• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

mendile yarın bakacağım canım, umarım tuhaf karşılayan olmaz. genelde benim aradığım farklı şeylerde esnaf yüzüme tuhaf tuhaf bakıyor, yahu adamlar duck keteni bilmiyordu... neyse.

kızlar sizlere bir tavsiyede bulunacağım. düğün için anı defteri düşünürseiz Koza'nınkilerden alın. netten sipariş üzerine el emeği yapanları almayın bence. Koza'nınkiler o kadar zarif ve şeker ki. hiçbir abartı yok. el emeği olanlar kumaş kalitesi de düşük ve çok cafcaflı. aklınıza bulunsun. fiyat olarak da aynılar zaten. ben bizimkini görürsem koyarım buraya. eşim seçmiş, ben yoktum, uzakta olunca hep :44:

kızlar bu posta kutusu fikri aslında konuşmayı pek sevmeyen erkekler için kolaylık olabilir. bir de bazen çiftler içinden geleni söyleyemez, içine atar.. böyle durumlarda oraya not atıp sakince okumasını sağlayabilirsiniz. belki problemlerin çözümü için de önayak olur, bir de merak duygusu :16: her gün bakarsınız artık acaba bugün posta var mı diye :1: kalp küt küt olur görünce.

$sam-0301.webp kızlarrr bakın bir arkadaş düğünündeki anı defterine evinde kendi elleriyle nasıl şık bir klem hazırlamış çok şugar

öğle arası unutmazsam bizimkini çekeyim, göstereyim size. şunlara benziyordu defter ve kalem yaklaşık olarak:
$_yarim1.webp$12-B.webp

öğle arası unutmazsam bizimkini çekeyim, göstereyim size. şunlara benziyordu defter ve kalem yaklaşık olarak:
Eki Görüntüle 570635 Eki Görüntüle 570636

hımmm ilki çok şık kuzu bende çok sevmem cafcaflı şeyleri ama hatun elinde kendi hazırlamış ben tebrik ediyorum kendisini:46::46::46::46::46:bir yerde görmüştüm kız bir defter almıştı üstünü şu hazır dantel gbi olen güpürle kaplamıştı çok sade ve şıktı kalemide bir pilotu satenle sarmıştı onu beğenmiştim:46::46::46:

kızlar bu posta kutusu fikri aslında konuşmayı pek sevmeyen erkekler için kolaylık olabilir. bir de bazen çiftler içinden geleni söyleyemez, içine atar.. böyle durumlarda oraya not atıp sakince okumasını sağlayabilirsiniz. belki problemlerin çözümü için de önayak olur, bir de merak duygusu :16: her gün bakarsınız artık acaba bugün posta var mı diye :1: kalp küt küt olur görünce.

ama adam yazmaktan da üşeniyorsa ne olcakk:37:

bura epey bir boş bugün..:26:
ben de çıkacağım zira işlerimi halletmem lazım..
ara ara uğrarım kızlar..:3:

Back
X