- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
bana uyar:) .....................Kızlar ben bi ara İstanbul'da olanlar buluşalım demiştim ama öyle kaldı ne dersiniz acaba ???![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana uyar:) .....................Kızlar ben bi ara İstanbul'da olanlar buluşalım demiştim ama öyle kaldı ne dersiniz acaba ???![]()
Ay nerdeyse biz ceza ödeyecektik yaaa..hallettik çok şükür..canım vala o çok oluyor biliyo musun o kişinin ceza alması gerekiyor aslında böyle durumlarda, yer değiştirmelerin bildirilmesi gerekiyor . hallettinizmi bari ???
tatlım bi hayır falan yapın en iyisi :26: sıfır evde 1929 doğumlu amca mı oturuyormuş![]()
krizsavar o kalpleri bi blogta görmüştüm ve aklıma duvar süsü yapmak gelmişti bende şunu yaptım cuma günü yatak odamızakalplerin mor olmasının sebebi, yatak odasının mor konseptte olması yoksa "kalbin kırmızı olanı makbuldür"
bu sözü de tuttum bugün
bu arada ekmekler harika görünüyor
Eki Görüntüle 572933
Kızlar yine birgün bitti,:)nede çabuk bitiyor bugün
Elif:)canım Harika çıkmışın,Rabbim mutluluğunu devam ettirisn
Kızlar herkese iyi akşamlar
ya ben bayıldım bunlara.. ama benim y.odası mobilyam beyaz.. sarı pullu örtüm var, eflatunlu var, kv kırmızı almış o var.. e yatak örtüsüne göre odanın konsepti değişecek gibi olacak..
ben nası süslicem odamı pekiiii :119::119:
bir bakım onarım oldu herkes yok olmuş ben de dahil..
size iyi akşamlar kızlar yavaştan yol görünüyor bize..
görüşmek üzereeeee![]()
ya ben bayıldım bunlara.. ama benim y.odası mobilyam beyaz.. sarı pullu örtüm var, eflatunlu var, kv kırmızı almış o var.. e yatak örtüsüne göre odanın konsepti değişecek gibi olacak..
ben nası süslicem odamı pekiiii :119::119:
arkadaşlar souvvenir'in tavsiyesine uyarak çay da dahil her şeye azıcık zencefil koymaya başladım. eşim farketmedi bile. bitki çayı içmeyi reddeden grip eşe gizli iyilik, süper fikir :)
souvvenir'e teşekkürler fikir için![]()
baharat çok sevmeme rağmen zencefil i çok seven biri değilim esasen ama uygulama güzel..
bizde genel de kışın çayın içine kurutulmuş portakal kabukları,tarçın ve karanfil koyarız..
bu renklerin hepsini kapsayan bir konsept yapabilirsin. bir gökkuşağı ve üzerinde rengarenk kalpler. veya sadece rengarenk kalpler, neden olmasın ki? duvar rengin nedir?
günaydın arkadaşlar :)
canım fikrine bayıldım yaa harika!!![]()
gökkuşağı ve kalpler... ay çok süper![]()
ilham alabileceğin örnekler :) :
Eki Görüntüle 573721 Eki Görüntüle 573720 Eki Görüntüle 573719 Eki Görüntüle 573718
arkadaşlar souvvenir'in tavsiyesine uyarak çay da dahil her şeye azıcık zencefil koymaya başladım. eşim farketmedi bile. bitki çayı içmeyi reddeden grip eşe gizli iyilik, süper fikir :)
souvvenir'e teşekkürler fikir için![]()