- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
ayyy bzim salon videomuzu görsen ıyyy:95::95:95:95: iğrenç ötesinin ötesi..Allahtan bu dış mekanı yaptırdım biraz tuzlu olsada:44::44:bizim düğün salonu fotoğrafçısının çektiklerinden oluşan albümü eşim getirdi, akşam bakıcam. dış mekan ise bugün yarın gelirmiş, gönderilmiş. video bakmayı sevmiyorum ama foto bakmaya bayılıyorum
bol albümü olasıcalar diyesim geldi
anaammmmmm birini gördüm benceeeeeeeeee
ayşenurrrrrr :79:
anaammmmmm birini gördüm benhoşgeldin balloş
napıyorsunuz tontişlerrr?
napıyorsunuz tontişlerrr?
Oyşşş valla saatlerdir nüfus müdürlüğünde uğraşıyorum..ikametgah problemi yaşıyorum bugünde..oturduğumuz dairede adını sanını kimsenin bilmediği 1929 doğumlu bir amca ikamet ediyor görünüyor. Göbeğimiz patladı ispat edene kadarrr..aaa kurşun döktürcem valla bugünlerde bir aksiliktir gidiyor.
Oyşşş valla saatlerdir nüfus müdürlüğünde uğraşıyorum..ikametgah problemi yaşıyorum bugünde..oturduğumuz dairede adını sanını kimsenin bilmediği 1929 doğumlu bir amca ikamet ediyor görünüyor. Göbeğimiz patladı ispat edene kadarrr..aaa kurşun döktürcem valla bugünlerde bir aksiliktir gidiyor.
kızlarrrrrr ya resimleri koyduktan sonra son 15 dakikadır hiç adını görmediğim kişilerden arkadaşlık talebi geliyo ya...Durmadn 10u buldu ya silsemmi resimleri:26::26:
Herkese merhaba biricik değerli hanımlar.
Dün gece yatağa yatınca farkettimde birden hayatı paylaşır olmuşuz küçücük bir web sayfasında. Uzaklardan bizleri birbirimize bağlayan bir kaynak. Kiminiz işte, kiminiz evde, kiminiz okulda belki buraya yazarken.
eysaih , krizsavar ,ilkay10, cileklipasta,EYlul_BAsak,paytak_paytak_kosan_koala,engineerelif...
daha aramıza katılamayan daha niceleri iyiki varsınız gerçekten sizleri özler oluyorum konuşamadığımızda.
kızlarrrrrr ya resimleri koyduktan sonra son 15 dakikadır hiç adını görmediğim kişilerden arkadaşlık talebi geliyo ya...Durmadn 10u buldu ya silsemmi resimleri:26::26:
kuzuuuuşşş eneeee ağzından bal damlıyor şekerimmm sen de ii ki varsın hepimizz iyiki varız..ayrıcaa hayatındaki şu tatlı gelişme için dee tebrik ederim :))
merak edilmiştir canım .. eklemezsin o kişileri yada resimlerini silersin, sen bilirsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?