• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet canım, içinde bir sürü "sevgili dost" la başlayan cümleler barındıran, hediye edilesi muhteşem bir kitaptır :31:

Sevgili Dost
Beraber karları süpürmeye ne dersin? Ne dersin süpürdüğümüz karlardan kardan adam yapmaya...Çileklerden gözleri burnu ve dudakları olan bir kardan adam; elinde süpürgemiz.
‘ Elimden geleni yaparım.’ diyorsun demek. ‘İnsan ancak elinden geleni yapar ama elinden gelenin ne olduğunu bilmek gerek.’

Sevgili Dost;

“Kalbimi alıp uzaklara gitmek istiyorum” Çünkü aklım hep kurcalanacak.

“Kalbimi alıp”; çünkü kalbim değişen kanı karşılayacak. “Uzaklara”; çünkü gazeteler mürekkep, radyolar ses, televizyonlar renk yapmak istiyorlar onu. “Gitmek istiyorum”; çünkü gitmek kalmaktan daha pullu : bir gece kıyafeti gibi ışıl ışıl parlıyor tenimiz. Bir gece, kıyafeti gibi soyuyor gurbetini.

:16::16::16:

hmmm güzele benzio alıp okuyacağım o zaman elimdekiler bitince tavsiyen için teşekkür ederim :34:

Valla 2. bir emre kadar böyle.. daha önce gececiydi üzülüyordum şimdi akşama döndü böyle oldu..kötü valla sorma

Allah yardımcınız olsun :26: inşallah en kısa zaman da çalışma saatlerini değiştirip sizin için uygun bir hale getirirler..

kuzucum ben Kırklareli nde yaşıyorum, okula gittim geldim sonrada pazara çıktım işte baya üşümüşüm yazık vala o pazarcılara üzüldüm adamlar tüm gün dışardalar :25::25::25::25:

Yahu ben seni istanbul da biliyordum iyi mi..:44: benim kafa iyice sulanmış bugün anlaşıldı.
telefonlar susmak bilmedi:19: Allah yardım etsin gerçekten dışarda çalışanlara tüm işçilere.
benim babamda bu soğuklarda dışarda çalışır..:50:

Her ne kadar mesleğimi icra edemesem de meslektaşım oluyor senin özün kuzucumm :))

oovvv deme yaavvv:29:

Yahu ben seni istanbul da biliyordum iyi mi..:44: benim kafa iyice sulanmış bugün anlaşıldı.
telefonlar susmak bilmedi:19: Allah yardım etsin gerçekten dışarda çalışanlara tüm işçilere.
benim babamda bu soğuklarda dışarda çalışır..:50:
[/COLOR][/FONT][/I]

ben bi ara buluşma talebinde bulunmuştum ya İstanbulda o yüzden öle kalmış senin aklında ailem İstanbulda benim gidip geliyorum ben arada işte , yani ben karıştırdım senin aklını :9::9::9:

ben bi ara buluşma talebinde bulunmuştum ya İstanbulda o yüzden öle kalmış senin aklında ailem İstanbulda benim gidip geliyorum ben arada işte , yani ben karıştırdım senin aklını :9::9::9:

hee dedim kafayı mı yedim..kadıköy demiştin hatta yakınım dedim..:9::9:

Ama ben çok yoğunum :63:

oyy sorma Kadercim..tasfiye olan bir firmam var, son işlemleri kaldı ama beynim durdu sanki..:52:

Back