• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

istanbulda dayım var, gezme olarak beni biyerlere götürürse çok hoşuma gider, ben bugün çıtlatiim ona 2. balayımız mı olacak yoksa ne sürprizler hazırladın bana diyeyim :1: :1:

inşallah şeker, gelir gelir ben senin eşinde o performansı görüyorum, benimkinde görmüorum ama seninkinde var :27:

tatlı tatlı çıtlatmak iyidir, napalım yani hem çıtlamayıp hem de oturup sürpriz bekleyip olmayınca da kendi kendimize kırılalım mı :9:
bende görüyorum benimkinde o performansı :16:

Günaydın akıllı zeki,çalışKAN Gelinler:)

Günaydın Mutfak profesyonelleri:)

Günaydın EŞLERİN moral kaynağı:)

Mahallemizin Gülleri:)

günaydın kuzuklar....an itibariyle odama müthiş bir güneş vurmuş elimde çayım sizlere yazmaktayım..Nasıl keyifler bakemmmm:31:

günaydın hatunlar..:16:

günaydın canımmm:29:

afiyet bal , şeker olsun..:31:

burasıda kapkara..birazdan ben de sana çayda eşlik edeceğim..:13:

günaydın kuzuklar....an itibariyle odama müthiş bir güneş vurmuş elimde çayım sizlere yazmaktayım..Nasıl keyifler bakemmmm:31:

günaydın hanımlaar..
walla sabah bi kalktım heryer bembeyaz... ama o güneş bizim odaya da vurmakta hafiften nazlı nazlı... :1:
bi çay da ben kapiim, bu sefer 2 dilim aldım kek :16:

yavrum gel tabide ben çay seansını geçrim poğaça ve 2si bir arada var şimdi..Koş gel sanad ikram edeyim:13::13::13:

günaydın hanımlaar..
walla sabah bi kalktım heryer bembeyaz... ama o güneş bizim odaya da vurmakta hafiften nazlı nazlı... :1:

sağolasın elifcim..:29:

günaydın koalacım, afiyet olsun sana da...

demek bir kapalı istanbul bugün..:37:

günaydın hanımlaar..

hımm..buradada karın görkemli ışıltısına güneş yansımış odadan sızıyor koridora çıkınca odamdan nur çıkıyo gibi tıpkı filmlerdeki gbi:9:kanks benm sabah mönüm poğaça burada yemekhaneyide bıraktım öğlend bir poğaça yiyom:50::50:hiç bana göre değil şu evden birşeyler hazırlama işleri:50::50:

kızlar bişey sorcam ya işe giderken kıyafetinizi akşamdan mı ayarlıyonuz sabah çata pat giyip mi çıkıyonuz ben bu konuda bayağı zorlanıyorum:44::44::44::44::44:

kızlar bişey sorcam ya işe giderken kıyafetinizi akşamdan mı ayarlıyonuz sabah çata pat giyip mi çıkıyonuz ben bu konuda bayağı zorlanıyorum:44::44::44::44::44:

kesinlikle akşamdan hazırlıyorum eğer sabaha kalırsa 40 dakika işe geç giderim..yani geç kalırım.hiç öyle bir riske girmem.haa bu arada eğer akşamdan her hangi bir sebeple hazırlayamamışsam sabah işe geç gitmeyi tercih ederim..:)

canım önceden epey bir hazırlık yapardım..ama şimdi en fazla kafamda tasarlıyorum..
o kadar yorgun oluyorum ki vala ona sıra gelmiyor..bir de biz de kıyafet serbest, büroda çalıştığım için
aklıma sabah ne eserse onu giyiyorum..:31:

Günaydın
Tembeller en son gelirmiş :1:

Ben son dk. uyanıp hemencik birşeyler geçiriyorum üstüme :27: bildim bileli böyleyim..

hımm..buradada karın görkemli ışıltısına güneş yansımış odadan sızıyor koridora çıkınca odamdan nur çıkıyo gibi tıpkı filmlerdeki gbi:9:kanks benm sabah mönüm poğaça burada yemekhaneyide bıraktım öğlend bir poğaça yiyom:50::50:hiç bana göre değil şu evden birşeyler hazırlama işleri:50::50:

ya canım aslında hergün poğaça zor olur, hele öğlenleri de öyle yapıyorum diyosun.. sen hangi şehirdeydin, ailen yok mu yanında? yalnız mı kalıyosun?
akşamdan bi yufkadan börek hazırlasan, içinde ne olduğunu bilirsin o da sana bikaç gün gider..
öğlenleri de hani şu hazır şipşak çorbalar var ya,koysan kupana ondan içsen daha iyi değil mi en azından sıvı ve sıcak bişeyleer girer midene...
e akşamları napıyosun peki?

