- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
kolay değildi yaa gayet zordu..nasıl arıyolar yaa..poofff korku sardı..ya foto dışında fazla bişey yok benm profilimde aslında birinin işine yarayabilecek napmaya çalışıyolar anlamadım
canım kusura bakma ama çok taze bir odunla karşı karşıya olduğumuzu düşündüm bir an. onu yontman gerekecekkadın arıyor tatlı dille, sen hala aynı olaydasın. bir de yüzüne kapatıyor, çıkma yıldönümünde! hiç hoşlanmadım
Mahallemin Tatlı Gelinleri size iyi akşamlar demeden gitmişim:)sizin için geri geldim iyi akşmlar
evet sanırım öle nası yontucam ama bilmiyorum
günaydın kızlar..
hayırlı cumalar hepinize, kolay ve güzel bir gün olur inşallah..
eylül, söz mendili olayını ne yaptın? sözü ne zamana düşünüyorsunuz?
yarın bircan evleniyor :119: ne yapıyor acaba şimdi
krizcim posta kutunu müsait hale getiri misin
bugün o resimle facede çok yerde karşılaştım ve çok beğendim. bir de burda gördüm, şaşkınlığım arttı :)
mendiller nerde satılıyor eylül biliyor musun? bildiğimiz, düz beyaz mendil. ben geçen hafta alacaktım baş harflerimizi iğneyle işlemek için (hiç bilmiyorum ama çizip üstünden iple takibi düşünmüştüm). ama nerde bulabileceğimi kestiremedim :44: eşimin yıllardır hayali, biraz nostaljik takılmayı seviyor, bunu benden çok eskiden istemişti ama henüz yapmamıştım. yapayım diyorum:44:
posta kutusu dedin aklıma geldi, hemen telefonuma not alıyorum. mukavvadan posta kutusu yapıp veya ham ahşap posta kutusu alıp yatak odasına veya antreye koyabiliriz. eşimizle birbirimize notlar bırakmak için "postanız var!"
getirdim canım :)
ya da dilek şikayet kutusu mu yapsak:44: üzerine not "evimize giren değerli ve sevgili misafirler, bizlerle ve evimizle ilgili dilek ve şikayetlerinizi isim yazmaksızın bu kutuya yazıp atabilirsiniz"çok mu ütopik?
bir de arkadaşlar, bizim düğündeki anı defteri ve kalemini eşim salona konsolun üzerine koymuş. bunu kaldırmalıyım, diye düşünüyordum her gördüğümde. sonra dedim ki, acaba evimize gelenler de not bıraksın diye mi bunu kaldırmadı diye düşündüm. gelince soracağım. aslında iyi fikir olabilir. ama ben utanırım not yazar mısınız demeye, eşim der belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?