• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

eğer bunun bir "döngü" olduğunu kabul edersen aynı bu şekilde bi kayınvalide olursun canım .. bu bi döngü değil .. bu bi seçim .. sen eğer şuandaki farkındalığını korursan, devam ettirirsen çok tatlı, düşünceli bi kayınvalide olursun :31:

bazı anneler evlatları onsuz yapamaz zannederler .. bu kötü .. daha da kötüsü evlatlarının da aynı fikirde olması ..

bizde de evladı anası onsuz yapamaz die düşünüyo :25::25:

Valla canım sorma, içimi boşaltacak yer arıyordum, sonunda buldum.
Sağolsun kızlarda ellerinden geldiğince beni dinliyorlar, ama az kaldı kovacaklar vallahi.
Kafalarını şişirdim... :26: :26:

yok yok kovmayız, hepimiz dertliyiz...
bakıyorum hiç kimse de yok kv çok iyidir diyen.. iyi de olsa adı işte kv...
insan ister istemez mesafe koyuyor...
:ssz:

dertli gelinler topiği :9: benimki bi aydır yok kafam rahattı :9: pazar günü geliyor amanda çok özledim minik kuşumu :21::9::52:

eğer bunun bir "döngü" olduğunu kabul edersen aynı bu şekilde bi kayınvalide olursun canım .. bu bi döngü değil .. bu bi seçim .. sen eğer şuandaki farkındalığını korursan, devam ettirirsen çok tatlı, düşünceli bi kayınvalide olursun :31:

bazı anneler evlatları onsuz yapamaz zannederler .. bu kötü .. daha da kötüsü evlatlarının da aynı fikirde olması ..

Haklısın canım benim, benim demek istediğim herkes kayınvalidesinden yakınır (istisnalar hariç).
Gelmişten geçmişe bu böyle, e madem yakındınız, sıkıntı çektiniz, niye aynı şeyleri yapıyorsunuz?
Sorum bu, ama bunu yanıtlayacak biri yoktur sanırım... Kayınvalide olunca göreceğiz...

Elbetteki döngü olduğunu kabullenmiyorum, Allah yaşatmasın zaten.
Eltimle de konuşuyoruz bazen, onun oğlu var, eğer ben böyle yaparsam oğlum beni analıktan reddetsin diyor.
Eltim kendi gelini olursa, böyle davranışlarda bulunursa, beni saymak zorunda değil diyor.
O benden de fazla çekmiş durumda, 17 yıldır tanıyor aileyi.
En basiti bana anlattığı birşey anlatayım, bir akşam kayınvalideme gitmişler.
Kayınvalidem eşimin odasını toparlıyormuş, eltimin oğluna demiş ki (orada eltim ve eşimin abiside var, kayınpederimde)
bak oğlum bu odayı sana hazırlıcam ben, hani anneler babalar ayrılır ya, çocuklarda babaannelerinde kalır,
işte o zaman sende bende bol bol kalırsın demiş.
Tabii oğlu sinirlenip "sen ne biçim konuşuyosun" diye kükremiş.
Bu lafı söylediği çocuk daha 4 yaşında....

Gerisini siz düşünün daha bişi demiyeceğim... :19:

bazen ben de düşünüyorum bunu..
bi arkadaş öyle demişti oğlum olunca kv'mi anladım dedi... ama bıraksınlar dediğin gibi biz anlayalım birbirimizi.. zorlamayla olmuyo ki..
ben onu anlarsam ona ii olurum zaten, o zaman o da beni anlar belki... bizim erkek kardeşimiz yok,annem de biz de o psikolijiiyi bilmiyoruz. kv kendi kvsinden çok çekmiş zamanında.. aynı evde oturmak istemem fln diyodu sürekli.. ama karşı apartmanlarına kiralık ev soruyodu,sonra da nerde isterlerse orda otursunlar diyodu... hep bi yönlendirme,sonra kenara çekilip duygu sömürüsü, çok düşünceliyim ben havaları...

