• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlaaaar arkadaşlarım geldiğinde hazırladığım masamı görmek istermisinizz?

yemekler çaylar börekler masa düzeni ben çok meraklıyım böyle şeylere

ha bide peçetelere takığım
:1::1::1:

kızlaaaar arkadaşlarım geldiğinde hazırladığım masamı görmek istermisinizz?

yemekler çaylar börekler masa düzeni ben çok meraklıyım böyle şeylere

ha bide peçetelere takığım
:1::1::1:

kesinlikle isterizz, bende zevk alıyorum masa hazırlamaktan,, tabi bu konuda çok becerikli değilim ama ilgimi çekiyor çok, yemek bloglarını falan çok takip ederim..

kesinlikle isterizz, bende zevk alıyorum masa hazırlamaktan,, tabi bu konuda çok becerikli değilim ama ilgimi çekiyor çok, yemek bloglarını falan çok takip ederim..

ben hiç blog takip etmiyorum, etsem iyi olacak galiba :44:

dini bayramlarda tatilim var benim sadece başka tatil yok .. neyse bu şekilde çalışmayı ben seçtim ve sonucuna da katlanmak zorundayım :51:

Benimde öyle, çoğu resmi tatillerde patronun insiyatifine kalıyor ... Ama alıştım bende artık tatillerde herkes uyurken sabah kalkıp işe gelmek, koymuyor bana:))

$381350_281664775273308_1310988096_n.jpg

arkadaşlarım gelmişti 15 gün önce onlar çekmişti bende bundan sonra bana fikir olması açısından

sofralarımın resimlerini çekip saklayacağım :6::6::1:

bakalım beğenecekmisiniz :1:

Eki Görüntüle 519133

arkadaşlarım gelmişti 15 gün önce onlar çekmişti bende bundan sonra bana fikir olması açısından

çok güzel olmuş tatlım :13:

hazırladığım masanın fotoğrafını çekmek hiç aklıma gelmemiş :31: hoş hala böyle bi masa hazırlamadım :9:

ben bi taşınayım var yaaa neler yapacağım :10: :9:

Eki Görüntüle 519133

Maşallah canım ne güzel bir sofra hazırlamıssın, döktürmüssün, kahvaltı sofralarını bende hep böyle rengarenk severim...:)) birde birşey sorucam, o yeşil peçeteleri sen mi öyle katladın , yoksa o şekilde hazır mı?

bence de yeni evli olmanın , yeni bir ev sorumluluğu almanın etkiside var biraz... yoksa bende çoğu zaman çalışmaktan zevk alıyorum, ama bazenleri bunaldığım işleri yetiştiremediğim ve işyeri çok stresli olduğu zaman kaçıp gidesim geliyor... Bu arada sen çok şanslısın,, hemde çokk... ne çok isterdim bende eşimle çalışmayı... işim olduğunda gidebilmeyi... özel sektörde bu çok zor malesef, hele benim işyerinde 10 dakika erken çıkmak bile sorun:))

çok artıları var gerçekten.. evlendiğimde ilk 1,5 ay başka bir yerde çalışıyordum yine aynı sektör ama başka bir yerdi ve ben çok yoruluyordum 10 da uyumak istiyordum

eşim bu böyle olmaz deyip yine aynı işim üzerinden birlikte çalışalım çok yoruluyorsun deyince ofisinde ufak bir düzenlemeyle birlikte çalışmaya başladık. Gerçekten çalışan ve evli bir kadın olmak zor..

İsteyince şartlarda öyle olmasını gerektiriyorsa Allah yardım ediyor zor da olsa her türlü işe yetişiyorsun o ayrı :34:

çok güzel olmuş tatlım :13:

hazırladığım masanın fotoğrafını çekmek hiç aklıma gelmemiş :31: hoş hala böyle bi masa hazırlamadım :9:

ben bi taşınayım var yaaa neler yapacağım :10: :9:

inşaAllah canımm

benimde aslında bu kaçıncı ama ilk defa resim çektim .. bundan sonra devamını getireceğim :1:

eminim çok daha güzellerini yaparsın :34:

vuhuuuuuuu harika duruyorr. acaba cumartesi gelmek isteyen arkadaşlarımı geri cevirmesem mi :9:

çevirme çok eğlenceli oluyo.. insanın kendi emeğiyle yapıp sunması ve beğenilmesi harika bir duygu :))

arkadaşlarım bekarken göremedik ne ara öğrendin sen dediler :))
,
hakikaten ben bekarken bunların hiçbirini yapamazdım mutfağa da girmezdim pek.. çalıştığım için hep hazır olurdu

ama evlenince iş başa düşünce herşey öğreniliyor.. istek varsa bide zevkle yapıyosun herbirini :34:

çevirme çok eğlenceli oluyo.. insanın kendi emeğiyle yapıp sunması ve beğenilmesi harika bir duygu :))

arkadaşlarım bekarken göremedik ne ara öğrendin sen dediler :))
,
hakikaten ben bekarken bunların hiçbirini yapamazdım mutfağa da girmezdim pek.. çalıştığım için hep hazır olurdu

ama evlenince iş başa düşünce herşey öğreniliyor.. istek varsa bide zevkle yapıyosun herbirini :34:

ya ben neye gıcık oluyorum biliyor musunuz ben bekarken de ağırlardım bu pis gacıları :9::9: düşmediler yakamdan :9: ( kendi arkadaşlarım için söylüyorum)

Maşallah canım ne güzel bir sofra hazırlamıssın, döktürmüssün, kahvaltı sofralarını bende hep böyle rengarenk severim...:)) birde birşey sorucam, o yeşil peçeteleri sen mi öyle katladın , yoksa o şekilde hazır mı?

arkadaşlarım geliyor diye o kadar çok mutlu oldum ki o gün .. çok duygulu bir an o yani... evleniyorsun ve arkadaşların evine geliyor.. hayal gibi gelir bekarken bakmışssın gerçek olmuşl :43::43:

o yeşil peçeteleri birtek bim de bulabiliyorum canım onlar o şekilde hazır cepli peçete

bayılıyorum rengarenk peçetelere

ikeaya gittiğimde hep bir renk alıyorum :1::1::1: onlar düz peçete ama bunlar katlı cepli şekilde satılıyor bimde :34:

Back