• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ya ben perdelerimi pazardan aldım 10 tl'ye :9: ve onlar English Home'un perdeleri, sadece dikişinde azıcık hata var diye pazara düşmüş zavallılar. hiç de değiştirmeyi düşünmüyorum mesela. mağazadan almak istesem ne kadar fazla tutacaktı. seviyorum ya çok concişler. bunlar bak :

http://2.bp.blogspot.com/-5UDJp6QfUWQ/UEHCNav46UI/AAAAAAAADaU/epjot3moLHs/s640/DSC00555.JPG

su yeşili yatak odamda, beyazı da mutfagımda ve boş odamda :34:

aaahh şu istanbul pazarları, sizi seviyorum ve sizi çok özledim :9::9::9:

Valla şanslıymışsınız o konuda.

Ya canım sorma, çok canımı sıktı hala tripliyim...

Kayınvalidemler yıllardır evlerinde elektrikli soba ile ısınıyorlar ve ben eltim ile kayınvalidem arasında bir yerde oturuyorum.
Eltim çalışmıyor ev hanımı, aynı zamanda eşi kayınpederim ile birlikte çalışıyorlar, dükkan var yani..
Geliri paylaşıyorlar (pek gelir geldiği de söylenemez) kıt kanaat geçiniyorlar işte.
Biz eşimle çalışıyoruz haliyle ve kirada oturuyoruz, hamd olsun ufak ufak düzeni oturtmaya çalışıyoruz.

Şimdi Kayınvalidemler evine kombi yaptırmak istiyor, doğal gaz daire kapısına kadar var ama içerde tesisat yok.
Sıfırdan proje çizilmesi kırılıp yapılması lazım, fakat bunu geçen 5 ay içerisinde yaptırabilirlerdi.
Resmen yumurta kapıya dayansın onu beklediler, herneyse öyle ya da böyle yaptıracaklar neticede.

Akşam da eşimle konuşuyorduk, konu konuyu açtı, dedim bir an önce yaptırsınlar yazık kışı soğukta geçirmesinler.
Sonra yaptırmaya fırsatları olmaz (ellerindeki parayı bitirmeden halletmeleri gerek yani).
Eşimde tadilat varken bizde kalıverirler nolacak gibi bir laf söyledi.

O beni anlamıyor çünkü onun büyüdüğü semtte oturuyoruz, daha 1 aylık evliyiz düzen oturmadı.
Ben kayınvalidemin ve kayınpederimin yanında nasıl di nlenebileceğim acaba, çalışan insanım.
Hoş şimdi bile dinlenemiyorum o ayrı...
Ona da dedim zaten "bize gelene kadar, teyzelerin var, eltim var, onlarda kalması daha uygun olur" diye...
Tam bu düşüncelerimi tatlı dille paylaşırken "sende nasıl anlıyorsun herşeyi, kalacaklar mı dedim sanki" dedi kalktı gitti oturduğumuz yerden.
Cinlerim tepeme çıktı, lafın sonunu bekler insan bi, aynı zamanda "kalıverirler" de ne demek?
Daha ne kadarlık evliyiz ki bizde kalabilecekleri bir rahatlık olsun...

İşte böyle malesef ki, bazen eşim odunlaşabiliyor... :26::5:

ben derim ki, oğulları nası anaları için çok kıymetliyse anaları da oğulları için öyle..
bize gelince sen kızsın evinden çıktın artık olur..

