• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

tahmin edebiliyorum canım :9: senin nasıldı haftasonun? bugün herkes haftasonunu anlattı :9:

Cumartesi evdeydim temizlik yaptım pinekledim biraz.Pazar planımız vardı ama iptal ettik, harika bir yağmur vardı dışarda evde oturup koltuğa battaniye altında film izledik oyun oynadık eşimle güzel geç

Cumartesi evdeydim temizlik yaptım pinekledim biraz.Pazar planımız vardı ama iptal ettik, harika bir yağmur vardı dışarda evde oturup koltuğa battaniye altında film izledik oyun oynadık eşimle güzel geç

oooh ne güzel :ssz:

pekte güzel değil, kendime zaman ayıramıyorum ki :50: neyse bu konuda isyan etmeyeceğim, mutlaka kendime vakit ayırmanın yolları vardır :34:
sen neler yapıyorsun evde, günün nasıl geçiyor :31:

pozitif şey senii:34: inşallah her şey gönlünce olsun canım...:16::16:
aylar hatta belkide yıllar gçtiktçe burada yazdıklarımız günlük havasında okunacak bizim tarafımızdan yine..:31:

pekte güzel değil, kendime zaman ayıramıyorum ki :50: neyse bu konuda isyan etmeyeceğim, mutlaka kendime vakit ayırmanın yolları vardır :34:
sen neler yapıyorsun evde, günün nasıl geçiyor :31:

tabiki de isyan etme isyen edecek biri varsa o da benim :1: valla ev işleri yemek internet genellikle böyle geçiyor zamanım, eşim zaten 3 gibi geliyor eve çok uzun süre yalnız kalmıyorum yani. senin mesleğin nedir, ne iş yapıyorsun?

pozitif şey senii:34: inşallah her şey gönlünce olsun canım...:16::16:
aylar hatta belkide yıllar gçtiktçe burada yazdıklarımız günlük havasında okunacak bizim tarafımızdan yine..:31:

ben niye kendimi pozitif görmüyorum acaba :9:
evet aylar sonra dönüp okuyup o zaman şöyle düşünmüşüm diyeceğiz, hatta şaşıracağız sözlerimize "aaa bunu ben mi yazmışım" :9:

:ssz::ssz::ssz: sevdim bunu , bu arada birşey soracağım hani iletilerin altında kızlar oluşturmuş ya şu kadar zamandır sevdiğimle berberim diye , mesela kile verenlerde yapmış onu ama ben bi türlü beceremedim hata veriyor sinir oldum sen biliyor musun? :52::52::52:

merhaba kızlar. sizlere fotoğraf getirdim. 1/2 oranında küçültülmüş minyatür cevizli ekmeklerim, geçen gün bahsettiğim düğün anı defteri ve kalemi, sürprizlerden kareler :16:

Eklentiler

• $DSCF0257.webp
    $DSCF0257.webp
    33 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSCF0258.webp
    $DSCF0258.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $DSCF0261.webp
    $DSCF0261.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSCF0262.webp
    $DSCF0262.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 17
tabiki de isyan etme isyen edecek biri varsa o da benim :1: valla ev işleri yemek internet genellikle böyle geçiyor zamanım, eşim zaten 3 gibi geliyor eve çok uzun süre yalnız kalmıyorum yani. senin mesleğin nedir, ne iş yapıyorsun?

vaay 3 gibi mi geliyor, iyiymiş :31: ne iş yapıyor, bende istiyorum öyle iş :9: ben psikologum, özelde çalışıyorum o yüzden oldukça esnek çalışma saatlerim var .. daha esnekti akşam 8 e kadar çalıştığımda oluyordu ama evlendikten sonra ben biraz resti çektim :1:

:ssz::ssz::ssz: sevdim bunu , bu arada birşey soracağım hani iletilerin altında kızlar oluşturmuş ya şu kadar zamandır sevdiğimle berberim diye , mesela kile verenlerde yapmış onu ama ben bi türlü beceremedim hata veriyor sinir oldum sen biliyor musun? :52::52::52:

ilkay bunu güzel anlatıyor. ben anlatırdım ama o kadar kısa ve öz anlatamam :44:

kilo mu vereceksin, yoksa sevdiğimle birlikteliğini mi görselleştireceksin :9: ona göre anlatayım

vaay 3 gibi mi geliyor, iyiymiş :31: ne iş yapıyor, bende istiyorum öyle iş :9: ben psikologum, özelde çalışıyorum o yüzden oldukça esnek çalışma saatlerim var .. daha esnekti akşam 8 e kadar çalıştığımda oluyordu ama evlendikten sonra ben biraz resti çektim :1:

eşim öğretmen. iyi yapmışsın tabi 8 kadar çalışıp eşini ne zaman göreceksin :37:

krizsavar o kalpleri bi blogta görmüştüm ve aklıma duvar süsü yapmak gelmişti bende şunu yaptım cuma günü yatak odamıza :16: kalplerin mor olmasının sebebi, yatak odasının mor konseptte olması yoksa "kalbin kırmızı olanı makbuldür" :9: bu sözü de tuttum bugün :9: bu arada ekmekler harika görünüyor :56:

$07122012180.webp

Back
X