2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın kızlar nasılsınız,, ben hala yorgunluğumu atamadım üzerimden, çünkü iki akşamdır eve gittiğimde iş yapmaktan dinlenemiyorum doğru düzgün, neyse ki dün akşam yemeklerimi yaptım bugüne rahatım, akşama annemler çaya gelir belki yanına bir kurabiye yaparım sadece... bu arada ilkayyy dün akşam bende tarhana çorbası ve ebzelye yaptım,, bu akşamki menülerimiz aynı

eğer annemlere gitmezsek bezelyeyi tekrar yiyeceğiz ama çorbayı bitirdik tatil yaptık sözde ama işler evde birikti, dinlenmiştik yerini yine yorgunluk aldı :26: nasıl bi kısır döngü bu hanımların yaşadığı :26:

balkabaa naptı acaba :26: tatilden sonra görmedim sanki onu :26:

Selam kızlar, bende kahvemi aldım geldim...

İlkay'cım, fazlalık olarak aldığım tupperlarım varda, sorun ondan yani... (bodozlama dalmış oldum pardon, demin gördüm sorduğunu o yüzden yazayım dedim :26:)

hoşgeldin tatlım fazla tupper mı aldın :26: ben hiç tupper almadım, aklımda hep alsamıydım diye bir soru var :44:

hoşgeldin tatlım fazla tupper mı aldın :26: ben hiç tupper almadım, aklımda hep alsamıydım diye bir soru var :44:

Gerçekten alıp hayatını kurtaracak ürünlerde var, gereksiz olan ürünlerde...
Ben gereksiz almışım, o yüzden onları satıp gerekli olacaklardan tekrar almak istiyorum

kızlaaaaar bende geldim

dün ofisin netinde problem vardı geldi gitti uğraştırdı bizi sonrada bir yoğunluk oldu

net yokken iş yok çıksak mı bayram sonrası iş yok derken birden yoğunlaştık

bayram güzel geçti ama baya baya yordu diyebilirim 12 saatlik yol git gel.. oradada yeni gelinsin oturma !

arefe günü ve bayramın ilk günü gezdik sonra evdeydik gelenden gidenden.. ete elimi hiç sürmedim buarada heheh

pazar sabahı 7 de evdeydik gelir gelmez hemen yattık öğlene kadar uyuduk sonra kahvaltı yaptık .. otobüste sefil olduk resmen heryerimiz ağrıdı külüstürün yüzünden

bilet bulamadığımız için mecbur katlandık bayramdan sonra çarşamba perşembeye kadar bilet yoktu

sonra akşama kadar çamaşır at yıka toparla akşamada annemlere geçtik bayramın son günü de olsa yetiştim anneciğimi gördüm

pazartesi günü süpürge toz alma yine çamaşırlar derken o günde öyle bitti

tatil bitti yorgunluk baki kaldı bize yine

Son düzenleme:
Gerçekten alıp hayatını kurtaracak ürünlerde var, gereksiz olan ürünlerde...
Ben gereksiz almışım, o yüzden onları satıp gerekli olacaklardan tekrar almak istiyorum

gerekli olanlara neler koyuyorsun mesela canım? ben almadım annemde de 2 tane vardır sadece .. eşim plastik kaplara karşı .. tupperin kalitesini de hayatta ona anlatamam ..bütün saklama kaplarım cam .. plastik görünce kızıyor adam hey Allahım ya

hımm güzele benziyor ben de akşama bişiler yapsam mı yaa kilo da aldı başını gidiyor

bayramda öle aşırı bir kilo almadım ben tatile gittiğim zamanlarda yada başka yerlere kalmaya gittiğimizde iştahtan kesiliyorum

eve geldik geleli maşallahımız var yine

dün akşam çok acıkmıştım nasıl yediysem patlıcaktım akşam

bidaha asla öle yemicemmmm

hımm güzele benziyor ben de akşama bişiler yapsam mı yaa kilo da aldı başını gidiyor

kilo deme nerdeyse 2 kilo vermiştim 2 hafta öncesine kadar, sonra çayı bıraktım bide bayram girdi araya yemeği de abarttım aldım yine kiloyu ya

Buzluk için olan kaplarını seviyorum ben, hele ki kurban geldi bir sürü et, onları ufak ufak ayırmak hem kolay oluyor hem de eti çıkarttığın zaman açılması vs. durumunda rahatlık sağlıyor. Ben bir çok ürününü kullanıyorum, gerçekten çok memnunum tupper ürünlerinden. Fakat eşinin hoşuna gitmiyorsa, sende cam ürünler kullan boşver, illa herkes kullanacak, herkese göre en iyidir denilecek bir durum yok zaten. Hem camın üstüne zaten daha sağlıklı birşey tanımam

Cam kaplar bana çok ağır geliyor hele bir de içine yemek koyduğun zaman, aşırı dikkat gerektiriyor.
Eh sende biliyorsun çalışan insan için gerçekten zor valla, kaldır indir toparla et derken insan yoruluyor.
Ben kahvaltılıklarımı cam alıcam kısmetse, hatta bugün gidip bir bakayım diyorum.
Bir tane kahvaltılığım vardı çok memnun kalmadım, zıbıtıp atıcam...

kilo deme nerdeyse 2 kilo vermiştim 2 hafta öncesine kadar, sonra çayı bıraktım bide bayram girdi araya yemeği de abarttım aldım yine kiloyu ya

bana bayramda herkeeesss kilo almışsın dedi kocama da dediler; ama ona hep karın sana iyi bakıyor haa diyerekten söylediler. bana da toparlamışsın, annemler de direkt kızım ne bu hal falan cinsinden

Felaket derecede uykum var benim bugün ya.
Sanırım kahvecinin yolunu tutacağım bugün...
Bu ne ağırlık miskinliktir yaw...

bana bayramda herkeeesss kilo almışsın dedi kocama da dediler; ama ona hep karın sana iyi bakıyor haa diyerekten söylediler. bana da toparlamışsın, annemler de direkt kızım ne bu hal falan cinsinden

Bende de aynı durum var iyi mi... :26:
Kilosuz bir hayat olsa ne güzel olurdu, bir gram alınmayan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…