seninle aynı durumdayız, bizde evleneli dün 1 ay oldu daha...
bayramın 2.günü kv - kp ve görümcceyi eve bırakırken evdeki etlerle uğraşma mevzusu açıldı. görümce işte burda dursaydı etler yapardık beraber fln dedi. eşim de gel işte bu gece bizde kalırsın hem de yardım edersin deyiverdi. hiç ses etmedim,gel demedim. yok mok etti ama geldi sonuçta.. yukarı çıktı hazırlanırken eşim senin yüzün mü asıldı dedi. hiç bişeyi benle beraber yaparken değil de ailenle yaparken daha huzurlusun dedim. haksızlık ediyosun bilmem ne... bu ilk bayramımız,oturalm beraber yapalım demiyosun dedim. işte sana yardm olsun diye fln fln (haa geldiği ii oldu, o olduğu halde gece 3te bitti işimiz ama olsun yani..) paşa paşa da kaldı bizde...
eşimle daha balayında bu konuda nerdeyse tartıştık. herkesin evi var dedim. ama ondaki mantık şu ctesi gelirlerse ben onları götürmem, kalırlar hadi sizi götüreyim diyemem diyor.. :25:
bu analarının evlerinde kalmalarını istemeelri ne saçma... benim anneme kal desem de kalmaz, babam da öyle.. bunlar bi yolunu bulsak da anamızı evimizde kaldırsak diyolar herhalde... en sevmediğim şey.. :20::20: bi de benimki bana annenler gelsinler kalsınlar diyo ki ben itiraz edince ama ben kalsın diyorum sen neden böyle yapıyosun diyecek... ama benim annemle babam kalmazlar yani mümkün değil bi zorunluluk olmadıkça keyfi olarak gelip kalmazlar..

evet daha yeni evlisiniz ve sizde kalmaları, ileri ki zaman diliminde hoş deneyimler bırakmaz bence .. kötü hatırlayacağınız durumlar olabilir .. ayrıca dediğin gibi rahat edemezsin sen .. o kendi ailesi olduğu için rahatça yatar sen yatamazsın, giyinemezsin .. bide bunu yatak odası boyutu var ..

eşin önce "kalıverirler" demiş bozulduğunu anlayınca "kalacaklar demedim" demiş .. bence tepkine devam et canım .. çünkü yumuşarsan gerçekten gelirler .. sonradan bu işin çözümü olmaz :50:

Ya işte bende ondan korkuyorum ya canım.
Bir kere taviz verildi mi, bu hep tavizi doğuruyor malesef.
Ya şöyle de bir durum var, kayınvalidemin türlü türlü hastalıkları var.
Eklemlerinden dolayı durmadan kolları, ayakları bir yerleri şişiyor.
1,55 falan boyu var, 55-56 kilo görsen genç kadın dersin.
Bakmış kendine, ömrü hayatında sıkıntı, stres yaşamadan kendini kocasına ve 2 oğluna adamış.
Kanser olma ihtimali de var malesef, şimdi bunları düşününce kıyamıyorum...
Yukarda Allah var, kötülüğünü istemem hep iyi olsunlar...

Fakat bende yeni evliliğimi, evimi, düzenimi bir anlayayım dinleyeyim.
Bir soluk alayım, ben düzen değiştirdim, evimi bıraktım, anacığımı yalnız bıraktım evinde.
Bütün bunların düşüncesi içersinde, bir de evimde kalıp herşeyime karışan biri olmasın etrafımda.
Kayınvalidem çok karışır, yediğimize içtiğimize kadar, ama ben bir kere "sensin" demiyorum.
Kadın doktora gitmiyor, ciddi teşhisler konabilir diye korkuyor, bende üzmemeye çalışıyorum.
Ama dur noktasını da bilmeli insan, o kırılmasın o üzülmesin diye ben benden gidiyorum bu sefer.
:26: :26:
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum, düşüncesiz bir insan değilimdir, ince düşünmeye çalışıyorum ama,
doluya koysam almıyor, boşa koysam dolmuyor hesabı.. :5:

En güzelini yaparsın canım, hem zaten önemli olan huzur, eşyalar gelip geçici şeyler.
Perdeler konusunda benim kayınvalidem abarttı bizi gitti götürdü persan'a.
IMÇ den aldırdı perdeleri, adam bir de bütün güneşlikleri pileli yapmış.
Ama böylesine müstehak yani, ne olurdu daha uygun alınsa, benimde kesem zorlanmasa.
Yatak odası perdem "o olmaz bu olmaz" diye diye dümdüz birşey oldu.
Salon perdem sırıtıyor, kimse beğenmedi zaten, bende ses çıkartmıyorum, kendi zevkleri görsünler işte.
Onu değiştirmek isterim ama ne gerek var masrafa diyorum.
En çok ufak odanın perdesi beğenildi, sebebi "ben seçtim!" :23:
İçimde kalan çok şey varda, inşallah Allah kendi evimi nasib ettiğinde olur... :31:

inşallah kendi evimize istediğimiz gibi alırız, döşeriz canım :31: boşver idarelik bazı şeyler benimde öyle .. "aman" diyorum .. millet ne der'i düşünmek istemiyorum .. elimdeki imkan bu kadardı bu oldu .. çok şükür :31:

