• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Hoş buldum naber nasılsınız ?
Ben yeni yeni ayılıyorum
Metrobüslerde şekil değiştirmekten heba oldum

ayakta mı gidiyorsun? toplu taşıma araçları bazen çok sinir bozucu oluyorlar, hiç binesim gelmiyor ve bu sebepten araba istiyorum. istanbulda araba da çare değil, o var :44: Allah sabır versin canım.
ilkaycım günaydın :)

Hoş buldum naber nasılsınız ?
Ben yeni yeni ayılıyorum
Metrobüslerde şekil değiştirmekten heba oldum

iyi diyelim iyi olalım..pek hoş günler geçirmiyoruz iş yeri bakımında ama
Allah beterinden saklasın diyelim..

ben de heder oluyorum otobüslerde hele dün delircektim resmen..

ayakta mı gidiyorsun? toplu taşıma araçları bazen çok sinir bozucu oluyorlar, hiç binesim gelmiyor ve bu sebepten araba istiyorum. istanbulda araba da çare değil, o var :44: Allah sabır versin canım.

istanbul da arabaya binmek ayrıca bir delilik..:52:
dünkü köprü trafiği bir yerden başlıyordu ki sormayın...

istanbul u çok seviyorum ama ileride ben ve ailem için yaşanacak bir yer olarak görmüyorum kesinlikle..:19:

iyi diyelim iyi olalım..pek hoş günler geçirmiyoruz iş yeri bakımında ama
Allah beterinden saklasın diyelim..

ben de heder oluyorum otobüslerde hele dün delircektim resmen..

Bizim de öyle, yılbaşı yakın ya eleme var resmen
Memnun olmadıkları kişileri çıkaracaklar gibi..
Amin..

Küfür etsen daha iyiydi :1: ayakta bile gidemiyosun ki, kapıda ezile büzüle, vücudunu yılan gibi eğip bi yerlere sokmaya çalışıyosun :27: Metrobüsü çeken bilir .. Amiiin :16:

Bizim de öyle, yılbaşı yakın ya eleme var resmen
Memnun olmadıkları kişileri çıkaracaklar gibi..
Amin..

Küfür etsen daha iyiydi :1: ayakta bile gidemiyosun ki, kapıda ezile büzüle, vücudunu yılan gibi eğip bi yerlere sokmaya çalışıyosun :27: Metrobüsü çeken bilir .. Amiiin :16:

eleman ile ilgili değil Kadercim, patronumun annesi komada ..ve durumu kötü..
ben çok severim kendisini ve onu üzgün görmek...

neyse çok konuşmayacağım..enerjiniz çok güzel, aşağılara çekmek istemiyorum.
güzel sohbetler kızlar..

kader, istanbul'a bir kere gittim, bir gece kaldım ve çok korktum açıkçası :26: kendimi araba yarışında hissetmiştim, babam kaza yapacak diye çok korkmuştum. metrobüslerin de halini bilmiyordum dolayısıyla. çok sinir bozucuymuş hakikaten :44:

bu arada Kader, bugün yine sodalı börek yapacağım inşallah. bakalım bu sefer süper kabaracak mı :1: dün vakit bulamamıştım.
günaydın manolya :)

kader, istanbul'a bir kere gittim, bir gece kaldım ve çok korktum açıkçası :26: kendimi araba yarışında hissetmiştim, babam kaza yapacak diye çok korkmuştum. metrobüslerin de halini bilmiyordum dolayısıyla. çok sinir bozucuymuş hakikaten :44:

Kıyamam :1: Ben burda doğdum büyüdüm alışkınım ama metrobüs bambaşka bir olay, ne minibüse benziyor ne otobüse
Millet kafayı yemiş, izdihamda ezilme olasılığım bayağı bi yüksek.. Kocaman kocaman adamlar sinirlenip metrobüse tekme atıyorlar :30:

bu arada Kader, bugün yine sodalı börek yapacağım inşallah. bakalım bu sefer süper kabaracak mı :1: dün vakit bulamamıştım.
günaydın manolya :)

Ben onun tarifinde şey okumuştum, soda döktükten sonra buzdolabında yarım saat dinlendirin yazıyordu
Ama hiç öyle denedim
Ben bekleyemem o kadar :1:

Son düzenleme:

eleman ile ilgili değil Kadercim, patronumun annesi komada ..ve durumu kötü..
ben çok severim kendisini ve onu üzgün görmek...

neyse çok konuşmayacağım..enerjiniz çok güzel, aşağılara çekmek istemiyorum.
güzel sohbetler kızlar..

Kader'le aynı dilekleri paylaşıyorum. mesaj gözümden kaçmış. acil şifalar diliyorum. ve patronunun annesinin hastalığına derinden üzülecek kadar samimi ve sevgi dolu bir iş ortamında olduğun için çok şanslı olduğunu eklemek istiyorum...

Ben onun tarifinde şey okumuştum, soda döktükten sonra buzdolabında yarım saat dinlendirin yazıyordu
Ama hiç öyle denedim
Ben bekleyemem o kadar :1:

o kadar ben de bekleyemem ya, sözüm var hemen olması lazım. sadece sodayı dışarı çıkarttım. hatta öğle arası diğer malzemeleri de çıkartayım. malum oda sıcaklığı kavramına takılmış durumdayım :)

o kadar ben de bekleyemem ya, sözüm var hemen olması lazım. sadece sodayı dışarı çıkarttım. hatta öğle arası diğer malzemeleri de çıkartayım. malum oda sıcaklığı kavramına takılmış durumdayım :)

Benim evim uzak
Hafta sonu bile hiç oda sıcaklığına çıkarmadım
Şıp diye dolaptan aldım yaptım :1:

Sen dene bi, güzel olursa belki bende öyle yaparım bi dahakine :1:

Back
X