eminim tripli takılacak çünkü sabah da hala sert sert kalkcam dedi saati söyleyince.. kahvaltı mahvaltı koymadım yanına..
bugün yukarda dediklerini konuşamam, annesinin dediklerini yapmak annesini sevmek... sadece gitmek olsa iyi.. her dediğini yapmak.. malum perde olayımızı biliyosun.. ben de annemi görmüyorum, hergün tlfda konuşuyorum aynı şehirde olmamıza rağmen zırt pırt gidelim demiyorum...
muhakkak akşam geldiğimde soğuk duracaktır, konuşmayacaktır.. ben de kalkar sofrayı hazırlar, yemekten sonra da ortalığı fln süpürürüm... ütü yaparım.. dediğin gibi çayı da koyar götürürüm odada içiyoruz genelde. bi defa böyle hazırladım, içmicem dedi topladım götürdüm mutfağa.. dediğin gibi içmezse oturur kendim içerim... du bakalım, geçen sefer de bi umut gitmiştim eve devam etmez diye ama devam etmişti, yine ben düşmüştüm peşine... bu defa kendi işlerime bakarım ben de.. kurtlar vadisi var zaten akşam, içine düşer tv'nin.. ben de oturur internette takılırım işlerimi yapıp dinleme çayı içerken...
şunu merak ediyorum,eve ilk girerkenki tavrım.. o evde oluyo çünkü, ben geldim fln demeli miyim,yanına gitmeli miyim napmalıyım yaa.. yanına gitmesem trip atıyo olurum, gitsem yine ayağına giden ben olurum... sadece gidip ben geldim deyip direk mutfağa mı geçsem..