ya ben perdelerimi pazardan aldım 10 tl'ye :9: ve onlar English Home'un perdeleri, sadece dikişinde azıcık hata var diye pazara düşmüş zavallılar. hiç de değiştirmeyi düşünmüyorum mesela. mağazadan almak istesem ne kadar fazla tutacaktı. seviyorum ya çok concişler. bunlar bak :

http://2.bp.blogspot.com/-5UDJp6QfUWQ/UEHCNav46UI/AAAAAAAADaU/epjot3moLHs/s640/DSC00555.JPG

su yeşili yatak odamda, beyazı da mutfagımda ve boş odamda :34:

Hangi pazardan aldın canım vallahi çok beğendim.
Bende böyle birşey istiyorum salonuma işte... :53: :53:

ben derim ki, oğulları nası anaları için çok kıymetliyse anaları da oğulları için öyle..

bayramın 2.günü kv - kp ve görümcceyi eve bırakırken evdeki etlerle uğraşma mevzusu açıldı. görümce işte burda dursaydı etler yapardık beraber fln dedi. eşim de gel işte bu gece bizde kalırsın hem de yardım edersin deyiverdi. hiç ses etmedim,gel demedim. yok mok etti ama geldi sonuçta.. yukarı çıktı hazırlanırken eşim senin yüzün mü asıldı dedi. hiç bişeyi benle beraber yaparken değil de ailenle yaparken daha huzurlusun dedim. haksızlık ediyosun bilmem ne... bu ilk bayramımız,oturalm beraber yapalım demiyosun dedim. işte sana yardm olsun diye fln fln (haa geldiği ii oldu, o olduğu halde gece 3te bitti işimiz ama olsun yani..) paşa paşa da kaldı bizde...
eşimle daha balayında bu konuda nerdeyse tartıştık. herkesin evi var dedim. ama ondaki mantık şu ctesi gelirlerse ben onları götürmem, kalırlar hadi sizi götüreyim diyemem diyor.. :25:
bu analarının evlerinde kalmalarını istemeelri ne saçma... benim anneme kal desem de kalmaz, babam da öyle.. bunlar bi yolunu bulsak da anamızı evimizde kaldırsak diyolar herhalde... en sevmediğim şey.. :20::20: bi de benimki bana annenler gelsinler kalsınlar diyo ki ben itiraz edince ama ben kalsın diyorum sen neden böyle yapıyosun diyecek... ama benim annemle babam kalmazlar yani mümkün değil bi zorunluluk olmadıkça keyfi olarak gelip kalmazlar..

hep aynı muhabbetler dönüyormuş evlerde meğer :9: benim eşim de senin annen baban karışsa bişi demem, bi laf etseler kızmam, başım üstüne derim falan der hep :1:

Bakmış kendine, ömrü hayatında sıkıntı, stres yaşamadan kendini kocasına ve 2 oğluna adamış.

Bir soluk alayım, ben düzen değiştirdim, evimi bıraktım, anacığımı yalnız bıraktım evinde.
Bütün bunların düşüncesi içersinde, bir de evimde kalıp herşeyime karışan biri olmasın etrafımda.
Kayınvalidem çok karışır, yediğimize içtiğimize kadar, ama ben bir kere "sensin" demiyorum.
Kadın doktora gitmiyor, ciddi teşhisler konabilir diye korkuyor, bende üzmemeye çalışıyorum.
Ama dur noktasını da bilmeli insan, o kırılmasın o üzülmesin diye ben benden gidiyorum bu sefer.
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum, düşüncesiz bir insan değilimdir, ince düşünmeye çalışıyorum ama,

bence sen oldukça ince fikirlisin ve olgun düşünüyorsun canım .. daha önce elektrikli sobayla ısınıyorlarmış, doğal gaz yapılırken de evlerinde kalabilirler bence.. kalınamayacak olsa bütün Türkiye birbirlerinde kalırdı bu doğal gaza geçme esnasında :ssz: taviz verme derim canım ..

