2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım vala o çok oluyor biliyo musun o kişinin ceza alması gerekiyor aslında böyle durumlarda, yer değiştirmelerin bildirilmesi gerekiyor . hallettinizmi bari ???
Ay nerdeyse biz ceza ödeyecektik yaaa..hallettik çok şükür..
tatlım bi hayır falan yapın en iyisi :26: sıfır evde 1929 doğumlu amca mı oturuyormuş

yaaa hem de 2007 den berii demezler mi çıldırmak için..müdür amca etme eyleme dedim inşaatı yeni bitti daha apartmanın..bir hayır yapmak farz oldu ilkaytoşş..

ya ben bayıldım bunlara.. ama benim y.odası mobilyam beyaz.. sarı pullu örtüm var, eflatunlu var, kv kırmızı almış o var.. e yatak örtüsüne göre odanın konsepti değişecek gibi olacak..
ben nası süslicem odamı pekiiii :119::119:

Kızlar yine birgün bitti,:)nede çabuk bitiyor bugün

Elif:)canım Harika çıkmışın,Rabbim mutluluğunu devam ettirisn

Kızlar herkese iyi akşamlar

hmmm sen en çok hangi örtünü kullanıyorsun ona göre süsleyebilirsin birde sevdiğin rengide kullanabilirsin sonuçta mobilyalarım beyaz diyorsun ne yapsan yakışır bence

bir bakım onarım oldu herkes yok olmuş ben de dahil..

size iyi akşamlar kızlar yavaştan yol görünüyor bize..
görüşmek üzereeeee

Günaydın Güzel Topiğimizin,Güzel Gelinleri:)

Günaydın Çalışkan Gelinler:)

Günaydın Zeki Ve Akıllı Gelinleri:)

Günaydın Koçişlerin Birtaneleri:)

Günayıdn Eysaihin Biricik Dostları:)

bu renklerin hepsini kapsayan bir konsept yapabilirsin. bir gökkuşağı ve üzerinde rengarenk kalpler. veya sadece rengarenk kalpler, neden olmasın ki? duvar rengin nedir?

günaydın arkadaşlar :)

arkadaşlar souvvenir'in tavsiyesine uyarak çay da dahil her şeye azıcık zencefil koymaya başladım. eşim farketmedi bile. bitki çayı içmeyi reddeden grip eşe gizli iyilik, süper fikir :)
souvvenir'e teşekkürler fikir için

baharat çok sevmeme rağmen zencefil i çok seven biri değilim esasen ama uygulama güzel..
bizde genel de kışın çayın içine kurutulmuş portakal kabukları,tarçın ve karanfil koyarız..

baharat çok sevmeme rağmen zencefil i çok seven biri değilim esasen ama uygulama güzel..
bizde genel de kışın çayın içine kurutulmuş portakal kabukları,tarçın ve karanfil koyarız..

hiç anlaşılmıyor canım şifa olsun diye koydum. zeytinin sosuna bile :) normalde benim eşim sadece çay içmek ister, aroma sevmez, karadenizli ya arkadaş :) ama anlamadı. hem de boğazımın yanması geçti dedi

Kızlar sizlere teşekkür ederim:)işte böyle akıllıca fikir verin canlarım:)sizler iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…