- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
"ilkaytoşcum"![]()
ben çalışmak istiyorum da daha uygun mesai saatleri istiyorum sadece![]()
Kendimi çok yorgun hissediyorum..vitamin içsem iyi olacak ama kilo yapıyo işteeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"ilkaytoşcum"![]()
ben çalışmak istiyorum da daha uygun mesai saatleri istiyorum sadece![]()
Kendimi çok yorgun hissediyorum..vitamin içsem iyi olacak ama kilo yapıyo işteeee![]()
hırka kazak beni de aşıyorben şimdi kendime panço örüyorum
iki adet üçgen şal gibi öreceğim ve dikeceğim işte bu kadar
![]()
bak o bende de var .. bildiğin halsizlik, yorgunluk .. sabahları sanki bütün vücudum ağrıyor .. bende vitamin eksikliğim olduğunu düşünüyorum .. desteğe ihtiyacım var ama hapta kullanmak istemiyorum dediğin sebepten![]()
Bi kan testi yaptırak:128:
bnmde ihtyacım varBi kan testi yaptırak:128:
bndede....ellerine sağlık bitincede paylaş bnmle kanka bende arayıştayım ne örsem diye:44::44::44::44::44:
bnmde ihtyacım varçok üşüyorum saçlarım çok dökülüyor ve hmn hasta ooluyorum:2::2::2:
bndede....ellerine sağlık bitincede paylaş bnmle kanka bende arayıştayım ne örsem diye:44::44::44::44::44:
bende kansızlık var ama her ay kontrol mü gerekiyor acaba :26:
bnmde ihtyacım varçok üşüyorum saçlarım çok dökülüyor ve hmn hasta ooluyorum:2::2::2:
al benden de o kadar annem isyanlarda parkelerde her yerde senden eser var diyo ama ben anlamadım neden bu kadar çok kuaförümle konuşunca bu mevsimde çok artar dökülme dediAslında 1-2 ayda bir baktırmakta yarar var.. aynen benim de saç kalmadı kafamda ve yorgunluk hissi randımanımı düşürüyo
al benden de o kadar annem isyanlarda parkelerde her yerde senden eser var diyo ama ben anlamadım neden bu kadar çok kuaförümle konuşunca bu mevsimde çok artar dökülme dedi
![]()
al benden de o kadar annem isyanlarda parkelerde her yerde senden eser var diyo ama ben anlamadım neden bu kadar çok kuaförümle konuşunca bu mevsimde çok artar dökülme dedi
![]()
aynen .. annemde her yerde senin saçın var derdi .. şimdi bende kendi evimde farkediyorum :26: dediğin gibi kuaförde, hatta cildiye doktoru da mevsimsel diyor, yada işte günde şu kadar saç dökülmesi normal diyor .. ama günden güne saçım azalıyor ben farkediyorum :26:
yazarken annem elinde 10 tane falan kılla yanıma geldi bak bak senn arkanı topluyorum diyoraynen .. annemde her yerde senin saçın var derdi .. şimdi bende kendi evimde farkediyorum :26: dediğin gibi kuaförde, hatta cildiye doktoru da mevsimsel diyor, yada işte günde şu kadar saç dökülmesi normal diyor .. ama günden güne saçım azalıyor ben farkediyorum :26:
saçımızdaki son kıl düşerken bitecek sanırımAy ne vakit dökülse hep mevsimden diyolar yaaa ne geçmez mevsimmiş mübarek
ayyyyyyyyy şimdi birden bircan geldi aklıma..3günlük geliimiz...kuzum inşllh çookkk mutku olursun![]()
Hani geçenlerde bir arkadaşım hamile diyordum yaa bebek vbezi pastası fln hazırlamıştım..ne yazık ki bugün kürtaj olacak..kan uyuşmazlığından dolayı bebek ölmüş çok üzücü![]()
Hani geçenlerde bir arkadaşım hamile diyordum yaa bebek vbezi pastası fln hazırlamıştım..ne yazık ki bugün kürtaj olacak..kan uyuşmazlığından dolayı bebek ölmüş çok üzücü![]()