Öyle olur zaten, ben karışmam edalarında olurlar ama herşeyi de onlar bilir. :ssz:

ne güzel bir cümle "Ben onun öz kızı olamam, o da benim öz annem olamaz."

Haksız mıyım, olamaz ve asla olmayacak.
Ama en azından bir komşu teyzenin yapabileceği kadar sıcaklıkta bulunsa, buna şükür deriz... :31:

ne güzel bir tespit "çok düşünceliyim ben havaları... "

oo hem de nası.. ama bana göstermiyo da oğluna gösteriyo..
nası iş bu yaa.. resmen arkasına alıyo oğlunu ki benim ağzım kapalı olsun...
ayyy hiç güvenemiyorum, bildiğin korkuorum yaa.. içten pazarlıklı gibi geliyo.. ezan okunuyo Allahım kötü bi yüzleri varsa göstersin, gerçekten iyi niyetlilerse onu da göstersin Rabbim de rahatlayım ben de :50:

Ayıpsın :1: veririm tabi :56:

Sen çok sıcak kanlısın
Kayınvaliden çok şey kaybediyo, ben olsam kendimi sevdirmeye bakarım sana :21:
Estağfurullah, vaktim olsa da tüm paragraflarını okusam

ooww tarifler gelecek :56:
bu arada ben de herkese göre sıcakkanlıyımdır, eşim soğuksunuz siz dedi...
evet anasına mesafeli durunca ister istemez öyle oluyo...
kadın oğluna dediklerinin yarısını bana dese ya.. ayyy eşimin annem şöyle dedi böyle dedi dedklerine hiç inanmıyorum bu yüzden..

ayşenur tatlım cımbızlıyorsun sende bakıyorum da :9:

bu da eşimin lafı, annemin laflarını hep cımbızlıyosun sen :27:
cımbızlatıyo o da :27:

Dört dörtlük insan olmadığı gibi dört dörtlük kayınvalide de yok maalesef

Hatta kötünün iyisi diyelim :1: laf aramızda

Bi süre sonra insan tınlamıyor

Ne bileyim dile getirmekten bile sıkılıyor olmalı ki ben daha ağzımı bile açmadım hala burda

Yoksa taktir edersiniz ki hazırlık aşamasından tutunda evlendikten sonraya kadar hep nedense damat tarafı kendinde karışma hakkı buluyor..

Ben annemi çağırsam bile aman kızım, siz gençler nasıl beğeniyosanız öyle der mesela.. Ama eşimin annesinden çok anneannesi karışır :27:

Haklısın canım benim, benim demek istediğim herkes kayınvalidesinden yakınır (istisnalar hariç).
Gelmişten geçmişe bu böyle, e madem yakındınız, sıkıntı çektiniz, niye aynı şeyleri yapıyorsunuz?
Sorum bu, ama bunu yanıtlayacak biri yoktur sanırım... Kayınvalide olunca göreceğiz...

Elbetteki döngü olduğunu kabullenmiyorum, Allah yaşatmasın zaten.
Eltimle de konuşuyoruz bazen, onun oğlu var, eğer ben böyle yaparsam oğlum beni analıktan reddetsin diyor.
Eltim kendi gelini olursa, böyle davranışlarda bulunursa, beni saymak zorunda değil diyor.
O benden de fazla çekmiş durumda, 17 yıldır tanıyor aileyi.
En basiti bana anlattığı birşey anlatayım, bir akşam kayınvalideme gitmişler.
Kayınvalidem eşimin odasını toparlıyormuş, eltimin oğluna demiş ki (orada eltim ve eşimin abiside var, kayınpederimde)
bak oğlum bu odayı sana hazırlıcam ben, hani anneler babalar ayrılır ya, çocuklarda babaannelerinde kalır,
işte o zaman sende bende bol bol kalırsın demiş.

Tabii oğlu sinirlenip "sen ne biçim konuşuyosun" diye kükremiş.
Bu lafı söylediği çocuk daha 4 yaşında....

