2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım gerçekten çok güzel ateşin. bende hayret ettim. inşallah düşmez balım ya....

İnsallah tatlicadimmm insallah habire kendimi dinliyorum. Goguslerimi minciriyorum aci varmi diye
Sende varmi farkli bisiler belirti olarak gogus acisi kasik batmasi gibi

ayyy hayirlisi olsun yaa... ben düsünmüyorum yani.. düsünmemeye calisiyorum :52::52::52: yani ugrasiyorum en azindan... sen de öyle yap bence :1::1::1: ama fikrini cok begendim :16::16::16:[/QUOTE .!.:
................................................

selammmm teni topiğimiz hayırlı olsunnnn
ama ben malesef yine listeye girmek istemiyorum şimdilik. keza eğer istersen tatlıcadıcımmm yazabilirsin.

hly çok formdasın bu akşam maşallah yani ne diim sana

mersii canlarımmmmmmm mersiiiiiiiiiiiii ben sizler için varımm ayolllll

bu arada size çok önemli bi tavsiye canlarımm benimm hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsuın.. size tek önerimm kesinlikleeeeee ama kesinlikleeeeeeeee kocanızlaa o an için şaapınnn bebek düşünerek değill bunları hesap kitap yapmayın düşünmeyinnn beni hatırlayın tamam mıı ... biliyorum zorr ama şöyle yapın kendinizi bi sonraki aya adapte edin o zaman daha kolay olurr

İnsallah tatlicadimmm insallah habire kendimi dinliyorum. Goguslerimi minciriyorum aci varmi diye
Sende varmi farkli bisiler belirti olarak gogus acisi kasik batmasi gibi

canım bende sadece arada süt kesiği akıntı var başkada hiçç bişe yok.ben hamile değilim belkide yumurtlamadım bile.. valla deli olmamak elde değil. bide usgye alsalar beni yarın ya ne durumdayım bilmek istiyorumm.

ama ben malesef yine listeye girmek istemiyorum şimdilik. keza eğer istersen tatlıcadıcımmm yazabilirsin.

canım sen nasıl dersen onu yapayım.istersen listeye alıp kocacını bekliyor yazim yanına

Canim ates olcunce daha bi umutlu oldum gecen ay hic bole degildim inan bana hic gormedigim dereceleri gordum bu ay insallah son gun dusmez cok uzulcem biliorum

öyle deme canim yaa... hani ni kere benim cok güzel gitmisti hatta herkes demisti bu kadar güzel istikrarli cikan ates olmadi felan demsitiniz.. ama sonunda düsünce ben de bozuldum ynai cok üzülcem dersen üzülürsün.. öyle deme o yüzden .. hem sen yine ates tablosu yapsana..

nolduuuuu nolduuuu numara konusunda cvp vermemişsin nolduuuuuuuuuu amann vermeee bnde meraklıydım seni aramaya taaam mııııııııııııı hıh

sen ev numarani ver bana ben arayim seni kuzum, beles yani... aylik pakete girdik istedigin kadar ara tr'yi öyle diyim yani... ay dur yollayim da rahatla ama önce cebime bakayim bi numaram kacmis...

Evet hulyacim haklisin doktorumda ole demisti ovulasyon testi ates olcme hicbirini yapma dedi hatta stresin artar baska bi ise yaramz dedi valla. Ama bunlari yapmassam sanki biseyler yolunda degilmis gibi geldi gecen aylarda

heeeeeeeeeeeyyy kimler gelmis kimler... giz bugün sabahki konuyu unutma konu ariyoruz konusmak icin...

Canimmmmm hosgeldinnnnnnnn ismin olsa yeter kuzum sensiz hic olurmu listemiz

olmaz dimiiiiiiiiiii ay çok teşekkür ederim canım benimmmm hoşbuldum :))))
nasılsınnn ????

kankitommmmmmmmm nassınnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmm

kankiton yesin sizi. napıyon yavrum ev işlerin nasıl varmı bi ihtiyacın. nasılsınnn ? çok özledim sizleriii.

canım benim gönlünden ne geçiyorsa kabulüm. yaz anasını bakalım.

Canim usg ye gir mutlaka ve bebis yoksa ( ki insallah vardir) hulyanin kullndigi pcoslarin kullandigi insulin direncin arttiran ilaci sole yazsinlar sanada olurmu bi yerden baslasinlar tedaviye

dimi ya sanada olmustu. Allahtan hayirlisin diliorum gercekten. Yapalim tablo elbeete sizde bi baslayin ole yapariz insallah sizin yapmaniza gerekte kalmaz

sabahki konu mu one ne konusu

iyi dinlen bebeğimmmmm öptüm çok

hani konusmustuk yaa... gerci menbeta yok cilekci basi..

canim insallah en önce senin icin gerek kalmaz tatlim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…