2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kolay değildi yaa gayet zordu..nasıl arıyolar yaa..poofff korku sardı..ya foto dışında fazla bişey yok benm profilimde aslında birinin işine yarayabilecek napmaya çalışıyolar anlamadım

aaa o zaman nasıl kırdılar hemen araştırmak lazım facete güvenli artırmakla ilgili bir şeyler. iş işten geçmeden. umarım elif çözer sorunu, onunla irtibata geçtin sanırım :26:

evet sanırım öle nası yontucam ama bilmiyorum

Mahallemin Tatlı Gelinleri size iyi akşamlar demeden gitmişim:)sizin için geri geldim iyi akşmlar

Güanydın Çalışkanlar:)

Günaydın Akıllı,Zeki Arkadaşlarım:)

Günaydın Maharetli Gelinler:)

Günaydın Mahallemin Moral KaynaklaRI:)

Mahallenin Sakinlerine Hayırlı Cumalar:)diyoruz işimize başlıyoruz

evet sanırım öle nası yontucam ama bilmiyorum

günaydın arkadaşlar ve eysaih :) mahallenin sessiz ama etkili gelini
best, bence önce yontulması gerektiğini düşündüğün özelliklerini tespit etmen gerekiyor. sonra da iletişim ortamı sağlamak. eşin nasıldır, konuşmayı sever mi, memnuniyetsizliklerini dile getirir mi, gelişmeye ve değişmeye açık mı, evlilikte fedakarlıkların ve tavizlerin her daim olacağını biliyor mu buna katılıyor mu, yuvaya kazandırmak için ben'den vazgeçip biz olmaya hevesli mi şekerim :44:?

eylül, söz mendili olayını ne yaptın? sözü ne zamana düşünüyorsunuz?

yarın bircan evleniyor :119: ne yapıyor acaba şimdi

ne güzeldir inanın sevdiğini bulması..ne güzeldir aynı yolda ilerleyip hayal kurması..
bu yolda her zaman mutluluk olmadığı gibi mutsuzluklar da daim olmuyor elbet..en güzeli anlaşabilmek..
her şeye rağmen, kavgalar,tartışmalar tadı tuzu olsun ama asla kırmasın, incitmesin en sevdiğimizi.
her yaranın bir pansumanı var da dil yarasının yok maalesef..geniş yürekli olmak lazım ya da belkide,
o anki durumu absorbe edebilmek adına..

tartışmalarınız,kırgınlıklarınız bile aşkla olsun .

eylül, söz mendili olayını ne yaptın? sözü ne zamana düşünüyorsunuz?

yarın bircan evleniyor :119: ne yapıyor acaba şimdi

teyzemle konuştum güzel iğne oyası yapıyor..
yaptığı bir de tepsi örtüsü varmış yine iğne oyasından..
tarihimiz net değil canım belli olunca sizinle paylaşacağım ..

evet hemşom yarın evleniyor..Allah ım mesut etsin, her şey gönlünce olsun inşallah..

bugün o resimle facede çok yerde karşılaştım ve çok beğendim. bir de burda gördüm, şaşkınlığım arttı :)
mendiller nerde satılıyor eylül biliyor musun? bildiğimiz, düz beyaz mendil. ben geçen hafta alacaktım baş harflerimizi iğneyle işlemek için (hiç bilmiyorum ama çizip üstünden iple takibi düşünmüştüm). ama nerde bulabileceğimi kestiremedim :44: eşimin yıllardır hayali, biraz nostaljik takılmayı seviyor, bunu benden çok eskiden istemişti ama henüz yapmamıştım. yapayım diyorum:44:

krizcim posta kutunu müsait hale getiri misin

posta kutusu dedin aklıma geldi, hemen telefonuma not alıyorum. mukavvadan posta kutusu yapıp veya ham ahşap posta kutusu alıp yatak odasına veya antreye koyabiliriz. eşimizle birbirimize notlar bırakmak için "postanız var!"
getirdim canım :)

ya da dilek şikayet kutusu mu yapsak:44: üzerine not "evimize giren değerli ve sevgili misafirler, bizlerle ve evimizle ilgili dilek ve şikayetlerinizi isim yazmaksızın bu kutuya yazıp atabilirsiniz" çok mu ütopik?

bir de arkadaşlar, bizim düğündeki anı defteri ve kalemini eşim salona konsolun üzerine koymuş. bunu kaldırmalıyım, diye düşünüyordum her gördüğümde. sonra dedim ki, acaba evimize gelenler de not bıraksın diye mi bunu kaldırmadı diye düşündüm. gelince soracağım. aslında iyi fikir olabilir. ama ben utanırım not yazar mısınız demeye, eşim der belki

mendil için çeyizlik satan yerler var oralar olur sanırım..
benim de fırsatım olup bakamadım .

yılın en romantik çifti ilan ediyorum sizi..
güzel düşünce gerçekten..

bu düşünceler nereden aklınıza geliyor böyle yaratıcı fikirler......

günaydın kuzuklarrr.....balllar.....börekler...hayırlı cumalar...Bircan sesimi duymasanda kanka allah yardımcın olsun diyorum sana allah mutluluğunu daim etsin tatlım...Krizsavar sen var ya sen posta kutusu evde..Boşuna en romantik hatun demiyorum sana...Eylül söz ne zman yavrum düğün belli söz belli değilmi...Eysaih yine tarzını değişmeden yazıp kaybolmuş..Birde manolya yazmıştı sanırım günaydın sanada cnmeysaihe takıla takıla onnun gibi kişiye özel toplu mesaj atar oldum bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…