Kız aileleri böyle canım, "evladım iyi olsun, mutlu olsun, varsın benden uzak olsun" diyebilen insanlar.
Erkek aileleri nasıl bunu diyemiyor anlayamıyorum doğrusu. Biz kayınvalidemlerle sık görüşmeye başladık.
Yakında bir tartışma patlak verecek ama hayırlısı bakalım, şimdilik sesimi çıkartmıyorum.
Aynen senin dediğin gibi benim de annem pazartesi bana gelmişti, eşim o günde çalıştı malesef ve işten geç geldi. Bana demişti "akşam erken gelirsem onu bırakırım eve istediği kadar otursun, isterse kalsın" dedi. Ben kalmaz dedim, annemin yapısını biliyorum. O akşam kayınvalidemler ve annemi yemeğe alıcaktım (babam yurtdışında). Saat akşam 8 oldu annem başladı ben evime gideyim demeye, kayınvalidem de "kal işte kızının evi ne olacak, sanki yabancımı" demeye başladı. Yani ona kalsa, kendisi de kalacak bana sormasına gerek yok, yani Souvvenirin ertesi günü bir işi var mı önemli değil onun için, benim evim her an herkese müsait ve açık mantığı ile yaşıyor. Bu yanlış bir düşünce ama insanları değiştirmek mümkün değil malesef.
Bende anneme ısrar ettim kal diye, kalmadı. Annem böyle bir insan, kalktı gitti evine bir başına.
Benimde aklım onda kaldı, nasıl gitti başına birşey geldi mi diye.
Şimdi ben bunları yaşarken, 3 sokak yukarda oturan annesini yana yakıla evinde oturtma derdin ne senin diyesim geliyor eşime...
Babası başında zaten, benim annemin başında erkekte yok, ya o ne yapsın... :50: :50:

inşallah kendi evimize istediğimiz gibi alırız, döşeriz canım :31: boşver idarelik bazı şeyler benimde öyle .. "aman" diyorum .. millet ne der'i düşünmek istemiyorum .. elimdeki imkan bu kadardı bu oldu .. çok şükür :31:

Evet canım o konuda haklısın, dememek lazım...
Bende başkası için değil kendim için yaşıyorum sonuçta, ama insan kendi zevki olsun istiyor ne kadar olmasa...
Elindeki ile yetinmek başka birşey, istemediğin birşeyi başkasının alıp "al budur" demesi başka birşey.
Ben elimdekine razıyım, yeterki başkası karışmasın... :1: :1: Ay çok dolmuşum gene.
Kafanızı şişirdim kızlar... :26: :26:

En güzelini yaparsın canım, hem zaten önemli olan huzur, eşyalar gelip geçici şeyler.
Perdeler konusunda benim kayınvalidem abarttı bizi gitti götürdü persan'a.
IMÇ den aldırdı perdeleri, adam bir de bütün güneşlikleri pileli yapmış.
Ama böylesine müstehak yani, ne olurdu daha uygun alınsa, benimde kesem zorlanmasa.
Yatak odası perdem "o olmaz bu olmaz" diye diye dümdüz birşey oldu.
Salon perdem sırıtıyor, kimse beğenmedi zaten, bende ses çıkartmıyorum, kendi zevkleri görsünler işte.
Onu değiştirmek isterim ama ne gerek var masrafa diyorum.
En çok ufak odanın perdesi beğenildi, sebebi "ben seçtim!" :23:
İçimde kalan çok şey varda, inşallah Allah kendi evimi nasib ettiğinde olur... :31:

seninki götürmüş gene, bak benimki annemler perdeleri aldılar yatak odasını yaptılar mutfağımdaki tüm eşyalar annemden..
bi yorgan getirmiş,son ayda yaptırmış onu da..
Allah kendi evinde en güzellerini nasib etsin, onlara da muhtaç etmesin..
hiç bişey yapmadıkları halde düğün süperdi bilmem neydi diye övvünüyolar, bi de biraz faydaları olsa ne olurdu bilmem.. aman kalsın.!

evet daha yeni evlisiniz ve sizde kalmaları, ileri ki zaman diliminde hoş deneyimler bırakmaz bence .. kötü hatırlayacağınız durumlar olabilir .. ayrıca dediğin gibi rahat edemezsin sen .. o kendi ailesi olduğu için rahatça yatar sen yatamazsın, giyinemezsin .. bide bunu yatak odası boyutu var ..