:53::53::53::53::53::53:

güneşlikler nasıl pileli oluyor ya ben anlamadım. google'a yazıp bakıcam.

Ay çok güldüm canım, evimin fotolarını eklerken görürsünüz, özellikle onları da çekeyim en iyisi...
Ya bende anlamadım, kimse anlamıyor zaten, yengem geldi bir gün eve dedi senin tüllerin niye önde önde duruyo?
Bi baktı "anaaa, tül gibi bunlara da pile atılmış, kızım gözün nereye bakıyodu" dedi bi kahkaha patlattık.
Dedim sormak lazım kayınvalidemin gözü nereye bakıyormuş, parayı onlar ödedi onlar düşünseydi dedim.
Ama bi baktık ki evin her yeri öyle, bütün evin güneşlikleri aynı, pileli pileli....
:9: :9: :9:

Ayıpsın :1: veririm tabi :56:

Sen çok sıcak kanlısın
Kayınvaliden çok şey kaybediyo, ben olsam kendimi sevdirmeye bakarım sana :21:
Estağfurullah, vaktim olsa da tüm paragraflarını okusam

Çok teşekkür ederim canım, ya inşallah düzelir umuduyla yaşıyorum napayım...
Hayırlısı Allah'tan artık...
Sağol canım da, okuma bence bak dertlenirsin...
Ben çünkü bir yandan yazıyorum, bir yandan da sabır çekiyorum resmen... :26:

ayşenur tatlım cımbızlıyorsun sende bakıyorum da :9:

Evet bende fark ettim, hem de en etkili cümleleeri paylaşıyor..
Gözlemci ayşenur :34:

onu bende anlamadım :9: hele ki apartmanın dışından bi görmek isterim :9:

Bizim aileden de kimse anlamadı, işin komiği tüller biraz farklı duruyor... :9: :9:
Tarz yarattık, pileli güneşlik sayesinde çığır açıcazzz... :1:

ama çok güzel cümleler bunlar :9: ciddi manada hedef cümleler yani :51:

tam face'lik :9: tweet'te olabilir :9: şaka bi yana insanın bi süre sonra kaderinde dediği gibi konuşası gelmiyor sanırım .. ben 2 yıl nişanlı kaldım .. sanırım bu sebeple artık hiç kv'den bahsedesim gelmiyor :31: ama hepinizin kv'sini dinlerim :kkk: :9:

Siz siz olun
Sessiz olayım, sükunet en güzel cevap, aman yeni geliniyim demeyin
Saygısızlık etmeden verin cevabını gitsin
Kimse edepten sükuttan anlamıyor valla

Bi süre sonra da olsa çözdüm :27:

Şimdi bakıyorum da ben sessizken aslan kesilenler miyavlayamıyor bile..

bizde de evladı anası onsuz yapamaz die düşünüyo :25::25:

yok yok kovmayız, hepimiz dertliyiz...
bakıyorum hiç kimse de yok kv çok iyidir diyen.. iyi de olsa adı işte kv...
insan ister istemez mesafe koyuyor...
:ssz:

Sağol canım benim, vallahi bir tek burada dökebiliyorum içimi.
Eltime anlatamıyorum, biraz kime ne anlatacağını bilemeyen bir insan.
Oluru olmazı herşeyi anlatabilecek bir tip olduğu için, sınırlı düzeyde dertleşebiliyoruz.
Anneme anlatamam kadıncağız çok üzülür.
Arkadaşlara ne anlatacaksın, herkesin derdi kendine bir durum var.
Eh bir burası kalıyor, bende rahat rahat yazıyorum işte...

Bir tek annaneciğim kayınvalidesini iyi anlatırdı.
Ağzı var dili yok der hep, ben kayınvalidesini bu kadar seven insan bir annanemi gördüm... :nazar:

Sağol canım benim, vallahi bir tek burada dökebiliyorum içimi.
Eltime anlatamıyorum, biraz kime ne anlatacağını bilemeyen bir insan.
Oluru olmazı herşeyi anlatabilecek bir tip olduğu için, sınırlı düzeyde dertleşebiliyoruz.

