ben avcı böreği yapıyorum, çok güzel oluyor, lezzeti falan çok hoş. bence bir dene derim şekerim. salata da yaparsın.
Avcı Böreği Tarifi tarifi Avcı Böreği Tarifi Resimli Tarifi
salata da bunuyap bak harika oluyorrr
Oktay Usta Uğurlu Arpa Şehriye Salatası Tarifi | Oktay Ustam Yemek Tarifleri Web Sitesi - Onbinlerce Yemek Tarifi
Günaydın kızlar nasılsınız,, ben hala yorgunluğumu atamadım üzerimden, çünkü iki akşamdır eve gittiğimde iş yapmaktan dinlenemiyorum doğru düzgün, neyse ki dün akşam yemeklerimi yaptım bugüne rahatım, akşama annemler çaya gelir belki yanına bir kurabiye yaparım sadece... bu arada ilkayyy dün akşam bende tarhana çorbası ve ebzelye yaptım,, bu akşamki menülerimiz aynı
Selam kızlar, bende kahvemi aldım geldim...
İlkay'cım, fazlalık olarak aldığım tupperlarım varda, sorun ondan yani... (bodozlama dalmış oldum pardon, demin gördüm sorduğunu o yüzden yazayım dedim :26:)
hoşgeldin tatlımfazla tupper mı aldın :26: ben hiç tupper almadım, aklımda hep alsamıydım diye bir soru var :44:
bunda mı yapsam :44: içeriği patates olan herşeye bayılıyorum ben ya
Pofuduk Kumpir Tarifi | Oktay Ustam Yemek Tarifleri Web Sitesi - Onbinlerce Yemek Tarifi
Gerçekten alıp hayatını kurtaracak ürünlerde var, gereksiz olan ürünlerde...
Ben gereksiz almışım, o yüzden onları satıp gerekli olacaklardan tekrar almak istiyorum
hımm güzele benziyorben de akşama bişiler yapsam mı yaa kilo da aldı başını gidiyor
hımm güzele benziyorben de akşama bişiler yapsam mı yaa kilo da aldı başını gidiyor
gerekli olanlara neler koyuyorsun mesela canım? ben almadım annemde de 2 tane vardır sadece .. eşim plastik kaplara karşı .. tupperin kalitesini de hayatta ona anlatamam ..bütün saklama kaplarım cam .. plastik görünce kızıyor adam hey Allahım ya
kilo demenerdeyse 2 kilo vermiştim 2 hafta öncesine kadar, sonra çayı bıraktım bide bayram girdi araya yemeği de abarttım aldım yine kiloyu ya
kilo demenerdeyse 2 kilo vermiştim 2 hafta öncesine kadar, sonra çayı bıraktım bide bayram girdi araya yemeği de abarttım aldım yine kiloyu ya
bana bayramda herkeeesss kilo almışsın dedikocama da dediler; ama ona hep karın sana iyi bakıyor haa diyerekten söylediler. bana da toparlamışsın, annemler de direkt kızım ne bu hal falan cinsinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?