eşin önce "kalıverirler" demiş bozulduğunu anlayınca "kalacaklar demedim" demiş .. bence tepkine devam et canım .. çünkü yumuşarsan gerçekten gelirler .. sonradan bu işin çözümü olmaz :50:

valla kötü oluyo, kardeşi geldi kaldı. hem beni güldürüyodu odada hem sessiz ol diyodu..
hiç de şikayetçi değildi ama halinden... gelsinler kalsınlar havasında hala..
gelirler, yarım ağız gidelim derler, ben kalın demezsem eşim bozulur, cünkü kalmalarını ister.
ben anlamıyorum nası bi saçmalık yaa, herkesin kendi evi var.. erkeklerdeki mantık bu kadar düz.. annemdir gelir de kalır da...

benim kvde de öyle.. hasta.. zor yürüyo. kemik erimesi, bel - boyun fıtığı... Allahım sen beni koru böyle olmayım diyorum onun için kötü düşününce.. hiç öyle bakmamış kendine, oldukça eziyetler çekmiş gençliğinde.. kaza fln da geçirmiş, bel kırılmış sonra fıtık filan. bi de diz kapağı erimesi var, o eklemler arasındaki su bitmiş.. ameliyat diyo dr.lar.. tamam durumu çok kötü, ama bu benim evimde kalmasını gerektirmez ki... dediğin gibi annemi haftada 1 anca görürken, onları her dakika görebilme ihtimaline sinir oluyorum ben..

değişik duygular içindeyim ben, benimseyemedim onları... evlenmeden önce böyle değildi.. nişandan sonra tanımaya başladım kadını...
önceden olsa senin annen benim annem derdim. ama annemin yanından geçmiyo... formalite icabı anne diyosun, sarılmıyorum bile yanaktan öp ayrıl yabancı gibi... o da benim annem artık diyemediğim için de evimde kalsın istemiyorum,evine gidesim gelmiyo...

ben seni çok iyi anlıorum :50:

hep aynı muhabbetler dönüyormuş evlerde meğer :9: benim eşim de senin annen baban karışsa bişi demem, bi laf etseler kızmam, başım üstüne derim falan der hep :1:

Öyle tabii ki canım.
Hepsi aynı erkeklerin, mantıkları aynı çalışıyor mubarek.
Zemin hazırlıyor işte, ben laf etmem sende laf etme hesabına getiriyor.
Benim eşimde aynısını söyledi, bende zamanında kendisine demiştim,
karıştırmam haneme, lafımı da söylerim ama saygısızlık etmeden...
Sonra "souvvenir bana bunu dedi" diye gelirlerse sana, sakın ola karışma, boş yere laf söylemem ben dedim kestirdim attım.
Kırılırsa eşim baştan kırılsın...

Ya yaşananlar çabuk unutuluyor, ben eltimden öğrendim, düğün zamanı eşimin burnundan getirmişler herşeyi.
Fakat gel gelelim düğünden sonra can ciğer kuzu sarma. Ben anlamıyorum bu erkekleri... :50:

hemen cuma pazarına git Kadıköy'de pazarın ennn sonunda yer tezgahında tomar tomar var :34:

Ah ah, gidebilsem keşke...
Çalışmadığım bir güne denk gelecek ama bu aralar zor.
Neyse bu kış böyle geçsinde bakalım, yolum düştüğünde muhakkak gidicem :34:
Sağolasın canım... :16:

Kız aileleri böyle canım, "evladım iyi olsun, mutlu olsun, varsın benden uzak olsun" diyebilen insanlar.
Erkek aileleri nasıl bunu diyemiyor anlayamıyorum doğrusu. Biz kayınvalidemlerle sık görüşmeye başladık.
Yakında bir tartışma patlak verecek ama hayırlısı bakalım, şimdilik sesimi çıkartmıyorum.
Aynen senin dediğin gibi benim de annem pazartesi bana gelmişti, eşim o günde çalıştı malesef ve işten geç geldi. Bana demişti "akşam erken gelirsem onu bırakırım eve istediği kadar otursun, isterse kalsın" dedi. Ben kalmaz dedim, annemin yapısını biliyorum. O akşam kayınvalidemler ve annemi yemeğe alıcaktım (babam yurtdışında). Saat akşam 8 oldu annem başladı ben evime gideyim demeye, kayınvalidem de "kal işte kızının evi ne olacak, sanki yabancımı" demeye başladı. Yani ona kalsa, kendisi de kalacak bana sormasına gerek yok, yani Souvvenirin ertesi günü bir işi var mı önemli değil onun için, benim evim her an herkese müsait ve açık mantığı ile yaşıyor. Bu yanlış bir düşünce ama insanları değiştirmek mümkün değil malesef.
Bende anneme ısrar ettim kal diye, kalmadı. Annem böyle bir insan, kalktı gitti evine bir başına.
Şimdi ben bunları yaşarken, 3 sokak yukarda oturan annesini yana yakıla evinde oturtma derdin ne senin diyesim geliyor eşime...
Babası başında zaten, benim annemin başında erkekte yok, ya o ne yapsın... :50: :50:

çok haklısın tatlım .. herkes evini bilmeli .. erkek anneleri yavrularından bi ayrışamıyorlar .. hele aralarında sıkı bi bağ kurulduysa çocukluktan .. anne çocuğunu kendisinin bir devamı olarak görüyor .. erkekler bunu değiştirebilir ancak .. buda farkındalıkla olabilecek birşey :31:

seninki götürmüş gene, bak benimki annemler perdeleri aldılar yatak odasını yaptılar mutfağımdaki tüm eşyalar annemden..
bi yorgan getirmiş,son ayda yaptırmış onu da..
Allah kendi evinde en güzellerini nasib etsin, onlara da muhtaç etmesin..
hiç bişey yapmadıkları halde düğün süperdi bilmem neydi diye övvünüyolar, bi de biraz faydaları olsa ne olurdu bilmem.. aman kalsın.!

valla kötü oluyo, kardeşi geldi kaldı. hem beni güldürüyodu odada hem sessiz ol diyodu..
hiç de şikayetçi değildi ama halinden... gelsinler kalsınlar havasında hala..
gelirler, yarım ağız gidelim derler, ben kalın demezsem eşim bozulur, cünkü kalmalarını ister.
ben anlamıyorum nası bi saçmalık yaa, herkesin kendi evi var.. erkeklerdeki mantık bu kadar düz.. annemdir gelir de kalır da...

benim kvde de öyle.. hasta.. zor yürüyo. kemik erimesi, bel - boyun fıtığı... Allahım sen beni koru böyle olmayım diyorum onun için kötü düşününce.. hiç öyle bakmamış kendine, oldukça eziyetler çekmiş gençliğinde.. kaza fln da geçirmiş, bel kırılmış sonra fıtık filan. bi de diz kapağı erimesi var, o eklemler arasındaki su bitmiş.. ameliyat diyo dr.lar.. tamam durumu çok kötü, ama bu benim evimde kalmasını gerektirmez ki... dediğin gibi annemi haftada 1 anca görürken, onları her dakika görebilme ihtimaline sinir oluyorum ben..

değişik duygular içindeyim ben, benimseyemedim onları... evlenmeden önce böyle değildi.. nişandan sonra tanımaya başladım kadını...
önceden olsa senin annen benim annem derdim. ama annemin yanından geçmiyo... formalite icabı anne diyosun, sarılmıyorum bile yanaktan öp ayrıl yabancı gibi... o da benim annem artık diyemediğim için de evimde kalsın istemiyorum,evine gidesim gelmiyo...

ben seni çok iyi anlıorum :50:

Ya götürse ne olacak canım, eşimde yanımızda gelmişti o gün.
Kendi isteklerini diretti kayınvalidem ve onun istediği gibi alındı perdelerim.
Halılarımı görmedim bile, eve geldiğimde seriliydi, tamam olsun dedim.
Bir tek yatak odasının halısını ben beğendim o kadar, yani "seçme hakkım" vardı diyeyim.

