Kızlar sizlere teşekkür ederim:)işte böyle akıllıca fikir verin canlarım:)sizler iyi ki varsınız
en gizemli gelinimizsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sizlere teşekkür ederim:)işte böyle akıllıca fikir verin canlarım:)sizler iyi ki varsınız
Günaydın
Metrobüs kuşunuz geldi![]()
günaydın Kadercim.
hoşgeldin,sefa getirdin.![]()
Hoş buldum naber nasılsınız ?
Ben yeni yeni ayılıyorum
Metrobüslerde şekil değiştirmekten heba oldum
Hoş buldum naber nasılsınız ?
Ben yeni yeni ayılıyorum
Metrobüslerde şekil değiştirmekten heba oldum
ayakta mı gidiyorsun? toplu taşıma araçları bazen çok sinir bozucu oluyorlar, hiç binesim gelmiyor ve bu sebepten araba istiyorum. istanbulda araba da çare değil, o var :44: Allah sabır versin canım.
ilkaycım günaydın :)
iyi diyelim iyi olalım..pek hoş günler geçirmiyoruz iş yeri bakımında ama
Allah beterinden saklasın diyelim..
ben de heder oluyorum otobüslerde hele dün delircektim resmen..
ayakta mı gidiyorsun? toplu taşıma araçları bazen çok sinir bozucu oluyorlar, hiç binesim gelmiyor ve bu sebepten araba istiyorum. istanbulda araba da çare değil, o var :44: Allah sabır versin canım.
ilkaycım günaydın :)
Bizim de öyle, yılbaşı yakın ya eleme var resmen
Memnun olmadıkları kişileri çıkaracaklar gibi..
Amin..
Küfür etsen daha iyiydiayakta bile gidemiyosun ki, kapıda ezile büzüle, vücudunu yılan gibi eğip bi yerlere sokmaya çalışıyosun
Metrobüsü çeken bilir .. Amiiin
eleman ile ilgili değil Kadercim, patronumun annesi komada ..ve durumu kötü..
ben çok severim kendisini ve onu üzgün görmek...
neyse çok konuşmayacağım..enerjiniz çok güzel, aşağılara çekmek istemiyorum.
güzel sohbetler kızlar..
kader, istanbul'a bir kere gittim, bir gece kaldım ve çok korktum açıkçası :26: kendimi araba yarışında hissetmiştim, babam kaza yapacak diye çok korkmuştum. metrobüslerin de halini bilmiyordum dolayısıyla. çok sinir bozucuymuş hakikaten :44:
bu arada Kader, bugün yine sodalı börek yapacağım inşallah. bakalım bu sefer süper kabaracak mıdün vakit bulamamıştım.
günaydın manolya :)
eleman ile ilgili değil Kadercim, patronumun annesi komada ..ve durumu kötü..
ben çok severim kendisini ve onu üzgün görmek...
neyse çok konuşmayacağım..enerjiniz çok güzel, aşağılara çekmek istemiyorum.
güzel sohbetler kızlar..
Ben onun tarifinde şey okumuştum, soda döktükten sonra buzdolabında yarım saat dinlendirin yazıyordu
Ama hiç öyle denedim
Ben bekleyemem o kadar
o kadar ben de bekleyemem ya, sözüm var hemen olması lazım. sadece sodayı dışarı çıkarttım. hatta öğle arası diğer malzemeleri de çıkartayım. malum oda sıcaklığı kavramına takılmış durumdayım :)