Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya senin gibi psikolog olmak isterdim yada benim çok yakın bi arkadaşım... gerçi burda çok yakın olduk zaten..ama kesinlikle taktik alınacak, oturulup konuşulması gereken birisin... bu yazdığınla buna inandım...
biz neciyiz![]()
canım ben burdan yardımcı olmaya çalışırım da, biliyorum ki bazıları okuyunca yapması çok kolay sanki diyeceklerdir .. yarın sabah kalktığınızda hiç birşey değişmeyecek .. yada şu bilgisayarı kapattığınızda.. değişimin yavaş ama sürekli olanı makbuldür![]()
kimse üzülmesin diye yaşayamayız .. kocalarımız da gün gelecek söylediğimiz şeylerde üzülecek .. bırakın bununla onlar başetsin ..
Herkese günayydınnnnn..........:)))
bu arada koala, psikolog olunca dertsiz olunmuyor tatlım .. benimde kendimle ilgili değişim sürecim devam ediyor .. zorlandığım, duvara tosladığım, "kelimeler"e takıldığım oluyor .. ama dediğim gibi zamanla daha sağlıklı olacağımı düşünüyorum![]()
Günaydın İlkay. nasılsın canım? dün akşam uyumamayı başardımmm![]()
tebrikler tatlımeşin yine geç mi geldi? ben tam olarak eşinin çalışma saatlerini hatta günlerini anlayamadım bu arada karışık geldi bana :44:
ben iyiyim teşekkür ederim sıcak bi çaya ihtiyacım var onu da şimdi kapıp geliyorum![]()
şöyle ki canım 3 gün geç geliyor, 3 gün erken geliyor, 1 gün de izin var. geç geldiği günler işe geç gidiyor tabii. ama ben o arada işte oldugum için yalnız geçiriyor vaktini, göremiyoruz birbirimizibu akşam erken çıkacak mesela
![]()
tatil günü değişken mi peki :26: ayy kıyamam bekle sen kocanı onu görmeden uyuma o geç geldiği günlerdeyorulup geliyor, senin güzel yüzünü görmek ister
![]()
Canım benim hoşgeldiiiiinnnn....![]()
Çok şekersin sen ya....![]()
![]()
Günaydın kızlar nasılsınız, ben iyiyim haftasonuna yaklaşıyoruz ya seviniyorum:)) dün akşamlar annemler geldiler bana yemek yedik çay içtik... özlemişim onları güzel geçti yani... bugünde erken kalkmak zorunda kaldım sabah işlerim vardı... haftasonu da bir sürü yapmam gereken işler varşu sıralar baya yoğunum neyi nereye sığdıracağıma şaşırdım...
sabit canım izin günü. ee, tabii bazen farklılıklar olabiliyor çalışma saatlerinde. müdürle alakalı bi durum. bazen üst üste geç geldiği günler de oluyor. sıkıcı tabii. ben de bazen dayanamıyorum o eve gelene kadarama dün akşam temizlik yaptım bi sürü. azıcık uyudum sonra uyumadıımm
kocam cok mutluydu gerçekten de
ben de çok mutluydum kii
![]()
tabi tabi neden olmasın, ablalık yapalım sana
2013 gelinleri topiği var ama gelin olmadan ne konuşuluyodur,anca nişandı alışverişti gelinlikti.. burası tecrübe mekanı![]()
günaydın canlarr!!! nasılsınız bakalım? Koala'cım ne oldu sana kuzum? :26:
günaydın kızlar,
koala tatlım neden kavga ettiniz anlatırmısın?