Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resmi tatilleri bile hesaplıyorum düşünüyorum :)) sende öyle yap![]()
kızlaaaar arkadaşlarım geldiğinde hazırladığım masamı görmek istermisinizz?
yemekler çaylar börekler masa düzeni ben çok meraklıyım böyle şeylere
ha bide peçetelere takığım![]()
süpriz yap tatlımcumartesi taşınmayacak olsak bu pazar bende bu süprizi yapabilirdim :26:
kızlaaaar arkadaşlarım geldiğinde hazırladığım masamı görmek istermisinizz?
yemekler çaylar börekler masa düzeni ben çok meraklıyım böyle şeylere
ha bide peçetelere takığım![]()
kesinlikle isterizz, bende zevk alıyorum masa hazırlamaktan,, tabi bu konuda çok becerikli değilim ama ilgimi çekiyor çok, yemek bloglarını falan çok takip ederim..
dini bayramlarda tatilim var benim sadece başka tatil yok .. neyse bu şekilde çalışmayı ben seçtim ve sonucuna da katlanmak zorundayım![]()
ben hiç blog takip etmiyorum, etsem iyi olacak galiba :44:
Eki Görüntüle 519133
arkadaşlarım gelmişti 15 gün önce onlar çekmişti bende bundan sonra bana fikir olması açısından
sofralarımın resimlerini çekip saklayacağım
bakalım beğenecekmisiniz![]()
Eki Görüntüle 519133
arkadaşlarım gelmişti 15 gün önce onlar çekmişti bende bundan sonra bana fikir olması açısından
Eki Görüntüle 519133
bence de yeni evli olmanın , yeni bir ev sorumluluğu almanın etkiside var biraz... yoksa bende çoğu zaman çalışmaktan zevk alıyorum, ama bazenleri bunaldığım işleri yetiştiremediğim ve işyeri çok stresli olduğu zaman kaçıp gidesim geliyor... Bu arada sen çok şanslısın,, hemde çokk... ne çok isterdim bende eşimle çalışmayı... işim olduğunda gidebilmeyi... özel sektörde bu çok zor malesef, hele benim işyerinde 10 dakika erken çıkmak bile sorun:))
vuhuuuuuuu harika duruyorr. acaba cumartesi gelmek isteyen arkadaşlarımı geri cevirmesem mi![]()
çok güzel olmuş tatlım :13:
hazırladığım masanın fotoğrafını çekmek hiç aklıma gelmemişhoş hala böyle bi masa hazırlamadım
ben bi taşınayım var yaaa neler yapacağım![]()
![]()
inşaAllah canımm
benimde aslında bu kaçıncı ama ilk defa resim çektim .. bundan sonra devamını getireceğim
eminim çok daha güzellerini yaparsın![]()
vuhuuuuuuu harika duruyorr. acaba cumartesi gelmek isteyen arkadaşlarımı geri cevirmesem mi![]()
hazırla tatlım ve göster o kızlara gününü
taktım eşinin kız arkadaşlarına![]()
çevirme çok eğlenceli oluyo.. insanın kendi emeğiyle yapıp sunması ve beğenilmesi harika bir duygu :))
arkadaşlarım bekarken göremedik ne ara öğrendin sen dediler :))
,
hakikaten ben bekarken bunların hiçbirini yapamazdım mutfağa da girmezdim pek.. çalıştığım için hep hazır olurdu
ama evlenince iş başa düşünce herşey öğreniliyor.. istek varsa bide zevkle yapıyosun herbirini
Maşallah canım ne güzel bir sofra hazırlamıssın, döktürmüssün, kahvaltı sofralarını bende hep böyle rengarenk severim...:)) birde birşey sorucam, o yeşil peçeteleri sen mi öyle katladın , yoksa o şekilde hazır mı?