walla canım alışamadım ben ona bi türlüi, okul zamanımdan beri böyleyim ben. sabah paldır küldür hazırlanıyorum ütülülerden...

kesinlikle akşamdan hazırlıyorum eğer sabaha kalırsa 40 dakika işe geç giderim..yani geç kalırım.hiç öyle bir riske girmem.haa bu arada eğer akşamdan her hangi bir sebeple hazırlayamamışsam sabah işe geç gitmeyi tercih ederim..:)

canım önceden epey bir hazırlık yapardım..ama şimdi en fazla kafamda tasarlıyorum..
o kadar yorgun oluyorum ki vala ona sıra gelmiyor..bir de biz de kıyafet serbest, büroda çalıştığım için
aklıma sabah ne eserse onu giyiyorum..:31:

ayyy kızlar ben bu konuda çok muzdaribim:50::50: akşamdan hazırlayınca tabisi problem yok ama velevki hazırlayamadım ki yüzde doksan hem işe geç kalma olasılığı yüksek kalkıp onu giy bunu giy bu olmadı bu çok mu klasik bu çokmu spor derkene bir bakıyorum servis saati geliyor bu sefer hoopp bulduğun ilk kıyafeti geçir..ama bunlada bitmiyor ki bu sefer döküntülerin hepsini rulo halişnde dolaba tepiştir:17::17::17: ertesi güne giymek istesende kendinden geçmiş oluyo rulodakiler süreklide ütü ile muhatap olamıyorum sanırım bayağı tembelim bu konuda:44::44::44::44: Buna rağmende iş yerindekiler çok şık giydiğimi düşünüyor demeden de geçemiyeciğim doğrusu çokda yere vurmayım kendimi dimi:30::30::30::30::34::34::34::34:

ya canım aslında hergün poğaça zor olur, hele öğlenleri de öyle yapıyorum diyosun.. sen hangi şehirdeydin, ailen yok mu yanında? yalnız mı kalıyosun?
akşamdan bi yufkadan börek hazırlasan, içinde ne olduğunu bilirsin o da sana bikaç gün gider..
öğlenleri de hani şu hazır şipşak çorbalar var ya,koysan kupana ondan içsen daha iyi değil mi en azından sıvı ve sıcak bişeyleer girer midene...
e akşamları napıyosun peki?

kuzu ailemleyim ya erzurumdayım:1: akşam işten çıkıp ehli keyf uzanıyorum yda arkilerle buluşuyorum öyle sevdicekle konuşuyorum yada... yavru akşam anacığımın sıcak yimeklerinden yiyorum çok şükür yemek yeyip karnımı doyurunca yarını düşünmüyorum sanırım:1:

walla canım alışamadım ben ona bi türlüi, okul zamanımdan beri böyleyim ben. sabah paldır küldür hazırlanıyorum ütülülerden...
hoop elden gel dostum yaşasın benm gibi bir sürü kimseciklr varmış:16:
Günaydın
Tembeller en son gelirmiş :1:

Ben son dk. uyanıp hemencik birşeyler geçiriyorum üstüme :27: bildim bileli böyleyim..

hacı altta yazdığım giyim kıyafet ve dolaba geri dönüşlerini duyunca kendine tembel demek için bir daha düşün derim:30::30::30:

bizim burada yemek de serbest..:23:
artık kalabalık olduğumuz için yemek yapmıyorum burda,yaptırmıyorum..hem zaman kaybı hem de
dağılıyor etraf..

ben genelde akşam evde ne piştiyse onları küçük saklama kaplarına koyup getiriyorum..hem sağlıklı besleniyorum,
hem çeşit oluyor..annen illaki bir şeyler yapıyordur canım..:31:

kıyafet işine gelirsek, bir haftalık bir program hazırlayıp onun üzerinde çalışabilirsin..:29:

hacı altta yazdığım giyim kıyafet ve dolaba geri dönüşlerini duyunca kendine tembel demek için bir daha düşün derim:30::30::30:

Ben uyanır uyanmaz yüzümü yıkarken düşünüyorum ne giysem diye, rahat olabileceğim birşeyleri tercih ediyorum genelde..
Gidip hemen onu alıyorum, arkalardaysa bende dağıtıyorum tabi :17: ve geç kalmamak adına tıkıştırıyorum :1:

Ama eşim başak burcu onun tarafa jilet gibi, hepsi aynı nizamda duruyor
Çok utanıyorum bazen :17:

Tabi erkeklerin bizim kadar kıyafeti olmuyor, gömlek pantolon tişört o kadarcık..

Back
X