- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
canım gerçekten çok güzel ateşin. bende hayret ettim. inşallah düşmez balım ya....
ayyy hayirlisi olsun yaa... ben düsünmüyorum yani.. düsünmemeye calisiyorum :52::52::52: yani ugrasiyorum en azindan... sen de öyle yap bence :1::1::1: ama fikrini cok begendim :16::16::16:[/QUOTE .!.:................................................
canım valla çok moral verdin bana inşallah dediğin gibi olur...
Allahım senide benide arkadaşlarımızıda çok bekletmez inşallah
hly çok formdasın bu akşam maşallah yani ne diim sana
selammmm teni topiğimiz hayırlı olsunnnn
ama ben malesef yine listeye girmek istemiyorum şimdilik. keza eğer istersen tatlıcadıcımmm yazabilirsin.
canımsın...
[-QUOTE-=sekercininkizi22165063] canım bak bunuda silmeyeceksin. ismide silme sondakinide silme. paranteze hiç elleme o zaman olur
İnsallah tatlicadimmm insallah habire kendimi dinliyorum. Goguslerimi minciriyorum aci varmi diye
Sende varmi farkli bisiler belirti olarak gogus acisi kasik batmasi gibi
ama ben malesef yine listeye girmek istemiyorum şimdilik. keza eğer istersen tatlıcadıcımmm yazabilirsin.
Canim ates olcunce daha bi umutlu oldum gecen ay hic bole degildim inan bana hic gormedigim dereceleri gordum bu ay insallah son gun dusmez cok uzulcem biliorum
nolduuuuu nolduuuu numara konusunda cvp vermemişsin nolduuuuuuuuuu amann vermeee bnde meraklıydım seni aramaya taaam mııııııııııııı hıh
mersii canlarımmmmmmm mersiiiiiiiiiiiii ben sizler için varımm ayolllll
bu arada size çok önemli bi tavsiye canlarımm benimm hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsuın.. size tek önerimm kesinlikleeeeee ama kesinlikleeeeeeeee kocanızlaa o an için şaapınnn bebek düşünerek değill bunları hesap kitap yapmayın düşünmeyinnn beni hatırlayın tamam mıı ... biliyorum zorr ama şöyle yapın kendinizi bi sonraki aya adapte edin o zaman daha kolay olurr
Canimmmmm hosgeldinnnnnnnn ismin olsa yeter kuzum sensiz hic olurmu listemiz
kankitommmmmmmmm nassınnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmm
canım bende sadece arada süt kesiği akıntı var başkada hiçç bişe yok.ben hamile değilim belkide yumurtlamadım bile.. valla deli olmamak elde değil. bide usgye alsalar beni yarın ya ne durumdayım bilmek istiyorumm.
canım sen nasıl dersen onu yapayım.istersen listeye alıp kocacını bekliyor yazim yanına
heeeeeeeeeeeyyy kimler gelmis kimler... giz bugün sabahki konuyu unutmakonu ariyoruz konusmak icin...
ben kaçar canlarr... hadi ii gecelerrrrr
kardaiz yaşın kaç canım. sat bat vermesende yaşını işleyeyim canım.
Canim usg ye gir mutlaka ve bebis yoksa ( ki insallah vardir) hulyanin kullndigi pcoslarin kullandigi insulin direncin arttiran ilaci sole yazsinlar sanada olurmu bi yerden baslasinlar tedaviyecanım bende sadece arada süt kesiği akıntı var başkada hiçç bişe yok.ben hamile değilim belkide yumurtlamadım bile.. valla deli olmamak elde değil. bide usgye alsalar beni yarın ya ne durumdayım bilmek istiyorumm.
canım sen nasıl dersen onu yapayım.istersen listeye alıp kocacını bekliyor yazim yanına
dimi ya sanada olmustu. Allahtan hayirlisin diliorum gercekten. Yapalim tablo elbeete sizde bi baslayin ole yapariz insallah sizin yapmaniza gerekte kalmazöyle deme canim yaa... hani ni kere benim cok güzel gitmisti hatta herkes demisti bu kadar güzel istikrarli cikan ates olmadi felan demsitiniz.. ama sonunda düsünce ben de bozuldum ynaicok üzülcem dersen üzülürsün.. öyle deme o yüzden .. hem sen yine ates tablosu yapsana..
sen ev numarani ver bana ben arayim seni kuzum, beles yani... aylik pakete girdik istedigin kadar ara tr'yi öyle diyim yani... ay dur yollayim da rahatlaama önce cebime bakayim bi numaram kacmis...
ben kaçar canlarr... hadi ii gecelerrrrr
sabahki konu mu one ne konusu
iyi dinlen bebeğimmmmm öptüm çok
Canim usg ye gir mutlaka ve bebis yoksa ( ki insallah vardir) hulyanin kullndigi pcoslarin kullandigi insulin direncin arttiran ilaci sole yazsinlar sanada olurmu bi yerden baslasinlar tedaviye
dimi ya sanada olmustu. Allahtan hayirlisin diliorum gercekten. Yapalim tablo elbeete sizde bi baslayin ole yapariz insallah sizin yapmaniza gerekte kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?