Bu beni yaralayan birşey, ben mesela gidip kayınvalidemin evindeki tülüne perdesine karışabiliyor muyum?
Nasıl halı alması gerektiğine bir söz hakkım var mı? Böyle düşünmek gerek birazda.
Ama onu düşünecek insan da lazım...
İyi yönleri yok değil, fakat ne kadar iyi yönü olsa da bir ters, bir kötü hareketi, bir kırıcı sözü herşeyi siliyor.
Tekrardan başa dönüyor insan, keşke bunu anlayabilseler.
Ben onun öz kızı olamam, o da benim öz annem olamaz, o yüzden biraz tartmak ölçmek lazım.
Keşke bunu düşünebilseler biraz... :19:

Bende ne zaman kayınvalidemlere gitsem ayaklarım geri geri gider.
Rahatsız ediyor beni onlara gitmek, tamam yeri geldi mi hoş sohbet ediyoruz.
Geçimsiz bir insan olmadığım için fazlası ile alttan alıyorum, fakat tek taraflı olmuyor malesef.
Bir noktadan sonra "e sende bir düşünde lafını tart" diyesim geliyor...
:50: :50: kendimi yiyorum işte bende, ama kimse için (eşim, kayınvalidem, kayınpederim) birşey fark etmiyor.
Onlar kaldıkları düzende devam ediyorlar... Eşiime de aynı şeyi söyledim dün akşam...

Biz bir aile olamadık malesef, ben eşimin ailesine dahil oldum... Ortada böyle bir tablo var ne yazıkki... :5:

aynen öyle canım... hep benim ailem başının üstünde.. Allah var öyle davranıyo.
ama bişey oldu mu da, bak ben senin ailene böyle davranıyorum sen de benimkilerin hatrını kırma deyiveriyor.
bigün karşılık olsun diye mi yapıyosun dedim ben de,hayır tabi de işte öyle olsa fena mı fln diyo...

aynen,annemler yalnız bayram sabahı geçirdiler.gelin arefede bizde kalın, bayramda beraber olalım dedim. kesinlikle kabul etmediler..
onlara göre abisinin evi, oğlunun evi.. e tamam bizimkilerin de kızlarının evi ama biraz bi düşünce olur yaa..
çok sık gidiyoruz, hele bayram sürekli onlarla geçti, deli oluyorum... bi süre görmek istemiyorum kadını resmen, ama yine bişeyler bi akrabayaa gitmeler çıkarıyor. el öpme faslımız bitmedi de daha.. ama sıkıldım her yere beraber.. eşimin arkadaşlarına giderken bile gelmek istediler yaa, eşim götürmedi Allahtan... nası mantıksa, yapışık ikizler gibi olalım istiyolar herhalde :20::20::25::25:

Öyle tabii ki canım.
Hepsi aynı erkeklerin, mantıkları aynı çalışıyor mubarek.
Zemin hazırlıyor işte, ben laf etmem sende laf etme hesabına getiriyor.
Benim eşimde aynısını söyledi, bende zamanında kendisine demiştim,
karıştırmam haneme, lafımı da söylerim ama saygısızlık etmeden...
Sonra "souvvenir bana bunu dedi" diye gelirlerse sana, sakın ola karışma, boş yere laf söylemem ben dedim kestirdim attım.
Kırılırsa eşim baştan kırılsın...

Ya yaşananlar çabuk unutuluyor, ben eltimden öğrendim, düğün zamanı eşimin burnundan getirmişler herşeyi.
Fakat gel gelelim düğünden sonra can ciğer kuzu sarma. Ben anlamıyorum bu erkekleri... :50:

ben bişey diyemiyorum,adam asabi yaa.. bi de bizim işlerde hep sıkıntıyı benim ailem çıkardı. hiç istemediler ama olduktan sonra da kimse eskiyi düşünerek hareket etmedi. annem babam gayet sevecen davranır eşime... bişey desem o kdar olay oldu ben ailene karşı saygısızlık etmedim, kapılarına gidiyorum işte benimkiler sana hiçbişey yapmadı sen niye böyle yapıyosun vs der... elinde koz var.. o kadar istiorum ki içlerinde kötü bi niyet varsa çıksın diye bu yüzden... eşim sürekli över çünkü seni çok seviyolar diye, hiç ama hiç inanmıorum yaa maalesef :50::50:

gerçekten yollayabilirim kızlar :34: evimin resimlerini de görünce asılı olarak daha rahat görürsünüz :34:

Ay aslında mantıklı varya, banka havalesi ile parayı sana göndersek sen müsait zamanında alırsın...
Kargo ile de gönderirsin demi? Metresini felan yazsak... :9: Ne hazırcıyım ya.... :26: :26:

Back
X