• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım vala o çok oluyor biliyo musun o kişinin ceza alması gerekiyor aslında böyle durumlarda, yer değiştirmelerin bildirilmesi gerekiyor . hallettinizmi bari ???
Ay nerdeyse biz ceza ödeyecektik yaaa..hallettik çok şükür..
tatlım bi hayır falan yapın en iyisi :26: sıfır evde 1929 doğumlu amca mı oturuyormuş :9:

yaaa hem de 2007 den berii demezler mi çıldırmak için..müdür amca etme eyleme dedim inşaatı yeni bitti daha apartmanın..bir hayır yapmak farz oldu ilkaytoşş..

krizsavar o kalpleri bi blogta görmüştüm ve aklıma duvar süsü yapmak gelmişti bende şunu yaptım cuma günü yatak odamıza :16: kalplerin mor olmasının sebebi, yatak odasının mor konseptte olması yoksa "kalbin kırmızı olanı makbuldür" :9: bu sözü de tuttum bugün :9: bu arada ekmekler harika görünüyor :56:

Eki Görüntüle 572933

ya ben bayıldım bunlara.. ama benim y.odası mobilyam beyaz.. sarı pullu örtüm var, eflatunlu var, kv kırmızı almış o var.. e yatak örtüsüne göre odanın konsepti değişecek gibi olacak..
ben nası süslicem odamı pekiiii :119::119:

Kızlar yine birgün bitti,:)nede çabuk bitiyor bugün

Elif:)canım Harika çıkmışın,Rabbim mutluluğunu devam ettirisn

Kızlar herkese iyi akşamlar

ya ben bayıldım bunlara.. ama benim y.odası mobilyam beyaz.. sarı pullu örtüm var, eflatunlu var, kv kırmızı almış o var.. e yatak örtüsüne göre odanın konsepti değişecek gibi olacak..

hmmm sen en çok hangi örtünü kullanıyorsun ona göre süsleyebilirsin birde sevdiğin rengide kullanabilirsin sonuçta mobilyalarım beyaz diyorsun ne yapsan yakışır bence:34::34:

bir bakım onarım oldu herkes yok olmuş ben de dahil..:1:

size iyi akşamlar kızlar yavaştan yol görünüyor bize..:10:
görüşmek üzereeeee:16:

Günaydın Güzel Topiğimizin,Güzel Gelinleri:)

Günaydın Çalışkan Gelinler:)

Günaydın Zeki Ve Akıllı Gelinleri:)

Günaydın Koçişlerin Birtaneleri:)

Günayıdn Eysaihin Biricik Dostları:)

bu renklerin hepsini kapsayan bir konsept yapabilirsin. bir gökkuşağı ve üzerinde rengarenk kalpler. veya sadece rengarenk kalpler, neden olmasın ki? duvar rengin nedir?

günaydın arkadaşlar :)

arkadaşlar souvvenir'in tavsiyesine uyarak çay da dahil her şeye azıcık zencefil koymaya başladım. eşim farketmedi bile. bitki çayı içmeyi reddeden grip eşe gizli iyilik, süper fikir :)
souvvenir'e teşekkürler fikir için :16:

arkadaşlar souvvenir'in tavsiyesine uyarak çay da dahil her şeye azıcık zencefil koymaya başladım. eşim farketmedi bile. bitki çayı içmeyi reddeden grip eşe gizli iyilik, süper fikir :)

baharat çok sevmeme rağmen zencefil i çok seven biri değilim esasen ama uygulama güzel..:31:
bizde genel de kışın çayın içine kurutulmuş portakal kabukları,tarçın ve karanfil koyarız..

baharat çok sevmeme rağmen zencefil i çok seven biri değilim esasen ama uygulama güzel..:31:
bizde genel de kışın çayın içine kurutulmuş portakal kabukları,tarçın ve karanfil koyarız..

hiç anlaşılmıyor canım şifa olsun diye koydum. zeytinin sosuna bile :) normalde benim eşim sadece çay içmek ister, aroma sevmez, karadenizli ya arkadaş :) ama anlamadı. hem de boğazımın yanması geçti dedi :1:

ilham alabileceğin örnekler :) :

$white-37255_640.webp$Saint_Valentines_Day_Rainbow_hearts_013907_.webp$4174253-colorful-hearts-under-rainbow-cloud.webp$14-1279407443-bg-colorful-rainbows-and-hearts.webp

Kızlar sizlere teşekkür ederim:)işte böyle akıllıca fikir verin canlarım:)sizler iyi ki varsınız

Back
X