2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

o nasıl oluyor ki??? Bende bir kere yaptım kuru fasulye, biraz çiğ kalmıştı... Ay benim sorunum da yemekler bi türlü pişmiyor sanki, hep bana mı rast geliyor , yoksa bende mi sorun var:27:

ay ne bilim banada bir pişiyosa üç pişmiyo sıkıldım valla :23:

Daha ay olmadı canım:)), yarın bir ay dolacak inş. Evliliğe uyum sağlamaya başladım ama çok şükür, yemek konusunuda internetten bulduğum tariflerle hallediyorum hergün yeni bir şeyler denemek güzel oluyor :DDD

evde olup akşama kadar iş yapıp yatıp yemek yapıp süslenip kocamı beklemek isterdimmmmmmmmmmmm nerde o günler ah ah :31::31::31:

o zaman çok dua edin kocalarınız bol bol kazansın siz çalışmak zorunda kalmayın :39::39::39:

o zaman çok dua edin kocalarınız bol bol kazansın siz çalışmak zorunda kalmayın :39::39::39:

benm kocam dükkan açmak için uğraşıyo 5 yıla kadar açarım diyo ama bnde bebek olursa çıkarım diyorum yoksa çıkmam çalışırım bakalm nasip :51:

benm kocam dükkan açmak için uğraşıyo 5 yıla kadar açarım diyo ama bnde bebek olursa çıkarım diyorum yoksa çıkmam çalışırım bakalm nasip :51:

evet dediğin gibi nasip canım :31: inşallah istediğin gibi olur .. istemediğin halde işe gitmek çok zordur :26:

Back