Aman eltin en son seçeneğin bile olmasın
Eltim yok çok şükür ama
Çevremde de gördüğüm kadarıyla elti çok tehlikeli birşey :27: yarın birgün koz olarak kullanır

Siz siz olun
Sessiz olayım, sükunet en güzel cevap, aman yeni geliniyim demeyin
Saygısızlık etmeden verin cevabını gitsin
Kimse edepten sükuttan anlamıyor valla

Bi süre sonra da olsa çözdüm :27:

Şimdi bakıyorum da ben sessizken aslan kesilenler miyavlayamıyor bile..

Kadere katılıyorum .. hiç bişeyi içinizde tutmayın ..

yüzünüze bir gülümseme yerleştirin ve olabildiğince nazik cümlelerle, tatlı tatlı lafınız sokun ve başınızı çevirin :9::9::9:

Souvvenir tabi ki haklısın canım, benim bir tane annem var mesela, beni 10 kişi doğurmadı ki, değil mi ama? :34:

Öyle tabii ki, kesinlikle...
Fakat ben eşim içinde aynı şeyi düşünüyorum yani.
Onunda 1 annesi var, 10 tane yok ki...
Sadece abartmasın... Ben abartmıyorum çünkü... :26:

Kadere katılıyorum .. hiç bişeyi içinizde tutmayın ..

yüzünüze bir gülümseme yerleştirin ve olabildiğince nazik cümlelerle, tatlı tatlı lafınız sokun ve başınızı çevirin :9::9::9:

Dimi :27:
1 yıl bitecek ben yeni çözdüm işi
Oh rahatladım valla :9:
Şimdi kimsecikler laf sokuşturamaz oldu birden :6:

Aman eltin en son seçeneğin bile olmasın
Eltim yok çok şükür ama
Çevremde de gördüğüm kadarıyla elti çok tehlikeli birşey :27: yarın birgün koz olarak kullanır

Evet canım bende öyle duydum...
İnsanlar bir enteresan, benim yine aklımdan geçmez böyle cinlikler...
Fazla mı safımdır neyimdir... cevabımı veririm, lafımı sakınmam, dedikodu yapmam, kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğim lafı başkasına demem...
O yüzden pek sorunum olmuyor, ama cinliğe ermez kafam... :9: :9:

Dimi :27:
1 yıl bitecek ben yeni çözdüm işi
Oh rahatladım valla :9:
Şimdi kimsecikler laf sokuşturamaz oldu birden :6:

olsun iyi çözmüşsün :9: kimsenin beni üzme gibi bi lüksü yok valla :51: eşiminde öyle .. ben bunu yeni farkettim .. eşime de sevgiliyken çok yanlış davranmışım beni üzmesine izin vermişim .. şimdi kıymetim daha çok biliniyor meğer yanlış yol seçmişim susarak, herşeyi alttan alarak .. diş göstermek gerekirmiş ama çaktırmada, kavga gürültü çıkarmadan :9:

olsun iyi çözmüşsün :9: kimsenin beni üzme gibi bi lüksü yok valla :51: eşiminde öyle .. ben bunu yeni farkettim .. eşime de sevgiliyken çok yanlış davranmışım beni üzmesine izin vermişim .. şimdi kıymetim daha çok biliniyor meğer yanlış yol seçmişim susarak, herşeyi alttan alarak .. diş göstermek gerekirmiş ama çaktırmada, kavga gürültü çıkarmadan :9:

Kavga gürültü çıkartmadan nasıl diş gösteriyorsun?

Ama bunu yarın konuşalım, benim mesai saatim bitiyor, daha eltime yemeğe gidicez kısmetse...
Anca ufaktan toparlanırım ben...

Kızlar sizi seviyorum, sağolun herşey için, dinlediğiniz için...
Herşeyden önce destek ve yardımlarınız için...
:54: :54: :54: :54:

Back
X