur ki zateneşin işi biliyomuş
![]()
vee işte sizlere bayıldığım kokostar kurabiyenin tarifi:
1 kahve fincanı kakao
2 yumurta (birinin akı iç malzemesine)
250 gram margarin
2 kahve fincanı pudra şekeri
1 pkt kabartma tozu
1 pkt vanilya
Aldığı kadar un
İçi İçin :
2 su bardağı hindistancevizi
2 çay bardağı pudra şekeri
1 yumurtanın akı
Un dışında tüm hamur malzemesini karıştırın.Un azar azar ekleyerek yumuşak bir hamur elde edin.Ayrı bir kapta hindistancevizi, yumurta akı ve şekeri karıştırın.
Hamurdan küçük parçalar kopartarak yuvarlayın ve mümkün olduğunca ince olmasını sağlayarak içini açın.
İç malzemeden koyarak hamuru kapatın. Kapalı yeri alta gelecek biçimde yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Yuvarlak formu korumaya dikkat edin.180 dereceli fırında kurabiyeleri pişirin.
çok güzel oluyor :119:
eline sağlık canım, ne kadar sürede pişiyor peki![]()
kocişin börek yapanı makbuldür![]()
![]()
![]()
maşallah ellerine sağlık tosunun![]()
Kız cilveli cilveli söyledim hiç emir olarak algılamadı"yufka al da börek yap.." ne güzel cümledir.
baklavalık yufkanın böreği daha güzel olur ki zateneşin işi biliyomuş
![]()
Benimkinin elinden geliyo benden güzel yapıyo keratayeni nesil kocaları çok seviyorum yaeşlerine yardım edip sevgilerini gösterme noktasında çok başarılı olduklarını düşünüyorum
![]()
bunu bilmiyordum denesem mi acaba :44: benim dünkü böreğim kabarık olmadı, eşim e altı yufkadan ancak böyle börek olur dmeişti:44: baklavanınkinde daha çok çıkıyo, belki daha kabarık olur :44:
bunu bilmiyordum denesem mi acaba :44: benim dünkü böreğim kabarık olmadı, eşim e altı yufkadan ancak böyle börek olur dmeişti:44: baklavanınkinde daha çok çıkıyo, belki daha kabarık olur :44:
eline sağlık canım, ne kadar sürede pişiyor peki![]()
ilkayımın meşhur soorusu![]()
6 yufka 1 kilo demek,daha ne olsun.. zaten kek kadar kabarmasını beklememek lazım..bi börek daha var, altına üstüne milföy koyularak yapılıyor.. bi de onu mu denesen ki:44:
daha yemek yemedimmm
yemekler yine uçuşuyorrrr
çileklipasta eşin çok mu kilolu, niye tosun paşa diyorsun :26: gerçi filmdeki kilolu değildi ama :44: